Τελικά τι έγινε με αυτό το άμοιρο κοριτσάκι που το βίασαν?
Σκαπανικο ανα χειρας και καθαρισμα οι γραμμες του ΟΣΕ απο Χιλιομοδι εως Αχλαδοκαμπο και τουμπαλινΕίδατε το βίντεο που του κατεβάζει το μαχαίρι στο πόδι ο Αλβανός???? Τι μίσος είναι αυτό δεν μπορώ να καταλαβω. Τι σκατα έχουν στα μυαλά τους??? Αυτό το καθίκι πρέπει τώρα να ζησει??? Θα σωφρονιστει στις φυλακές??? Ρε μια σφαίρα στην κοιλιά και να κάνει 3 μέρες να ψοφησει και σε δημόσια θέα. Α'ι' σιχτίρ σκατανθρωποι.
Τι μου θύμησες τώρα... Άνοιγες την κονσέρβα και είχε...1 σαρδέλα και τα λέπια από τις 5 που έλειπαν.για προγευμα σαρδελα κονσερβα του ΕΣ
Μονο εγω πιστευω οτιη μαχαιρια εκει δεν ηταν τυφλη;Είχε μαχαιρώσει ξανά και εκκρεμούσε η δίκη για τρία χρόνια.
Και νερο για να ξεδιψασεις απο την υδροφορα που ηταν και αυτο σαν αλατισμενο το μαμημενοΤι μου θύμησες τώρα... Άνοιγες την κονσέρβα και είχε...1 σαρδέλα και τα λέπια από τις 5 που έλειπαν.
Πιο νερό?Μισό κιλό γιαούρτι να βουτάς την γλώσσα για 5 μέρες μετά.Και νερο για να ξεδιψασεις απο την υδροφορα που ηταν και αυτο σαν αλατισμενο το μαμημενο
Και ισόβια να αρπάξει...σε 16χρονάκια έξω.Ελπίζω, να ισχύσει, ο νόμος της φυλακής.
Δεν γράφω άλλο, γιατί θα ξεφύγω.
Αν γνωρίζαμε τι γράφουν τα σχολικά τους βιβλία για εμάς τους Έλληνες θα ήταν εύκολο να κατανοήσουμε από πού πηγάζει τόσο μίσος. Όχι ότι γνωρίζω αλβανικά και διάβασα τα σχολικά τους βιβλία, Αλβανός μου το έχει πει.Είδατε το βίντεο που του κατεβάζει το μαχαίρι στο πόδι ο Αλβανός???? Τι μίσος είναι αυτό δεν μπορώ να καταλαβω. Τι σκατα έχουν στα μυαλά τους??? Αυτό το καθίκι πρέπει τώρα να ζησει??? Θα σωφρονιστει στις φυλακές??? Ρε μια σφαίρα στην κοιλιά και να κάνει 3 μέρες να ψοφησει και σε δημόσια θέα. Α'ι' σιχτίρ σκατανθρωποι.
Τα καλύτερα για εμάς, όπως λέμε "Ευξεινος Πόντος" ή "γλυκάδι".Εμένα Τούρκος μου έχει πει ότι γράφουν τα καλύτερα για εμάς.
....
Ραφάλ έχουμε...Σκυλακάκης:
'Οι φτωχοί δεν έχουν IX για αυτό δεν μειώνουμε τους φόρους στα καύσιμα'
Τι ειν τούτοι ρε φίλε ; Ευτυχώς που κυβερνάνε οι Άριστοι!
Ποιος κόσμος μωρε Γιαννη ; Οι περισσότεροι απ αυτους που ο κόσμος στέλνει στη Βουλή ,περα απ το οτι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα ,ειναι και προκλητικοί με οτι αυτο συνεπάγεται.Αν έρθουν εκλογές και του πει ο κόσμος με τη ψήφο του τραβά σπίτι σου αρκετά έφαγες σκατό τρόμπα θα σταμάτησει να λέει μαλακίες.