Χαχαχ τουλάχιστον αν μας γράψει αστυνομία να είναι αυτή ρε παιδιά χαχαχΚαλησπερα . Ο ενας σα να εχει λιγο μεγαλο στηθος και στητο η κανω λαθος δεν βλεπω πρόσωπα.
Μπορεί να είναι ο Αρχηγός μετά την β' δόση του εμβολιου.Καλησπερα . Ο ενας σα να εχει λιγο μεγαλο στηθος και στητο η κανω λαθος δεν βλεπω πρόσωπα.
Μετά φταίω εγώ που τους λέω καμαριέρες!!!!Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διέθετε έναντι αμοιβής τον ασύρματό του σε συμμορίες διαρρηκτών
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διέθετε έναντι αμοιβής τον ασύρματό του σε συμμορίες διαρρηκτών
4 Φεβρουαρίου 2021 Διάφορα - Απόστρατοι
60
SHARES
ShareTweet
Αξιωματικός της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ «πωλούσε» έναντι 5.000 ευρώ μηνιαίως τον ψηφιακό ασύρματό του σε 35χρονο Ρομά που κατηγορείτο για ληστείες, προκειμένου να ειδοποιεί συνεργούς του για τις κινήσεις των αστυνομικών και να αποφεύγουν διαρκώς τη σύλληψη.
εας ερθουνε να μας καλασουνεεεεε τους ΟΡΧΙςςςςςΑυτα πρεπει ναβλεπει ο χρυσοχοιδης και οχι να τρεχει πισω απο τον σεριφ.
Το «δίδυμο» Μ.Χρυσοχοϊδη - Ν.Χαρδαλιά εξαγγέλλει σαρωτικούς ελέγχους και ζητά μεγαλύτερη αστυνομική εμπλοκή
Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι μέχρι το 2024
Τί δείχνει η φωτό; Δεν έχω πάρει χαμπάρι...Μην γρινιάζει και η εστίαση
View attachment 22511
Την σημερινή επίσκεψη που έκανε ο ανέμελοςΤί δείχνει η φωτό; Δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει.Δεν ασχολείται ποτε θα επιστρεψει εκεί που ήταν η χώρα που ζει,που κυνηγάνε οι μισοί τους αλλους μισους και πιανει την Ελλάδα.Ασε την Ελλάδα.Δεν ζεις εδώ.
Sniper έπρεπε να είσαι, όχι Hunter.Τί δείχνει η φωτό; Δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Σας έχω καλύτερο.Μην γρινιάζει και η εστίαση
View attachment 22511
Καλά που δεν ψάρευε κανένας εκεί κάτω...Σας έχω καλύτερο.