Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εικόνες ντροπής και αίσχους για την Αμερική , τα 70.000.000 ψηφοφόρων αυτού του ηλίθιου, και των αστυνομικών.
Οσο για το ότι καταλύθηκε ο ναός της Δημοκρατίας και της ελπίδας,ας μην το σχολιάσω.

Εικόνες ντροπής και αίσχους για την Αμερική , τα 70.000.000 ψηφοφόρων αυτού του ηλίθιου, και των αστυνομικών.
Οσο για το ότι καταλύθηκε ο ναός της Δημοκρατίας και της ελπίδας,ας μην το σχολιάσω.
Μην το σχολιάσεις

Η πλειοψηφια των Αμερικανων δεν ασχοληθηκε καν να παει στις διαδηλωσεις. Αυτοι που πηγαν ειχαν πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα
Εκ του αποτελέσματος δε νομιζω δεν εχει και τόση σημασία αυτο Βικτωρα.
Ας ελπίσουμε οι περισσότεροι να κατάλαβαν εστω και μ αυτόν τον τρόπο τι άνθρωπο.στηριζαν ,αν και αμφιβάλλω.

Δεν ξέρω αν ανέβηκε ξανά αλλά ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να έγινε από λάθος και όχι δόλο;

Eνα λάθος έκανε
πρέπει να το ξεχάσεις
μη γίνεσαι καχύποπτος
γρήγορα θα γεράσεις .
.big smile.
Απλά ,βόθρος παραπλεύρως των εκβολών του Κηφισού.

Παιδιά μην ξαναρχισετε πάλι τα ίδια με τα (βυζιά).Εγώ το ξαναείδα πάντως.
Ρε περδικοστηθη είναι και κοπελαρα και μπράβο της! Το θέμα είναι οτι αυτή τους μαμησε! Τους ξεφτιλισε! Αλλά στην Μπανανία δεν ιδρώνει το αφτακι κανενός. ΕΣΡ υπαρχει;;;; Εδώ μιλάμε για σκόπιμη παραπληροφόρηση σε καιρούς πολύ δύσκολους για τον κοσμο. Βέβαια το Σκάι ειναι! Κολλημένο στην ΝΔ όπως κολλάει το σώβρακο σε χεσμένο και απλυτο για μήνες κωλο.

Ρε περδικοστηθη είναι και κοπελαρα και μπράβο της! Το θέμα είναι οτι αυτή τους μαμησε! Τους ξεφτιλισε! Αλλά στην Μπανανία δεν ιδρώνει το αφτακι κανενός. ΕΣΡ υπαρχει;;;; Εδώ μιλάμε για σκόπιμη παραπληροφόρηση σε καιρούς πολύ δύσκολους για τον κοσμο. Βέβαια το Σκάι ειναι! Κολλημένο στην ΝΔ όπως κολλάει το σώβρακο σε χεσμένο και απλυτο για μήνες κωλο.
Μπρε αυτοί το έχουν σπουδάσει το θέμα, ντοκτορά έχουν,είναι να μην σε πάρει η πριονοκορδελα ,Μου θυμίζουν το περίφημο τρίο του Μέγκα με την κρίση.Αλλα πουλάνε και αμοίβονται,και έχουν και οπαδούς.

Παιδιά μην ξαναρχισετε πάλι τα ίδια με τα (βυζιά).Εγώ το ξαναείδα πάντως.
από το πρωί οταν θελω να χαλαρώσω το βλεπω ξανα και ξανα
είναι το πρώτο άτομο που πατησα το "ακολουθώ" συνειδητά στο fb, με ηρεμεί δεν κανω πλακα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back