A
AltairLusso
Έτσι λοιπόν και γω έχω δικαίωμα να λέω, ας κάνουν 2 από αυτά που λένε ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
οσο δεν βγαζει ο λαος δεξια κυβερνηση τοσο ξυλο θα τρωει απο την ευρωπη ...πρεπει να το καταλαβουμε παιδια ειτε το θελουμε ειτε οχι η δεξια πρεπει να παρει να ηνια...γνωμη μου καλοπροαιρετα και παντα φιλικα...
Και τόσα χρόνια με τη δεξιά;τι γινότανε;οσο δεν βγαζει ο λαος δεξια κυβερνηση τοσο ξυλο θα τρωει απο την ευρωπη ...πρεπει να το καταλαβουμε παιδια ειτε το θελουμε ειτε οχι η δεξια πρεπει να παρει να ηνια...γνωμη μου καλοπροαιρετα και παντα φιλικα...
....Όχι ρε φίλε μην μου το κάνετε καφενείο. Τι ερώτηση είναι αυτή; Άσε τον άνθρωπο να μας πει την γνώμη του. Μάλλον δεν εννοεί ακριβώς δεξιά αλλά ας τον αφήσουμε να μας πει ....Κ
Και τόσα χρόνια με τη δεξιά;τι γινότανε;
""Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω""Α μην βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου. Εγώ μιλάω για όποιον αποδεδειγμένα δεν μπορεί, για το κατά πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε άλλος, δεν το ξέρω. Μην ξεχνάς ότι το μότο σας, σαν ψηφοφόροι του Σύριζα, ήταν ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Σε μένα το λες αυτό; Πες το στον εαυτό σου που ήθελες να μας πείσεις πως Ευρώπη και Αριστερά μπορούν να συνυπάρξουν.Θες να λέμε συνθήματα και να φωνάζουμε για πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε;;;;;
Δεν ειμαι ακραιος συνονοματε....πιθανως να προτιματε μερικοι το διεφθαρμενο κομματι του Πασοκ που μας κυβερνα τωρα....τωρα για αυτους που ειναι ακραιοι και ριζοσπαστες θελουν ενα μαθημα στειρου καπιταλισμου για να βαλουνε μυαλο
Οκ με πρόλαβες. Αν θες πες μας τι δουλειά κάνεις. Γενικά, δεν είναι ανάγκη να λέμε λεπτομέρειες αν δεν θέλουμε.προσωπικα θελω συγκυβερνηση με αρκετα κομματα και κορμο κεντροδεξια
Ρε Γιώργο ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ , πως αλλιώς να το πω;;;;Σε μένα το λες αυτό; Πες το στον εαυτό σου που ήθελες να μας πείσεις πως Ευρώπη και Αριστερά μπορούν να συνυπάρξουν.
ειναι ακραιο φιλε αστο δεν κανουν...καταλαβαινω τι θες να πεις και οι περισσοτεροι αυτο ψαχνουμε....πιστευω οτι θα το βρουμε στην κεντροδεξια ομως...σε εναν αρχηγο εκει .....και πολυ εκτος αυτων των τεσσαρων υποψηφιωνκατ αρχην κεντροδεξια και κεντροαριστερα δεν υπαρχει πολλα χρονια τωρα.το πασοκ υποτιθεται οτι ηταν κεντροαριστερο αλλα ηταν πιο δεξιο απο δεξια οπως και ο συριζα ειναι πιο δεξιο απο δεξια τελικα.τασο θαυματα στις μερες μας δεν υπαρχουν.υπαρχουν οι πολιτικες πους μας θελουν σκλαβους των λιγων και ο τσιπρας και ο καθε τσιπρας το παιζει καλα το παιχνιδακι.οι ξενοι πολυ καλα ηξεραν οτι μονο με μια υποτιθεμενη αριστερη κυβερνηση θα περνουσαν αυτα που ηθελαν χωρις μεγαλη αντισταση.ειμασρε σ ενα ατερμονο τελμα και κανεις δεν μπορει να να μας βγαλει απο εκει.ανεργια πεινα αστεγοι και τα πραγματα θα γινουν χειροτερα.ολοι ξερουμε το μονο πραγμα που μπορει να μας σωσει αλλα αν το πω φοβαμαι οτι θα παρεξηγηθω
Ξεχασες Συριζα- Ανελσυγκυβέρνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μου μιλάτε για ιδεολογίες;