Επειδη τον φοβοντουσαν τον ''φαγανε''....Άσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..
Πιστευω οτι η παρουσια αυτου του ανθρωπου σημαδεψε παρα πολυ έντονα την χώρα μας...
Τα λόγια του τα βλεπουμε να συμβαινουν μπροστα μας έπειτα από χρόνια κ κανεις μας δεν ξέρει τι έχουμε ακόμα να δουμε....
Ηγέτης αλλά άτυχος τον φάγανε τα κοράκια και οι προσκυνημένοι στις μεγάλες δυνάμειςΆσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..
Πιστευω οτι η παρουσια αυτου του ανθρωπου σημαδεψε παρα πολυ έντονα την χώρα μας...
Τα λόγια του τα βλεπουμε να συμβαινουν μπροστα μας έπειτα από χρόνια κ κανεις μας δεν ξέρει τι έχουμε ακόμα να δουμε....
Άσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..
Πως τον φαγανε ρε κουμπαρε??Επειδη τον φοβοντουσαν τον ''φαγανε''....
Σωστός τρεις μορφές καρκίνου έλεος.Επειδη τον φοβοντουσαν τον ''φαγανε''....
Ηλία είδες σε πόση ώρα κατέβασε τον άλλο που έλεγε για τον νόμο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Και εντελώς τυχαία πήρε τηλέφωνο και ο Άδωνης και εντελώς τυχαία ψιλοδιαφωνησανε για το click away....Ο ευαγγελατος ρουφιανεψε τα μαγαζια με της καμερες ..ο αδονις τα ηδε και τα κληνει με προστημα για παραβιαση τον μετρον του click away
Τον Ιουνιο θα ειμαστε χωρις νερο τηλεφωνο και με αδειο ψυγειο,κατσε να δεις...Προς καθολικό lockdown: Χωρίς ρεβεγιόν και click away στις "κόκκινες" περιοχές
https://www.news247.gr/politiki/pro...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1
Και περιμένουμε να πάμε για κυνήγι εμείς...
Το ιδα ρε φιλε τον κολορουφιανοΗλία είδες σε πόση ώρα κατέβασε τον άλλο που έλεγε για τον νόμο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Και εντελώς τυχαία πήρε τηλέφωνο και ο Άδωνης και εντελώς τυχαία ψιλοδιαφωνησανε για το click away....
Ρε αυτοί νομίζουνε ότι καταπινουμε αμασητες τις μαλακίες που λένε ...
Οποιον ναναι μωρε...Αρκει να τρουπωσουμε καπου!να είμαι δίπλα σας στην κάλπη,να δω πως θα ψηφίζατε
Θέλω να πιστεύω ότι είμαι πιστός και θρήσκος άνθρωπος εάν όμως κάποιοι νομίζουν ότι ο εν λόγω ιεράρχης ήταν άμεμπτος και ταπηνος τότε πλανονται με μεγάλη πλάνη.Για τους γνωριζονες τα της εκκλησίας η ρήση για την γυναίκα του Καίσαρα παραφρασμενη είναι .Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια πρέπει και να είναι.Άσχετα απο το αν πιστευει κάποιος η όχι στην θρησκεια( και αυτό είναι κατι προσωπικο που εμένα δεν με αφορά)..