Δεν αναγέρνω τον κώλο μου από την καθέγλα του καφενείου, που να πέσει το μεσοδόκι!...ετσά!
Δεν αναγέρνω τον κώλο μου από την καθέγλα του καφενείου, που να πέσει το μεσοδόκι!...ετσά!
Και τι επιστρατευση! Μοιραζαν οπλα στο δρομο. Ανοιγαν τα ξυλοκιβωτια και τα μοιραζαν χυμα. Σ' αυτο που ειδα απο την τηλεοραση δεν υπηρχε κανεις ενστολος.Για το κέντρο επιχειρήσεων που δεν πάει πρέπει να πήρε μαθήματα από τον Σημίτη
Τι περιμένεις από άνθρωπο που έλεγε κάθε μέρα ότι θα επιτεθεί η Ρωσία και τελικά έκανε επιστράτευση όταν όντως επιτέθηκε και όχι νωρίτερα
Ο ελληνικός λαός έχει πολλές καγιέν Γιάννη ,οπότε για αυτό και ο Άδωνις είπε ότι δεν μειώνουμε το φόρο στα καύσιμα . Γιατι,για να γεμίζετε τις καγιέν πιο φθηνά;;;
Μπορείς να δεις ότι διαβάζει το τελε-πορτερ όταν βγαίνει στο χαζοκούτι.Ηθοποιός είναι ο άνθρωπος.
Τι θες να κάνει ;;;
Κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.
Κατά τα άλλα, ο χρήσιμος ηλίθιος, όνομα και πράγμα ...
Τα πάει καλά πάντως με την επικοινωνία.
πω πω ρε φιλε. Τι ξεφτιλα ειναι αυτη? Ευτυχως που υπαρχουν τα σοσιαλ μιντια σε κατι τετοιες περιπτωσεις.
Οτι πεφτει πολυ προπαγανδα ειναι το μονο σιγουρο Γιαννη
σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το βίντεο αυτό δεν εχει κανει με τον πόλεμο, ειμαι μια άσχετη διαμαρτυρία για το περιβάλλον που το πηραν οι Ρώσοι και του έβαλαν φωνή από πανω, εφοσον το εκοψαν και λιγο γυρω γυρω να μην φαίνονται οι λεζαντες
Παρεκτράπηκα αλλά μου βγήκε αυθόρμηταΠαλικάρια θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν ύβρεις προς πολιτικά πρόσωπα δεν είναι αποδεκτά από οποιονδήποτε χώρο και αν ανήκουν.
Εχεις δικιο. Αυτοι ειναι ικανοι να μας βρουν εναν εναν και να μας συρουν στα δικαστηρια. Για αυτα ειναι μανουλες. Να κανουν κατι χρησιμο ανικανοι. Αποτυχια παντου. Πανδημια, φωτιες, πλημμυρες, κακοκαιρια, εξωτερικη πολιτικη, οικονομια, ακριβεια. Και το χειροτερο ολων αλαζονεια και επαρση στο φουλ.Παλικάρια θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν ύβρεις προς πολιτικά πρόσωπα δεν είναι αποδεκτά από οποιονδήποτε χώρο και αν ανήκουν.
Έχεις δίκιοΠαλικάρια θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση αλλά όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν ύβρεις προς πολιτικά πρόσωπα δεν είναι αποδεκτά από οποιονδήποτε χώρο και αν ανήκουν.
Μάλλον ψώνισα από σβέρκο...Κακές γλώσσες εδώ στο Βερολίνο λένε πως ο Ζελένσκι είναι κάπου στην Νότια-Γερμανία ή Βρεττανία. ...
μα το makeleio ειναι βασικη πηγη ¨πληροφορησης ¨ του thread !!!!σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το βίντεο αυτό δεν εχει κανει με τον πόλεμο, ειμαι μια άσχετη διαμαρτυρία για το περιβάλλον που το πηραν οι Ρώσοι και του έβαλαν φωνή από πανω, εφοσον το εκοψαν και λιγο γυρω γυρω να μην φαίνονται οι λεζαντες
χρειάζεται λίγο περισσότερο προσοχή από που παρα πληροφορούμαστε