Ναι όντως, δεν την πάω ...Πολύ φιλόζωο σε βρίσκω ...
... την κτηνοβασία

Ναι όντως, δεν την πάω ...Πολύ φιλόζωο σε βρίσκω ...
Επειδή εγώ δεν παρακολουθώ το fb και ότι άλλο ........,κάνω την εξής πρόταση ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΑΝ κάποιος αντιληφθεί ότι η ΚΣΕ έκανε πίσω όσοι από εμάς θίγονται από τέτοιου είδους σχόλια και αναρτήσεις, μπορούμε ομαδικώς να κάνουμε την δική μας μυνηση.Πουλτιδου τόσο μεγάλο τον έχεις μωρή κότα που θα μας γ@μ..ς ολους. Σου προτείνω να φας μια ωραία φασολάδα με καυτερές πιπεριές και να ανέβεις σε ένα αψηλο βουνό. Από εκεί θα πάρεις μεγάλη φορά και θα έρθεις με την όπισθεν και θα μας κλάσεις μια μάντρα @ρχιδι@ με όποιον τρόπο αγαπάς εσυ. Ελπίζω η ΚΣΕ να επιμείνει στην μήνυση και να μην κάνει πισω. Τα γραπτά δυστυχώς για αυτή την πατσαβούρα μένουν και σε αυτά τα γραπτά βρίζει χυδαία ένα νεκρό. Ουστ μωρή παλιοσαλουφα ζωοφιλη!!!
Ουτε εγώ έχω facebook. Αν κάποιος αντιληφθεί κάτι να μας το πει!Επειδή εγώ δεν παρακολουθώ το fb και ότι άλλο ........,κάνω την εξής πρόταση ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΕΑΝ κάποιος αντιληφθεί ότι η ΚΣΕ έκανε πίσω όσοι από εμάς θίγονται από τέτοιου είδους σχόλια και αναρτήσεις, μπορούμε ομαδικώς να κάνουμε την δική μας μυνηση.
...
Υ.Σ. Μια μήνυση δεν αλλάζει κάτι όπως και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
...
Δεν θα πει τίποτα! Όπως τίποτα δεν είπαν και δεν έκαναν σήμερα με τους ναους. Απλά αν αυξηθούν τα κρούσματα έχουν άλλη μια δικαιολογία ετοιμη!!!!Να δούμε τώρα τι θα πει ο Άδωνις με τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου άνδρα που πήγε να πιάσει τον σταυρό! Αυτή απαγόρευσαν αλλά τελικά τίποτα δεν έγινε, αμα υπήρχε όντως αυστηρή απαγόρευση δεν θα πάθαινε τίποτα ο άτυχος άνδρας!!! Έτσι δεν είπε και με τούς κυνηγούς που σκοτώθηκαν???!!!
θέλω βοήθεια, δεν μπορώ να κάνω εικόνα αυτό με την σαμπρέλαΕγω λεω να τραβηξουμε κληρο εδω μεσα και οποιος βγει να της δωσει την ροδελα στο χερι.
Για τους ευαισθητους προσφερω μια σαμπρελα ποδηλατου.
Κοβεις οση χρειαζεσαι και ταπωνεις μπροστα με μπαλωμαθέλω βοήθεια, δεν μπορώ να κάνω εικόνα αυτό με την σαμπρέλα
Το σχόλιο με τον κούκο πήγαινε προς την ηγεσία της ΚΣΕ. Καλή και σωστή κίνηση η μήνυση αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη για την ανικανότητα τους και για το γεγονός ότι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον (πολιτικές βλέψεις) πριν από το κυνήγι.Αγπητέ Βασίλη δεν συμφωνώ μαζί σου. Μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση κλπ. μπορεί να φέρει πρόστιμα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαναλαμβανόμενο γεγονός. Ναι, στη Ελλάδα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο - σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες μέχρι και δύο χρόνια φυλακή. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας καλός δικηγόρος - που σίγουρα δεν θα είναι φτηνός - και, όχι μία μήνυση, αλλά πολλές, π.χ. απο κυν. συλλόγους, κυνηγούς, επιχειρηματίες που θίγονται έμμεσα κλπ. Παν' από όλα χρειάζεται αρκετό τρέξιμο
στην αρχή.
Η πρώτη καταδίκη σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί να προξενήσει πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα.
ΥΓ: σαν Έλληνας πατριώτης πρώτα και σαν (ευρωπαίος) κυνηγός είμαι λίγο απαισιόδοξος, ίσως γατί δεν κάνω εγώ ένα τέτοιο βήμα.
Εγώ πάντως παιδιά άμα θέλετε την γ@μ@ωΕγω λεω να τραβηξουμε κληρο εδω μεσα και οποιος βγει να της δωσει την ροδελα στο χερι.
Για τους ευαισθητους προσφερω μια σαμπρελα ποδηλατου.
ΉρωαςΕγώ πάντως παιδιά άμα θέλετε την γ@μ@ω
Εγώ πάντως παιδιά άμα θέλετε την γ@μ@ω
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!Ήρωας
Βαστήξ' εσύ .............Εγώ πάντως παιδιά άμα θέλετε την γ@μ@ω
Είχαμε δηλαδή μία εξωφρενική για τον απλό πολίτη κατάσταση, όπου όποιος έχει όπλο μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς χρονικό περιορισμό και να σκοτώνει ενώ οι υπόλοιποι έπρεπε να περιοριστούν γύρω από το σπίτι τους για την άσκησή τους. Δάση και βουνά είχαν παραδοθεί ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στους κυνηγούς, αφού περιπατητές, ορειβάτες, φυσιολάτρες και όσοι άλλοι απλώς ήθελαν να απολαμβάνουν τη φύση και να τη φωτογραφίζουν, έπρεπε είτε να τα βλέπουν σε ντοκιμαντέρ είτε να παραβιάσουν τις απαγορεύσεις και να διακινδυνεύσουν πρόστιμα!Οταν ο μπάφος είναι χαλασμέος ,παραφέρεσα !
https://www.documentonews.gr/articl...l8Y9MNpUt088OTpJll341YMV0ddSD85fyfYsuJVZV52CA
Εγώ σας είπα κοιτάνε τί γίνεται μόνο εδώ στην Αττική που μόνο για εδώ δεν χωραμε όλοι και φυσικά τούς ενοχλούμε γιατί είναι άσχετοι και νομίζουν ότι όποιος έχει ένα όπλο τουφεκαει τά πάντα.οποτε προσοχή πως κυνηγάμε ( ειδικά εντός Αττικής) και ας αφήσουμε της φωτογραφίες και τό Facebook .Είχαμε δηλαδή μία εξωφρενική για τον απλό πολίτη κατάσταση, όπου όποιος έχει όπλο μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς χρονικό περιορισμό και να σκοτώνει ενώ οι υπόλοιποι έπρεπε να περιοριστούν γύρω από το σπίτι τους για την άσκησή τους. Δάση και βουνά είχαν παραδοθεί ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στους κυνηγούς, αφού περιπατητές, ορειβάτες, φυσιολάτρες και όσοι άλλοι απλώς ήθελαν να απολαμβάνουν τη φύση και να τη φωτογραφίζουν, έπρεπε είτε να τα βλέπουν σε ντοκιμαντέρ είτε να παραβιάσουν τις απαγορεύσεις και να διακινδυνεύσουν πρόστιμα!
Λυπαμαι αλλα η μονη απαντηση που ταιριαζει στον Ρεπορτερ
Μη τα βαζουμε ολα σε ενα κουβα Βασιλη. Δεν εναι ολοι ετσι...Το σχόλιο με τον κούκο πήγαινε προς την ηγεσία της ΚΣΕ. Καλή και σωστή κίνηση η μήνυση αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη για την ανικανότητα τους και για το γεγονός ότι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον (πολιτικές βλέψεις) πριν από το κυνήγι.
Τεραστια λαθη δεν ξερο αν μπορουν σωσουν τιποτα με μια σωστη κινηση...Το σχόλιο με τον κούκο πήγαινε προς την ηγεσία της ΚΣΕ. Καλή και σωστή κίνηση η μήνυση αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη για την ανικανότητα τους και για το γεγονός ότι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον (πολιτικές βλέψεις) πριν από το κυνήγι.