Και τετράμηνο να είναι πάλι παρά πολλά είναι.
θα δουλευουμε για να πληρωνουμε την δεη.
Καλημέρα Παναγιώτη!
Μη το ψάχνεις παραπάνω. Εμένα, σε κλειστό σπίτι, Χρέωση κατανάλωσης ΔΕΗ 3,08€, Τελικός λογαριασμός 288,30!!!!
ειναι τα γαμισιατικα που λεμε..........Μη το ψάχνεις παραπάνω. Εμένα, σε κλειστό σπίτι, Χρέωση κατανάλωσης ΔΕΗ 3,08€, Τελικός λογαριασμός 288,30!!!!
Είναι κοινωνικό έγκλημα. Απίστευτο και απαράδεκτο.ειναι τα γαμισιατικα που λεμε.........
Ποιος να κάνει χαρακίρι εδώκάνα κουκο μόνο μπορείΕίναι κοινωνικό έγκλημα. Απίστευτο και απαράδεκτο.
Στην Ιαπωνία, αν ο υπουργός δεν μπορούσε να το αποφύγει, θα έκανε χαρακίρι. Στο Ελλάντα ξενυχτάν στα τσιπουράδικα.
Έτσι και σε εμένα πριν 3 μήνες μου βγήκε ένας μήνας 7 ευρώ το ρεύμα και σύνολο 220 λογω ρητρας αναπροσαρμογης. Έκανα νεο συμβολαιο χωρις ρήτρα και μου βγήκε 85 ο μηνας. Το χειροτερο δεν ειναι οτι εχει αυξηθει το ρευμα, το χειροτερο ειναι οτι καποιοι αισχροκερδούν, το κρατος δεν κανει κατι και μαλιστα ενω μπορει να βοηθησει με αλλους τροπους (βλεπε λιγνιτη) προτιμα να εμμενει στις επιλογες και να δινει επιδοματα που στο τελος ΟΛΟΙ ζημιωνονται εκτος απο τις εταιρειες παροχης ενεργειας. Πώς στον πούτσο κάναμε έτσι την χώρα μας;Μη το ψάχνεις παραπάνω. Εμένα, σε κλειστό σπίτι, Χρέωση κατανάλωσης ΔΕΗ 3,08€, Τελικός λογαριασμός 288,30!!!!
Τι να ψάξω...Μη το ψάχνεις παραπάνω. Εμένα, σε κλειστό σπίτι, Χρέωση κατανάλωσης ΔΕΗ 3,08€, Τελικός λογαριασμός 288,30!!!!
Στην Ιαπωνία η τιμή τιμή€ δεν έχει εδώ έχουν όλα τιμή και εξαγοράζονται. Αυτοί οι κυβερνητικοί θέλουν με βοιδοπουτσα 3 φορές την μέρα ξύλο από μισή ώρα τη φορά με ένα ρεπό την εβδομάδα .Είναι κοινωνικό έγκλημα. Απίστευτο και απαράδεκτο.
Στην Ιαπωνία, αν ο υπουργός δεν μπορούσε να το αποφύγει, θα έκανε χαρακίρι. Στο Ελλάντα ξενυχτάν στα τσιπουράδικα.
Ρεπο ;Θέλουνε από καμία 10αρια βουρδουλιες τα γαμιολια με καλή βοιδοπουτσα να βελαζουνε σα γίδια
Στην Ιαπωνία η τιμή τιμή€ δεν έχει εδώ έχουν όλα τιμή και εξαγοράζονται. Αυτοί οι κυβερνητικοί θέλουν με βοιδοπουτσα 3 φορές την μέρα ξύλο από μισή ώρα τη φορά με ένα ρεπό την εβδομάδα .
Από καλοταισμένους τι περιμένειςΤώρα που θα ανέβει ο κατώτατος μισθός και τα κανάλια θα μας ζαλίσουν, όλα θα είναι μία χαρά!!!