Γνωρίζεις οι 5 από ποιούς εκλέγονται ;ΚΣΕ ειναι το 12μελες συμβουλιο που αποτελειται απο 5 αιρετους που εκλεγονται
Γραφικοί σίγουρα επικίνδυνοι η συντριπτική πλειοψηφία όχι ακόμα τουλάχιστονΜετεφηβικες ανησυχιες και προσπαθεια θεμελιωσης ταυτοτητας ειναι ολα αυτα. Γραφικοι ειναι , οχι επικινδυνοι.
Κανενας δεν προκειται να ασχοληθει μαζι τους. Προκειται για κουνουπακια και τα τσιμπηματακια τους και ας θυμιθουμε ενα ωραιο του χωρου τους : Μη σκοτωνετε τα κουνουπια, αλλοι σας πινουν το αιμα![]()
Εγω θα τους γαζονα κανονικα στο κωλοΛάθος δικό μου από την Λάμια ήταν η γυναίκα View attachment 21233
Γιατί το λες αυτο? Πουλιά κυνηγάει και αυτος! Έχει και ομοίωμα υδροβιου στην πισίνα από ότι βλεπεις!!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.....
Ρε λες να βρήκαμε τον άνθρωπο μας....Γιατί το λες αυτο? Πουλιά κυνηγάει και αυτος! Έχει και ομοίωμα υδροβιου στην πισίνα από ότι βλεπεις!!!!
ΩΡΕ ΠΟΥΣΤΙ ΜΟΥ ...την πουτσισαμεΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ...
ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙΚΆΡΙ.....
Δεν ακουσα τι ειπε αλλα μπραβο της!Βυζαρες!!
Λιτός και εύστοχος! Ευγε!Δεν ακουσα τι ειπε αλλα μπραβο της!Βυζαρες!!