Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντως αν είναι ο Σταθάκης με το εκατομμύριο μου δημιουργείται για κόλη μια φοράμια μεγάλη απορία.
Γιατί όσοι διατέλεσαν υπουργοί οικονομικών εδω και δεκαετίες είχαν όλοι μερικά εκατομμύρια ;Τυχαίο ; .asking.
Πέρα από οτιδήποτε σκεφτεί κανείς ,για μένα και μάλιστα αυτές τις δύσκολες εποχές δεν δέχομαι να μου κάνει τον υπουργό οικονομικών ένας .buy buy. ..... αριστερός εκατομμυριούχος .

Δημητρη, ο Σταθακης δεν ειχε αναγκη να γινει υπουργος για να εχει τετοια ποσα. Απ'οσο ξερω, ειχε και πριν ασχοληθει με τη πολιτικη, απο την οικογενεια του

Δημητρη, ο Σταθακης δεν ειχε αναγκη να γινει υπουργος για να εχει τετοια ποσα. Απ'οσο ξερω, ειχε και πριν ασχοληθει με τη πολιτικη, απο την οικογενεια του

Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο Βίκτωρα απλά θεωρώ πρόκληση όταν όλα τα χρόνια ακόμη και προ κρίσης να γίνονται υπουργοί οικονομικών οι οποίοι πράγματι δεν ήξεραν τι είχαν και απο την άλλη να παίρνουν μέτρα οριζόντια ,να σου μιλάνε για φορολογικά συστήματα με αντικειμενικά ,οικονομικά και οικογενειακά κριτήρια ,να σου λένε οτι διασφαλίζουν το εισοδημά σου ,οτι οι τιμές στην αγορά ελέγχονται και τελικά αυτό που γίνεται είναι να πληρώνουν πάντα τα σπασμένα οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Απλά οι ...άνθρωποι λόγω κοινωνικής καταγωγής ,λόγω οικονομικής ευμάρειας ,λόγω του οτι δεν έχουν επαφή με τον λαό δεν καταλαβαίνουν τίποτα .Μερικές φορές δείχνουν να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
Ετσι κάθε φορά που ακούω για υπουργό οικονομικών με εκατομμύρια κάπως χαλιέμαι ,ετσι απλά για να μην το πάω αλλού ........

Η φιλοδοξία του πλούσιου είναι να κάνει περισσότερα λεφτά.
Η ακόρεστη δίψα τους για αύξηση του πλούτου είναι κοινό τους γνώρισμα .Οι περισσότεροι από δαύτους ειναι και άρρωστοι τσιγκούνηδες .
Ο Σταθάκης και ολο το σκυλολόι της πολιτικής έχει μόνο έναν σκοπό , την εξουσία και το χρήμα.

Last edited by a moderator:
Mα δε θα διαφωνησω επ'αυτου Διονυση. Απλα να συμπληρωσω οτι απο καποιο σημειο και επειτα, ειναι η εξουσια εκεινη που κατανταει σαν ναρκωτικο, και οχι το χρημα. Λιγο πολυ ολοι ειναι καβατζωμενοι, η προοπτικη ομως της σχεδον απολυτης εξουσιας ειναι που τους καυ...νει πραγματικα.

Η φιλοδοξία του πλούσιου είναι να κάνει περισσότερα λεφτά.
Η ακόρεστη δίψα τους για αύξηση του πλούτου είναι κοινό τους γνώρισμα
ολο το σκυλολόι της πολιτικής έχει μόνο έναν σκοπό , την εξουσία και το χρήμα.
Πριν τις εκλογές δεν ξέραμε ότι είναι βαθύπλουτοι όλοι αυτοί;
Άρα όλα αυτά δεν έπρεπε να τα περιμένουμε;
Και η τελευταία πέτρα ήξερε για τις τεράστιες καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού και τα πάμπολλα ακίνητά τους....
Απορώ γιατί να πέφτουμε τώρα από τα σύννεφα και γιατί τώρα να τους κατηγορούμε.

Και η τελευταία πέτρα ήξερε για τις τεράστιες καταθέσεις τους σε τράπεζες του εξωτερικού και τα πάμπολλα ακίνητά τους....
Απορώ γιατί να πέφτουμε τώρα από τα σύννεφα και γιατί τώρα να τους κατηγορούμε.
Βασίλη , το να έχει κάποιος περιουσία και καταθέσεις στην τράπεζα ΝΟΜΙΜΑ δεν νομίζω να είναι μεμπτό.
Το να δημιουργεί κάποιος την περιουσία του φοροδιαφεύγοντας , κλέβοντας και συγχρόνως να νομοθετεί την οικονομική μου εξαθλίωση , εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο.
Ναι πράγματι το ξέραμε ότι έχουν φράγκα κάποιοι απο αυτούς που ψηφίσαμε , δεν ξέραμε ότι είναι λαμόγια , το μάθαμε και αυτό...... νομίζω ότι έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα.

Η φιλοδοξία του παρανόμως πλούσιου είναι να κάνει περισσότερα λεφτά.
Η ακόρεστη δίψα τους για αύξηση του πλούτου είναι κοινό τους γνώρισμα .Οι περισσότεροι από δαύτους ειναι και άρρωστοι τσιγκούνηδες .
Ο Σταθάκης και ολο το σκυλολόι της πολιτικής έχει μόνο έναν σκοπό , την εξουσία και το χρήμα.

Βασίλη , το να έχει κάποιος περιουσία και καταθέσεις στην τράπεζα ΝΟΜΙΜΑ δεν νομίζω να είναι μεμπτό.
Το να δημιουργεί κάποιος την περιουσία του φοροδιαφεύγοντας , κλέβοντας και συγχρόνως να νομοθετεί την οικονομική μου εξαθλίωση , εκτός από παράνομο είναι και ανήθικο.
Ναι πράγματι το ξέραμε ότι έχουν φράγκα κάποιοι απο αυτούς που ψηφίσαμε , δεν ξέραμε ότι είναι λαμόγια , το μάθαμε και αυτό...... νομίζω ότι έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα.
Οπότε λογικά έπρεπε να το έχετε γράψει έτσι το προηγούμενο ποστ. Γιατί άλλο απλά πλούσιος, που θέλει να αυξήσει τον πλούτο και δικαίωμά του αλλά με νόμιμους τρόπους, πχ επιχείρησεις, και άλλο το λαμόγιο... Για μένα στην πολιτική όταν μπαίνει ένας πλούσιος τότε θα είναι και λαμόγιο...

Ειναι κ καποια που ειναι παλια γιωργο...εναν που διαβασα οτι ειναι στην γειτονια μου..εχει κλεισει 2 χρονια τωρα
αν είναι έτσι τότε άκυρο
το αναζήτησα σήμερα γιατί ακούστηκε πρόσφατα για 3 πρατήρια στην περιοχή μας που δεν τα βρήκα

http://www.dikaiologitika.gr/eidhse...-ypotithetai-oti-diakinoyn-nothevmena-kaysima

Δημοσιογραφία και σκοπιμότητα!!!!!!
Με λίγα λόγια μάγκες μου τρίχες κατσαρές.
Είναι απόλυτα φυσιολογικά να την πατήσει ο κόσμος με αυτά τα δημοσιεύματα.
Δεν είναι ικανοί να κάνουν ούτε έναν έλεγχο και βάζουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους να αναρτούν την ίδια λίστα για να δείξουν ότι το σύστημα δουλεύει.
Το μόνο σύστημα που δουλεύει είναι το φορομπηχτικό εις βάρος του λαού

http://www.dikaiologitika.gr/eidhse...-ypotithetai-oti-diakinoyn-nothevmena-kaysima

Δημοσιογραφία και σκοπιμότητα!!!!!!
Με λίγα λόγια μάγκες μου τρίχες κατσαρές.
Είναι απόλυτα φυσιολογικά να την πατήσει ο κόσμος με αυτά τα δημοσιεύματα.
Δεν είναι ικανοί να κάνουν ούτε έναν έλεγχο και βάζουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους να αναρτούν την ίδια λίστα για να δείξουν ότι το σύστημα δουλεύει.
Το μόνο σύστημα που δουλεύει είναι το φορομπηχτικό εις βάρος του λαού
όχι ρε φούστη μου
την πάτησα με τα λαμόγια

Προχθές μου το είπε ένας συνάδελφος και χωρίς να το ξέρω του είπα πως η λίστα είναι σίγουρα παλιά.
Γνωστή ιστορία.Μαλακίας το ανάγνωσμα.

Status
Not open for further replies.
Back