Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό πάλι, να είναι γεμάτη η κυνηγετική οικογένεια, με επιδημιολόγους, φαρμακολόγους, επαναστάτες, διεθνολόγους, παντογνώστες, αλλά και πολιτικά τρολ, με ξεπερνά. Νοιώθω ότι ζω σε ταινία και μόνο εγώ έχω αγωνία, ενώ κάποιοι το έχουν δει ήδη το έργο και γνωρίζουν το τέλος. Ηρεμία συνάδελφοι. Ψύχραιμα.
Η κυνηγετική οικογένεια είναι γέννημα της κοινωνίας και ώς εκ τούτου έχει τους πάντες και τα πάντα αντίθετα με αυτούς που κυβερνούν που είναι γέννημα του κομματικού σωλήνα οι οποίοι ασκούν και εξουσία εμείς ότι και να λέμε εξουσία δεν ασκούμε αν θεωρείς ότι εμείς κάνουμε πόλεμο στην κυβέρνηση ενώ αυτή τα πάει καλά πάω πάσο όλες οι γνώμες σεβαστές
Το έργο το έχουμε δει και συνεχίζουμε να το βλέπουμε γι'αυτό πλέον δεν έχουμε ούτε αγωνία ούτε ηρεμία ούτε ψυχραιμία

Μην απορεις ημαστε πολυ τέτοιοι.....εγω πχ.ειμαι λιγο απο ολλα αυτα που αναφέρει:oops:
Το διαβασα 5-6 φορες να σιγουρευτω και ευτυχως δεν ειμαι μεσα σε καμια κατηγορια.
Αλλα κατι μυρισε ασχημα χωρις ηχο ρε...

Αυτό πάλι, να είναι γεμάτη η κυνηγετική οικογένεια, με επιδημιολόγους, φαρμακολόγους, επαναστάτες, διεθνολόγους, παντογνώστες, αλλά και πολιτικά τρολ, με ξεπερνά. Νοιώθω ότι ζω σε ταινία και μόνο εγώ έχω αγωνία, ενώ κάποιοι το έχουν δει ήδη το έργο και γνωρίζουν το τέλος. Ηρεμία συνάδελφοι. Ψύχραιμα.
Αγαπητε το να ψάχνεσαι και να μην δέχεσαι έτσι εύκολα αυτό που σου πλασάρουν......δεν είναι κακο!!! Αλλά το να τα τρως αμάσητα και να την λες στους υπόλοιπους ε είναι κακο....σου θίξαμε και εσένα τους "άριστους" ?? Αν δεν σ αρέσει μην διαβάζεις.

https://l.facebook.com/l.php?u=http...nVk3Gqu4qz9feyinzVS2kL6aaP5Zy5qC2p07Veh86hfAI

Φαντασου να ταξιδευεις απο Αθηνα με προορισμο την Ορεστιαδα
Λογικα θα σου βαρεσουν γυρω στα 20 εμβολια βαση των διοδιων που θα διασχισεις
Μολις περασεις την Αλεξπολη με τοσο φαρμακο που θα κυλαει στις φλεβες σου
ανετα κανεις και ενα ντου στα Μεμετια αλα Πρεκα

Αγαπητε το να ψάχνεσαι και να μην δέχεσαι έτσι εύκολα αυτό που σου πλασάρουν......δεν είναι κακο!!! Αλλά το να τα τρως αμάσητα και να την λες στους υπόλοιπους ε είναι κακο....σου θίξαμε και εσένα τους "άριστους" ?? Αν δεν σ αρέσει μην διαβάζεις.
Θοδωρή όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Αν είναι να φιμώνουμε αυτούς με την αντίθετη άποψη από την δίκη μας τότε να το κλείσουμε το φόρουμ. Προσωπικά συμφωνώ σε κάποια από αυτά που είπε ο Μάνος. Θα τα έλεγα με άλλες λέξεις σίγουρα οποτε ίσως και να παρεξηγηθηκε ο γραπτός λόγος.

Για ποιές γιορτές μιλάς Δημήτρη Χριστούγεννα η Πάσχα γιατί πολλά ακούγονται
Για τις γιορτές της περιόδου των Χριστουγέννων Γιώργο. Το Πάσχα θα είμαστε ήδη με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα,. αν δεν μας αφήσουν κι όλας να μετακινηθούμε ,εκεί να δεις .
Εντάξει ,όσο για το κυνήγι αυτό έληξε ,δεν υπάρχει ελπίδα. Δεν υπήρχε δηλαδή απο τότε που ο Χαρδαλιας ειπε όσα ειπε στις αρχές Νοέμβρη ,ασχετως αν κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν και ήλπιζαν οτι στις 7 Δεκέμβρη θα κυνηγήσουν .
Άλλωστε σ αυτή τη χώρα δεκαετίες τώρα η μεθοδολογία ειναι μια με δυο σκέλη .Το ενα ειναι το μαρτύριο της σταγόνας .Λίγο λίγο .Έχει δείξει οτι πιανει.
Το άλλο ειναι το σύστημα αναμπουμπούλα που έλεγε ο Βέγγος εδώ και 40 χρόνια στις ταινίες του. Στην προκείμενη είναι όλο αυτό που εχει γιει με την μετακινηση ,με το αν απαγορεύεται το κυνηγι σαν δραστηριοτητα ,το μεχρι που επιτρέπεται να πάω για αθληση κλπ. Σύγχυση και θολούρα.Ολα αυτα απο τη στιγμή που δεν ειναι ξεκάθαρα ,δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας, φόβου και λούφαγμα στο λαγούμι μας .Αυτο ειναι και το χειρότερο .
Τα ιδια σκατά μια ζωή.Τα ίδια βρωμερά σκατά με άλλο περιτύλιγμα !

Θοδωρή όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται. Αν είναι να φιμώνουμε αυτούς με την αντίθετη άποψη από την δίκη μας τότε να το κλείσουμε το φόρουμ. Προσωπικά συμφωνώ σε κάποια από αυτά που είπε ο Μάνος. Θα τα έλεγα με άλλες λέξεις σίγουρα οποτε ίσως και να παρεξηγηθηκε ο γραπτός λόγος.
Εντάξει Βασίλη εν μέρει δίκιο έχεις ,φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αλλά το να απευθύνουμε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς δεν είναι και ότι καλύτερο....ειδικά το "πολιτικά τρολλ" είναι βαρύ ρε φίλε!!! Να αρχίσω και γω μετά να λέω για "τραχανοχαύτιδες" για μπλε και πράσινα κομματόσκυλα κτλ κτλ.....anyway αυτά και συγγνώμη αν του θίξαμε την Πρωθυπουργάρα του κυρίου. (Και σε εσένα ειλικρινά συγγνώμη που είσαι αναγκασμένος να κοντρολαρεις την μαλακία του καθενός).

Εντάξει Βασίλη εν μέρει δίκιο έχεις ,φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αλλά το να απευθύνουμε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς δεν είναι και ότι καλύτερο....ειδικά το "πολιτικά τρολλ" είναι βαρύ ρε φίλε!!! Να αρχίσω και γω μετά να λέω για "τραχανοχαύτιδες" για μπλε και πράσινα κομματόσκυλα κτλ κτλ.....anyway αυτά και συγγνώμη αν του θίξαμε την Πρωθυπουργάρα του κυρίου. (Και σε εσένα ειλικρινά συγγνώμη που είσαι αναγκασμένος να κοντρολαρεις την μαλακία του καθενός).
Το έχω ξαναπεί, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ή μαζί θα πορευτούμε ή χώρια θα διαλυθούμε. Εγώ έτσι το βλέπω πάντως. Θέλει υπομονή και ψυχραιμία.

Πες τα ρε Κοκο!!

thod

Αγαπητέ συνάδελφε, δεν μου έθιξες καμιά πρωθυπουργάρα, Δεν έχω, ούτε θέλω τέτοιους. Αντιπαρέρχομαι επίσης το ότι εγώ τα τρώω αμάσητα, αφού έτσι νομίζει ο καθένας, για όποιον άλλο δεν έχει την ίδια γνώμη.
Αν το πολιτικό τρολ σε ενόχλησε, αν και είναι η γνώμη μου, το παίρνω πίσω. Την έκπληξη μου διατύπωσα, δεδομένου ότι αυτά που διάβασα σε φόρουμ για κυνηγούς, τα διαβάζω σε άλλα άσχετα με το κυνήγι σάιτ. Σε κάθε περίπτωση με νηφαλιότητα και ψυχραιμία μπροστά σε κάτι πρωτοφανές παγκόσμια, κάνω υπομονή ακούγοντας προσεκτικά τους ειδικούς. Να είσαι καλά.

Last edited:

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, χρειάσθηκε σήμερα να διασωληνωθεί 32 χρόνος ασθενής από το χωριό Ραπτόπουλο και αφού το νοσοκομείο δεν είχε γιατρό έφεραν το θετικό στο κοροναϊό γιατρό παθολόγο από το σπίτι του να διασωληνώσει τον ασθενή και από αύριο του είπαν θα εργάζεται κανονικά.​

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, χρειάσθηκε σήμερα να διασωληνωθεί 32 χρόνος ασθενής από το χωριό Ραπτόπουλο και αφού το νοσοκομείο δεν είχε γιατρό έφεραν το θετικό στο κοροναϊό γιατρό παθολόγο από το σπίτι του να διασωληνώσει τον ασθενή και από αύριο του είπαν θα εργάζεται κανονικά.​

Βαγγέλη αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με κανονική γραμματοσειρά.

thod

Αγαπητέ συνάδελφε, δεν μου έθιξες καμιά πρωθυπουργάρα, Δεν έχω, ούτε θέλω τέτοιους.
Αν το πολιτικό τρολ σε ενόχλησε, αν και είναι η γνώμη μου, το παίρνω πίσω. Την έκπληξη μου διατύπωσα, δεδομένου ότι αυτά που διάβασα σε φόρουμ για κυνηγούς, τα διαβάζω σε άλλα άσχετα με το κυνήγι σάιτ. Σε κάθε περίπτωση με νηφαλιότητα και ψυχραιμία μπροστά σε κάτι πρωτοφανές παγκόσμια, κάνω υπομονή ακούγοντας προσεκτικά τους ειδικούς. Να είσαι καλά.
Φυσικά και με ενόχλησε.....δεν χρωστάω τίποτε και σε κανένα πολιτικό!!!! Ούτε είμαι ταγμένος καπου, όποιος δεν λειτουργεί σωστά τρώει κράξιμο, απλά πράγματα. Τέλος πάντων ας μην το τραβάμε.....κάνω πίσω και σαν μικρότερος ηλικιακά . Καλό είναι όμως εδώ μέσα μεταξύ μας τουλάχιστων να μην ειρωνευόμαστε χωρίς λόγο ειδικά!!! Δεν νομίζω να σου απευθύνθηκε κάποιος προσωπικά .Τέλος πάντων. Καλή συνέχεια και με σύνεση ο γραπτός λόγος!!!

Status
Not open for further replies.
Back