Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποσο μας δουλευουν: Οι ενέργειες του Υφυπουργείου Αθλητισμού συνεχίζονται προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα ομαδικά αθλήματα των ανωτάτων κατηγοριών, τα οποία θα περιλαμβάνουν στο πρωτόκολλό τους υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για COVID-19».

https://www.google.com/amp/s/m.naft...den-tha-fugei-apo-ti-sunodo-an-den-parei-kati

.my man. Τελικα ρε παίδες πήρε κατι και αν ναι,τι είναι αυτο; ;)
Τι να παρει ρε Δημήτρη ο άνθρωπος, εμεις οτι και εαν ψηφισουμε γερμανικη κυβέρνηση εχουμε
Στις επόμενες εκλογες μπορουμε να ψηφισουμε κατευθείαν την Μέρκελ να ειμαστε σιγουροι

Εμβολιο κορωνοιου της pfizer με mRNA... για πρωτη φορα....κατα ποσο ειναι ασφαλες??? γιατι δεν εμβολιαζουν με το εμβολιο της οξφορδης που βασιζεται σε αδρανοποιημενο ιο(οπως λεγεται)?πιο ευκολα διαχειρισιμο και πιο φθηνο? :rolleyes:

Εμβολιο κορωνοιου της pfizer με mRNA... για πρωτη φορα....κατα ποσο ειναι ασφαλες??? γιατι δεν εμβολιαζουν με το εμβολιο της οξφορδης που βασιζεται σε αδρανοποιημενο ιο(οπως λεγεται)?πιο ευκολα διαχειρισιμο και πιο φθηνο? :rolleyes:
Ποιος ξέρει τι υπάρχει από πίσω είναι λεφτο το θέμα. ;)

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ..... πηστεψα αυτους που μας πτοχευσαν ....πηστεψα οτι θα ειναι καλητερη απο την προτι φορα αρηστερα(να την κανη ο θεος).....πηστεψα τους λιγοτερο ψευτες...καλα να παθο και εγω και αλλοι σαν και εμεναν......τρισαθλιοι πολυτοικαντηδες της π@@###.......ψηφο μονο σε μικρα κοματα απο εδω και περα...

ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ..... πηστεψα αυτους που μας πτοχευσαν ....πηστεψα οτι θα ειναι καλητερη απο την προτι φορα αρηστερα(να την κανη ο θεος).....πηστεψα τους λιγοτερο ψευτες...καλα να παθο και εγω και αλλοι σαν και εμεναν......τρισαθλιοι πολυτοικαντηδες της π@@###.......ψηφο μονο σε μικρα κοματα απο εδω και περα...
Ρε Ηλια,Εγώ που τους ψήφισα τους αλήτες γιατί παντα ψήφιζα κυρίως με γνώμονα το κυνήγι και τους ειχα για φίλο κυνηγους, έχει να φαει μαυρο μόνο η οικογένεια μου είναι 25 ψηφαλακια

Status
Not open for further replies.
Back