Αν επιτρεπόταν το ψάρεμα, όπως θα έπρεπε, μπορεί ο άνθρωπος να πήγαινε με κάποιον φίλο του παρέα και να μην γινόταν τίποτα.
Ειμαι 24,εχω κατεβει στο χωριο και εχω καβαλησει τα Σκλαβεικα για μπεκατσαΤην ίδια νοοτροπία έχουν και αυτοί Νίκο ... με τα τσοπανόσκυλα εδώ να δεις τι γίνεται!!!
Και που εισαι ακομα.....αυτα ειναι η αρχη το εργο θα το δουμε απο καλοκαιρι και μετα....Ουγκαντά ερχόμαστε
Τρομάζουν τα νούμερα στην εστίαση: «Βουτιά» του τζίρου κατά 3 δισ. ευρώ
Αγωνία για 100.000 επιχειρήσεις και 1 εκατ. εργαζόμενους που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα
Περσι με κυκλωσανε καμοια δεκαρια να με φανε και ο τσοπανης με κοιταγε και γελαγε Μολις κατεβασα το οπλο και του ειπα οτι συμβει εσυ θα φταις ναδεις για ποτε τα μαζεψεΤην ίδια νοοτροπία έχουν και αυτοί Νίκο ... με τα τσοπανόσκυλα εδώ να δεις τι γίνεται!!!
Κρίμα για τους ανθρώπους και συλλυπητήρια στις οικογένειες τους αλλά την κακία μου θα την πω γιατί δεν βαστιεμαι. Ώρα να απαγορευτεί η ορειβασία και το σκι γιατί τώρα τελευταία πολλοί σκοτώνονται. Έτσι δεν λένε και για το κυνήγι όταν συμβαίνει κάποιο ατυχημα???Όλυμπος: Νεκροί και οι δύο ορειβάτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα
Εξυπνη λυση να παει σπητι του ....πρειν ειναι αργα απο την μαλακια που τους δερνειΓώγος: «Έξυπνη λύση η κυκλοφορία ανάλογα με τον αριθμό ταυτότητας» μετα θα πηγαινουμε να περασουμε και ΚΤΕΟ.
Όλυμπος: Νεκροί και οι δύο ορειβάτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα
Αφού έγινε αυτός καθηγητής παθολογίας δεν πήγαινα και εγώ προϊστάμενος λογιστηρίου στην General Motors να με πέταγαν στον Ατλαντικο στα σκυλοψαρα.Γώγος: «Έξυπνη λύση η κυκλοφορία ανάλογα με τον αριθμό ταυτότητας» μετα θα πηγαινουμε να περασουμε και ΚΤΕΟ.
Ο μεσαιος πρεπει να ειναι αποτελεσμα απο μεγαλη π@ρτουζα,δεν ξερει που να μοιασει ρεΑυτες τι φατσες αμα τις βαλεις για σκιαχτρο στον αμπελωνα θα τρομαξουν μεχρι και τα τσαμπια με τα σταφυλια
Δεν ξέρω μήπως υπήρχε και σκύλος στην παρέα....Ο μεσαιος πρεπει να ειναι αποτελεσμα απο μεγαλη π@ρτουζα,δεν ξερει που να μοιασει ρε
Ο μεσαιος πρεπει να ειναι αποτελεσμα απο μεγαλη π@ρτουζα,δεν ξερει που να μοιασει ρε
Μου θυμήσατε ένα βου-κωλικο ποίημαΔεν ξέρω μήπως υπήρχε και σκύλος στην παρέα....