Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φτάνουμε στα μέσα του Οκτώβρη όπου και θα αρχίσει η διανομή του πετρελαίου. Για ακόμη μια χρονιά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει. Γ@μώ το μ@υνί τπου τους πέταγε για τον προγραμματισμό τους. Κάθε χρόνο κάνουν έτσι λες και δεν θα έρθει ποτέ ο Οκτώβρης και αυτοί σφυρίζουν αδίαφορα. Αν δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι που η εφαρμογή του έχει συγκεκριμένη ημερομηνία δεν μπορείς να λέγεσαι κυβέρνηση. Ο κόσμος θα κρυώνει και πάλι και αυτοί θα κάνουν συσκέψεις για το τι θα γίνει! Ξεφτίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες...

Μια που το έφερε η κουβέντα. Το περσινό επίδομα θέρμανσης το πήρατε;

Γιώργο την ίδια κουβέντα είχα χθες και σήμερα .Το πρώτο για πετρέλαιο που βάλαμε τον Νοέμβριο το πήραμε.Το δεύτερο που ξαναβάλαμε Φεβρουάριο οχι .

Ουτε εγω πηρα το δεύτερο .
Δεν πρόκειται να το πάρουμε , ξεχάστε το.
Κατι λενε για 0,85 το λίτρο

Λαμογια ολοι το τσιμπατε το επιδοματακι βλεπω.my man.εγω δεν δικαιουμαι λογω μεγαλης ακινητης περιουσιας που το μονο που μπορω να την κανω ειναι να την βαλω στον πατο μου:(

Κάτω τα χέρια από παιδιά της διπλανής πόρτας ... .banana.

http://www.antenna.gr/news/Society/...ede-gia-ton-astynomiko-poy-klotsaei-prosfyges
Μάστορα θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ όψιν ότι μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.
Θα μπορούσε κάλλιστα ο αιμοβόρος και επικίνδυνος λαθραίος να πέφτει με δύναμη στην αρβύλα του αστυνομικού για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Εάν ωστόσο η φωτογραφία αποτυπώνει την πραγματικότητα τότε σε πληροφορώ ότι πολύς κόσμος είπε να ¨αγιάσει το πόδι του".
Μην ξεχνάς ότι όλοι αυτοί οι αλλόθρησκοι εισβάλουν παράνομα στην χώρα μας για να μας αλώσουν σε πρώτη φάση και μετά να αλλοιώσουν το πανάρχαιο και μοναδικό DNA μας.

Το ξέρω, το ξέρω, επίσης ξέρω ότι με την αποχή σου στις τελευταίες εκλογές, δυνάμωσες το κόμμα του ... ;)
Έχω καιρό να σε τσιγκλίσω παλαιόγερα, που λέει και μια ψυχή... .ha ha ha.
Αλήθεια, ξέρεις τι έμαθα; Τα σουβλάκια στο φεστιβάλ της ΚΝΕ τα σπονσοράρει ο Γερμανός ... .badboys.
Παλιοαστέ συριζαίε ... ουυυυυυυυυ....:cool:

Μάστορα θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπ όψιν ότι μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν.
Θα μπορούσε κάλλιστα ο αιμοβόρος και επικίνδυνος λαθραίος να πέφτει με δύναμη στην αρβύλα του αστυνομικού για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
.
Οπως είχε κάνει δηλαδή και εκείνη η ξευτελισμένη ζαρντινιέρα που έπεσε πάνω στη μούρη του Κύπριου φοιτητή Αυγουστίνου Δημητρίου.

Παλιοαστέ συριζαίε ... ουυυυυυυυυ....:cool:
Εμείς που κάναμε το λάθος και στηρίξαμε αυτό το αριστερό μόρφωμα , σε πληροφορώ το φέρουμε πολύ βαρέως .
Τον τελευταίο καιρό έχω πει ουουουου στον εαυτό μου αρκετες φορές .
Δεν υπαρχει μέρα που να μην μου θυμίζουν με τις πράξεις τους ότι είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί.

Υγ. Την στιγμή που εχω χάσει τον λογαριασμό απο τα σημειώματα της εφορίας για φόρους , χαράτσια κλπ , ο αριστερός υπουργος οικονομικών Σταθάκης , ξέχασε να δηλώσει ενα εκατομμύριο .

Kαταρχιν δεν ξερουμε σιγουρα αν ειναι ο Σταθακης. Και κατα δευτερο, θα επρεπε, οι βουλευτες που αποδεδειγμενα (βασει ποθεν εσχες) εχουν εισοδηματα ή περιουσια να μην δικαιουνται κανενος ειδους προνομιο ή αποζημιωση. Και φυσικα αυτο να επεκτεινεται και στους συζυγους ή τα τεκνα.

Kαταρχιν δεν ξερουμε σιγουρα αν ειναι ο Σταθακης.
Ο Σταθάκης είναι , αλλά και να μην είναι ο Σταθάκης δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία.
Σημασία έχει ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης που θα καταπολεμούσε την διαφθορά και την λαμογιά , δεν δήλωσε ένα εκατομμύριο εδώ και τρία χρόνια και έσπευσε πριν λίγες μέρες να το δηλώσει ετεροχρονισμένα, παρακάμπτοντας όλες τις διατάξεις του νόμου περί πόθεν έσχες.
Και κατα δευτερο, θα επρεπε, οι βουλευτες που αποδεδειγμενα (βασει ποθεν εσχες) εχουν εισοδηματα ή περιουσια να μην δικαιουνται κανενος ειδους προνομιο ή αποζημιωση
Μιλάς για το σύνολο των βουλευτών ε;;;;.big smile..big smile.

Οχι, δεν εχει καμμια σημασια. Μαλλον εχει γιατι προερχεται απο ενα χωρο υποτιθεται Αριστερο.

Bουλευτες και αιρετοι γενικοτερα. Μη γελας, σε ενα αγγελικα πλασμενο κοσμο, θα ηταν εφικτο. Σιγουρα οχι εδω

Status
Not open for further replies.
Back