Από αυτά που γραφείς Θεόδωρε νομίζω ότι μόνο με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ , μπορούμε να αντιδράσουμε , αλλα εκεί οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ είναι ΣΥΛΛΟΓΟΙ!Οταν πρωτοάρχισα με το κυνήγι στην Βυρτεμβέργη (Baden-Württemberg) είχε γίνει περιφερειάρχης ο αρχηγός των Πρασίνων, ο Βίνφριντ Κρέτσμαν με υποσχέσεις πως δεν θα κοπούν δένδρα για να φτιαχτεί ο νέος σιδηροδρομικός σταθμός της Στουτγκαρδης, θα περιορίσει το κυνήγι κλπ. Μόλις πήρε το χρίσμα, άρχισαν διάφορες αξύριστες να γράφουν σε πολλές εφημερίδες αρκετές μπαρούφες για τους κυνηγούς. Μέσα σε δύο μήνες πλάκωσαν οι κυνηγετικοί σύλλογοι της Βαυαρίας και της Βυρτεμβέργης τις εφημερίδες - όχι αυτές/αυτούς που έγραφαν, αλλά τις εφημερίδες τις ίδιες, σε απανωτές μηνύσεις για δυσφήμιση μέσω ψευδών ειδήσεων! Οχι μόνο αναγκάστηκαν οι εφημερίδες να "επανορθώσουν" γράφοντας πως οι αξύριστες έγραφαν μακακίες, αλλά και αρκετες/οι ιδεοπαρμένες/οι πήραν πόδι και νομίζω τις/τους πόνεσε πολύ - σκέψου να γράφει το βιογραφικό σου ότι σε απέλυσε ο εργοδότης σου λόγω της κακοήθειάς σου.
Για αυτό είμαι σίγουρος πως μόνο η μέθοδος του καρώτου και του μαστιγίου μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Και τα καρότα μάλλον τέλειωσαν...
ΕΔΩ?