Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οσο δεν θελουμε να καταλαβουμε πως ο συνωστισμος ειναι το Νο1 οπλο κατα του ιου και της διασπορας του, τοτε θα βγαινει ο καθενας και θα λεει οτι θελει. Και οχι, με το να στειλεις 6 και να βγεις με αλλους 50, δεν εισαι καλυμενος. Οποτε ακομα και ενας ασχετος σαν εμενα, μπορει να καταλαβει οτι ψαχνοντας προφασεις διαφοροι (απεργιες, διαδηλωσεις, Εθνικες γιορτες, θρησκευτικες γιορτες, ποδοσφαιρο) βγαινουν εξω, οχι μονο τριτο αλλα και τεταρτο κυμα θα ερθει.

Μετεφηβικες ανησυχιες και προσπαθεια θεμελιωσης ταυτοτητας ειναι ολα αυτα. Γραφικοι ειναι , οχι επικινδυνοι.
Κανενας δεν προκειται να ασχοληθει μαζι τους. Προκειται για κουνουπακια και τα τσιμπηματακια τους και ας θυμιθουμε ενα ωραιο του χωρου τους : Μη σκοτωνετε τα κουνουπια, αλλοι σας πινουν το αιμα ;)
Γραφικοί σίγουρα επικίνδυνοι η συντριπτική πλειοψηφία όχι ακόμα τουλάχιστον
Μην ξεχνάς όμως ότι πριν από δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος ένα ζευγάρι είχε χτυπήσει έναν ηλικιωμένο στην Λαμία νομίζω και του πήρε το όπλο
Όλοι από γραφικοί ξεκινάνε στην πορεία όμως ένα κομμάτι έστω και πολύ μικρό ανεβαίνει επίπεδο
Στο εξωτερικό στην Γερμανία σίγουρα έχω δει εικόνες που έχουν πάει στα καρτερια και παρενοχλούν τους κυνηγούς
Τέλος πάντων θα δούμε πως θα εξελιχθεί και αυτό

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.....
Γιατί το λες αυτο? Πουλιά κυνηγάει και αυτος! Έχει και ομοίωμα υδροβιου στην πισίνα από ότι βλεπεις!!!!

Άντε γεια...

Lockdown: Αλαλούμ με τα σχολεία - Υπό αίρεση το click away​

"Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αυτό που τίθεται εν αμφιβόλω είναι η επαναλειτουργία του click away, των κομμωτηρίων και των βιβλιοπωλείων"

https://www.news247.gr/politiki/loc...oter&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

Status
Not open for further replies.
Back