Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γελάτε,γελάτε μήπως μάθατε τίποτε η είναι από εκνευρισμό, ελπίζω να μην αλλάξει το κλίμα αύριο γιατί έχω άδεια μέχρι τις 16 και δεν θα αντέξω να βρίζω επι δεκαήμερο..pray to God.
Ξεκίνα από σήμερα μην περιμένεις

Γελάτε,γελάτε μήπως μάθατε τίποτε η είναι από εκνευρισμό, ελπίζω να μην αλλάξει το κλίμα αύριο γιατί έχω άδεια μέχρι τις 16 και δεν θα αντέξω να βρίζω επι δεκαήμερο..pray to God.
Αν μας κάτσει και ανοίξει έρχονται και κρυα απο τις 14 και χιόνια στα ψηλά σιγουρα!!!

Θα εχεις 2 μερες κυνηγι γιατι μαλον το 18 γεναρη. Παλι καλα απο τιποτα

Θα εχεις 2 μερες κυνηγι γιατι μαλον το 18 γεναρη. Παλι καλα απο τιποτα
Εγώ εάν το ανοίξουν βλέπω να το κλείνουν 18 γιατί θα βγουν τα κρούσματα της πρωτοχρονιάς.Γιατι δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα ανοίξει (εάν )και δεν θα ξανακλείσει μεχρι τελος σαιζόν.

Εγώ εάν το ανοίξουν βλέπω να το κλείνουν 18 γιατί θα βγουν τα κρούσματα της πρωτοχρονιάς.Γιατι δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα ανοίξει (εάν )και δεν θα ξανακλείσει μεχρι τελος σαιζόν.
Γιατί σκας ωρε??? Αφού το σκληρό αγόρι είχε πει ότι θα μας δώσουν παραταση!!!! Άντε και εμείς που δεν τα προλάβαμε να κυνηγήσουμε επιστροφια τον Μάρτη και τα απριλιατικα!!!!

Αυτο ειναι σιγουρο

Να ρωτησω κατι.Οταν ξεριζωνουμε το πατζαρι,το καροτο κλπ δεν επερχεται ο θανατος τους?Οταν κλαδευουμε τα δεντρα ή κοβουμε τους καρπους τους ή κοβουμε τα βλητα κλπ δεν τα πληγωνουμε;Υπαρχει καποια ερευνα οτι δεν πονανε με τον τροπο τους?Καταγγελω λοιπον ολους τους φυτοφαγους για αγριο βασανισμο κ αναιτια θανατωση φυτων,δεντρων κλπ...ντροπη τους.

Να ρωτησω κατι.Οταν ξεριζωνουμε το πατζαρι,το καροτο κλπ δεν επερχεται ο θανατος τους?Οταν κλαδευουμε τα δεντρα ή κοβουμε τους καρπους τους ή κοβουμε τα βλητα κλπ δεν τα πληγωνουμε;Υπαρχει καποια ερευνα οτι δεν πονανε με τον τροπο τους?Καταγγελω λοιπον ολους τους φυτοφαγους για αγριο βασανισμο κ αναιτια θανατωση φυτων,δεντρων κλπ...ντροπη τους.
.drunk.

Εγώ γραμματέας αντεbeer καλό!!!!!! Έχεις μπει στο πνεύμα τους.

Η Αλικη σε νεα version .think. .think.

Μην τον παρεξηγείς ρε Κώστα πρέπει να είναι τραβηγμένη από όταν δούλευε στην ΕΡΤ μεροδουλι μεροφαι ούτε για να πάρει μαγιό δεν έφταναν και η πισίνα φουσκωτη φτώχεια καταραμένη
Γι'αυτό κατέβηκε στην πολιτική το παιδί μπας και φάει ψωμί δεν έχει σημασία το κόμμα τι ΠΟΤΑΜΙ τι ΝΔ το ίδιο είναι το μεροκάματο να βγαίνει

Μια φορά μιλούσα με μια γνωστή και μου έλεγε πόσο βίαιο είναι το κυνήγι. Της λέω πριν συζητήσουμε για το κυνήγι πες μου γιατί δεν αναφέρεις και το ψάρεμα. Ε δεν είναι έτσι άγριο το ψάρεμα μου λέει. Να φυσικά της λέω όταν πιάνεις ένα ψάρι με ένα αγκίστρι που το έχει καταπιεί και το σέρνεις από τα 30 μέτρα τραβώντας το από το στομάχι και αφού βγει το κρατάς μέχρι να ξεψυχήσει επειδή δεν μπορεί να αναπνεύσει είναι όντως λιγότερο βάρβαρο. Αφού έμεινε με ανοιχτό το στόμα συμφωνήσαμε ότι τα πάντα είναι θέμα εντυπώσεων και καλό είναι να μη κρίνεις κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Ειδικά πράγματα που μας είναι έμφυτα. :cool:

Φαντάσου την ημέρα που επιστήμονες η μια αποστολή στο διάστημα θα ανακάλυπταν ένα πλανήτη που θα ειχε πάνω του μόνο χλωρίδα. Μόνο φυτά και δεντρα. Τι θα ούρλιαζε αυτός που θα έκανε την ανακάλυψη? ΒΡΗΚΑ ΖΩΗ θα ελεγε. Άρα το μαρούλι και το καρότο ειναι έμβια οντα και κοβοντας η ξεριζωνοντας τα τα σκοτωνεις. Τελεία και παυλα. Επισης να ξερουν οι βιγκαν οτι η φυση τους εδωσε δόντια και πεπτικό σύστημα παμφαγου όντος και όχι φυτοφαγου. Αρα πανε αντιθετα στην ανθρωπινη φυση και αυτα περι ηθικης ειναι κουραφεξαλα. Αν πεσει καμια πεινα θα τρωνε και αρουραιο κεμπάπ . Τελειώνοντας να πω ότι ο μοναδικός βιγκαν που ξέρω είναι μια κοπέλα που ειναι καταχλωμη και κουμπωνει συμπληρώματα διατροφής με την χουφτα.

Μηπως γνωριζει καποιος τι γινεται με τις αλλαγες στο νομο περι κυνηγ. οπλων?Θα πρεπει "βαλουμε" αριθμο στο κλειστρο της καραμπινας και στη συνεχεια να δηλωθει στο Α.Τ.?Μηπως υπαρχουν καποια post για το θεμα που δεν ειδα?

Status
Not open for further replies.
Back