Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλοντας να δείξουν πόσο"σοβαρή "είναι η "κατάσταση "στέλνουν στην Θεσσαλονικη αυτούς τους δυο και γελοιοποιουνται τα πάντα.
Έχουν καταντήσει Μαπετ Σόου.Τους γαυγιζουν και τα σκυλιά απ'τα μπαλκονια
Θεσσαλονίκη τι πάνε να κάνουν? Τι είναι ο ιός Κανά τροχαίο να το δουν? Λίγους ανθρώπους έχω μισήσει, αυτόν τον έχω πρώτο στην λίστα και όχι γιατί λέει ότι απαγορεύεται το κυνήγι , αλλα γιατί το παίζει βαρυ μαγκας . Τέτοια ψευτομαγκια χρόνια έχω να δω , ου να του κάνει η κυρά μαζεύεται σαν γατί .

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει με ποια λογική απαγόρεψαν στους ελεύθερους επαγγελματίες την είσοδο στα Πρακτικερ?Πήγα το πρωί να φορτώσω κάτι σιλικόνες που ήθελα και έφαγα πόρτα!Μου λέει ένα παλικάρι εκεί,μόνο με click away για όλους... Πήρα τηλ να δω τι θα μου πούνε και μου δίνουν ραντεβού για 10 σιλικόνες την Τετάρτη.Ρωταω... Πως θα δουλέψει ο επαγγελματίας σε αυτό το μπουρδελο ρε Μπουμπούκο και αυγουλοματη?Πόσο σκατα τα έχετε κάνει ρε!Πόσες φάπες θέλετε όλοι σας καραγκιόζηδες!!!

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου εξηγήσει με ποια λογική απαγόρεψαν στους ελεύθερους επαγγελματίες την είσοδο στα Πρακτικερ?Πήγα το πρωί να φορτώσω κάτι σιλικόνες που ήθελα και έφαγα πόρτα!Μου λέει ένα παλικάρι εκεί,μόνο με click away για όλους... Πήρα τηλ να δω τι θα μου πούνε και μου δίνουν ραντεβού για 10 σιλικόνες την Τετάρτη.Ρωταω... Πως θα δουλέψει ο επαγγελματίας σε αυτό το μπουρδελο ρε Μπουμπούκο και αυγουλοματη?Πόσο σκατα τα έχετε κάνει ρε!Πόσες φάπες θέλετε όλοι σας καραγκιόζηδες!!!
Η περισσότερες σιλικόνες πάνε για βυζια και υπάρχει έλλειψη για να μην περιμένεις τζάμπα σου είπαν για Τετάρτη
Αλλά εσύ ο κλασικός ο Έλληνας κατευθείαν παράπονα δεν εκτιμάς την προσπάθεια του Κουλη και του Μπουμπουκου να μας κάνουν ευρω..πεους

Φίλε τα εχουν κανει μπουρδελο ειδικα τα πρακτικερ....πριν τις γιορτες και ενώ δεν υπηρχε καν κλικ αγουει, έμπαινες κανονικα σαν επαγγελματίας, μετα εμπαινες και επαιρνες μονο δομικα υλικα, και τωρα δεν μπαινεις καθολου! Οτι να ναι ειναι και αυτοι! Εχουν πάθει βραχυκυκλωμα απο τα ΦΕΚ καθε μιαμιση εβδομαδα...

Η περισσότερες σιλικόνες πάνε για βυζια και υπάρχει έλλειψη για να μην περιμένεις τζάμπα σου είπαν για Τετάρτη
Αλλά εσύ ο κλασικός ο Έλληνας κατευθείαν παράπονα δεν εκτιμάς την προσπάθεια του Κουλη και του Μπουμπουκου να μας κάνουν ευρω..πεους
Φίλε τα εχουν κανει μπουρδελο ειδικα τα πρακτικερ....πριν τις γιορτες και ενώ δεν υπηρχε καν κλικ αγουει, έμπαινες κανονικα σαν επαγγελματίας, μετα εμπαινες και επαιρνες μονο δομικα υλικα, και τωρα δεν μπαινεις καθολου! Οτι να ναι ειναι και αυτοι! Εχουν πάθει βραχυκυκλωμα απο τα ΦΕΚ καθε μιαμιση εβδομαδα...
Δεν φταίνε τα πολύ καταστήματα παίδες.Φταινε αυτά τα μαλακισμενα που βγάζουν ότι τους έρθει στο γόνατο.Στο ίδιο κτήριο υπάρχει και σουπερμάρκετ που γίνεται της ποπης και το Πρακτικερ που είναι 6 φορές μεγαλύτερο σε εμβαδόν να μην υπάρχει ψυχή...Αντε τώρα λέγε!!

Survivor 4: Σκάνδαλο με την Μαριαλένα – Πήγε στο νοσοκομείο και λούστηκε!​

CPROJECTSRSSReaderWebfeaturedRSZmarialena_1_2.jpg

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη έπεσαν σήμερα (31/01) οι τηλεθεατές του Survivor αφού εντόπισαν μια άλλη Μαριαλένα!
Γιαυτο ειχα ενα φουσκωμα απο το πρωι νομιζα οτι φταιει το πολυ σκορδο στην λαχανοσαλατα .think.
Ειναι αυτο που λενε εδω ο κοσμος χανεται το πραμα γαργαλιζεται hippo

Η νεα μοδα στον χωρο εργασιας
Σε βγαζω σε αναστολη να παρεις τα 534 ευρω απο το κρατος αλλα ερχεσαι για μεροκαματο κανονικα για να βοηθησεις
την επιχηρηση να επιβιωσει
Ακολουθοι σε αυτην την τακτικη δεκαδες Εργοδοτες με την λογικη βοηθησε με φτωχε να μην σου μοιασω :(

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη έπεσαν σήμερα (31/01) οι τηλεθεατές του Survivor αφού εντόπισαν μια άλλη Μαριαλένα!
Γιαυτο ειχα ενα φουσκωμα απο το πρωι νομιζα οτι φταιει το πολυ σκορδο στην λαχανοσαλατα .think.

Σε βγαζω σε αναστολη να παρεις τα 534 ευρω απο το κρατος αλλα ερχεσαι για μεροκαματο κανονικα για να βοηθησεις
Ακολουθοι σε αυτην την τακτικη δεκαδες Εργοδοτες με την λογικη βοηθησε με φτωχε να μην σου μοιασω :(

Ναι,σε χαλασε η Μαριαλενα!Κοντ...νο,κωλ@@@ρα και σκουλιρικαρα στον αφαλο,σε βλεπω για ακροαριστερο,ακτιβιστη vegan οικολογο.sex hard.

«Απετάξω τω κυνηγι» θα σου λεει,
«ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ» θα γκαριζεις!!!!hippo

Στα ορεινα καρτερια Κοτυλιου,θα αντηχησει:

"Kωστα....πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με".fff.

Υ.Γ.:Καλα για να λεμε και την αληθεια,και 'γω οικολογος θα γινομουν.Θα σας κυνηγουασα με Αγγελετο αγκαζε!!!.yelling..yelling..yelling.

Ναι,σε χαλασε η Μαριαλενα!Κοντ...νο,κωλ@@@ρα και σκουλιρικαρα στον αφαλο,σε βλεπω για ακροαριστερο,ακτιβιστη vegan οικολογο.sex hard.

«Απετάξω τω κυνηγι» θα σου λεει,
«ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ» θα γκαριζεις!!!!hippo

Στα ορεινα καρτερια Κοτυλιου,θα αντηχησει:

"Kωστα....πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις απαρνήση με".fff.

Υ.Γ.:Καλα για να λεμε και την αληθεια,και 'γω οικολογος θα γινομουν.Θα σας κυνηγουασα με Αγγελετο αγκαζε!!!.yelling..yelling..yelling.
Θόδωρα μου φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός σου το τριχωτό .think.
Οικολογα και αξύριστη δεν υπάρχει ορεεε
Θα χουφτωνεις μπούτι και το χέρι σου θα αγκυλωνει
σαν το σφεντάμι που έχει τρυπώσει η τουφεκισμενη τσίχλα .my man.

Θόδωρα μου φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός σου το τριχωτό .think.
Οικολογα και αξύριστη δεν υπάρχει ορεεε
Θα χουφτωνεις μπούτι και το χέρι σου θα αγκυλωνει
σαν το σφεντάμι που έχει τρυπώσει η τουφεκισμενη τσίχλα .my man.
Μην ξεσυνεριζεσαι την πατριδουλα , θα έχει καιρό να ξεμπαρκαρει!! .sarcastic.

"Έλα Μαριαλένα ,φάε το σκόρδο"
Εδώ εχουμε θέματα σοβαρά κι εσεις θελετε να πάτε για κυνήγι.
Είστε σοβαροί ;

Μαθαινω το εξηs. Δωδεκα (12) νεεs δομεs φιλοξενιαs ετοιμαζονται στην Ριτσωνα . Για κατι φιλαρακια απο εκει τριγυρω που με εκραζαν ακομη και αρχεs Οκτωβρη οτι " το παει καλα το καραβι ".
Οταν και αν βγουν απο το ξεκλειδωμα θα δουν ενα " καραβι " στα μερη τουs μοναδικο .Ειναι αργα ομωs πια . Καλη διασκεδαση ( και καλα κρασια )

Μαθαινω το εξηs. Δωδεκα (12) νεεs δομεs φιλοξενιαs ετοιμαζονται στην Ριτσωνα . Για κατι φιλαρακια απο εκει τριγυρω που με εκραζαν ακομη και αρχεs Οκτωβρη οτι " το παει καλα το καραβι ".
Οταν και αν βγουν απο το ξεκλειδωμα θα δουν ενα " καραβι " στα μερη τουs μοναδικο .Ειναι αργα ομωs πια . Καλη διασκεδαση ( και καλα κρασια )
Έχει πολλά αμπέλια εκεί και θα τα κοπριζουν οι φιλοξενούμενοι και θα βγάλουν όντως καλά κρασια!!!!

Έχουν πολυ πλάκα τελικά.
Τα σημερινά κρούσματα θα ειναι πάνω 1000 και εχουν αρχίσει να ψάχνονται σε τι οφείλεται αυτό. Αν ειναι δυνατόν ! Αλλα τι να περιμένει κανείς, οταν ακουει τον hard να λεει οτι ολοι οι πολίτες ειναι κλεισμένοι μεσα και μετακινούνται μόνο για τα απαραίτητα . Αυτός αλλωστε ειναι ο λόγος που απαγορεύουν το ψαρεμα και το κυνήγι, γιατι αν μετακινηθουμε εμεις προς το βουνο ,θα έρθουμε σε επαφή με άλλους. Ενω αν μείνουμε στην πολη ειμαστε στα υπόγεια με τις αλυσίδες.
Οπότε τωρα πρεπει να βρουν ποια η αιτία της αύξησης κρουσμάτων .
Τελικά η μας υποτιμούν τόσο που δεν το φανταζόμαστε ή ειναι πολλοί ηλίθιοι. Αποκομμένοι απο τον κοσμο και την πραγματικότητα.

Όλο και κάτι τέτοιες ειδήσεις εμφανίζονται τώρα τελευταία. Τυχαίο το site.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhs...tomaxi-dyo-pethanan-dyo-xaropaleyoun/3214028/
Το μονο που δεν αναφερουν ειναι ποση ποσοτητα μολυβδου πρεπει να μεινει στο σωμα για να αρχισουν τα συμπτωματα αυτα ... Γιατι ετσι πως τα λενε νομιζουν οι αναγνωστες οτι αμα φανε 50 σκαγια παθενουν μολυβδιαση πραγμα που προκαλει γελιο

Status
Not open for further replies.
Back