Μία μόνο;Έσφιξα μια τέτοια το μεσημέρι μετά από 9 ώρες στον ήλιο ...
Μία μόνο;Έσφιξα μια τέτοια το μεσημέρι μετά από 9 ώρες στον ήλιο ...
Σαλουτε
Δεν είνει μπύρα αρεείνει κα'ι'ζιρη μόνη μπύρα που πίνεται μόνη της,χωρίς μαμΈσφιξα μια τέτοια το μεσημέρι μετά από 9 ώρες στον ήλιο ...
Δεν είχα κουράγια για δεύτερηΜία μόνο;
Σε καταλαβαίνω, καλή ξεκούραση, κι αύριο μέρα είναιΔεν είχα κουράγια για δεύτερη
Ψάρια;
Τα αυγά θα κάνουν μπαμ11,5 τόνοι πυρομαχικών σε μια καλαμποκια και δεν υπάρχουν λέει μετά από μετρήσεις βλαβερές ουσίες στην περιοχή.Εγω γιατί νομίζω ότι οι κότες που θα φάνε αυτό το καλαμπόκι θα βγάζουν αντί για αβγά δισκοπλακες?
Εκεί στην γύρω περιοχή δεν θα ξανά ζυγωσει ούτε πούπουλο κουρουνας11,5 τόνοι πυρομαχικών σε μια καλαμποκια και δεν υπάρχουν λέει μετά από μετρήσεις βλαβερές ουσίες στην περιοχή.Εγω γιατί νομίζω ότι οι κότες που θα φάνε αυτό το καλαμπόκι θα βγάζουν αντί για αβγά δισκοπλακες?
Είχε και λίγα τρυγόνια εκεί πάει το καρτέρι φέτος χαχαχαΕκεί στην γύρω περιοχή δεν θα ξανά ζυγωσει ούτε πούπουλο κουρουνας
Αυτά από την τρομάρα τους θα έχουν φτάσει στο ΚαζακστάνΕίχε και λίγα τρυγόνια εκεί πάει το καρτέρι φέτος χαχαχα
Εκεί στην γύρω περιοχή δεν θα ξανά ζυγωσει ούτε πούπουλο κουρουνας
Η αλήθεια είναι ότι όντως είχε και λίγα ορτύκια......εγώ πήγα κατά τις 11 μισή στα 6 χιλιόμετρα είμαι απόσταση ....στο σπίτι δεν είχα ρεύμα και μετά από ένα λεπτό πέρασε περιπολικό με σειρήνα και πυροσβεστική και πήγα μια βόλτα να δω τι γίνεται συνεχείς εκρήξεις γίνονταν.....οι κολλητοί μενούν στο χιλιόμετρο και ένιωσαν τράνταγμα και είδαν το μανιτάρι που σηκώθηκε από την έκρηξη.....Αυτά από την τρομάρα τους θα έχουν φτάσει στο Καζακστάν
Ευτυχώς που δεν το έριξε σε συνοικισμό θα είχαμε τραγωδίεςΗ αλήθεια είναι ότι όντως είχε και λίγα ορτύκια......εγώ πήγα κατά τις 11 μισή στα 6 χιλιόμετρα είμαι απόσταση ....στο σπίτι δεν είχα ρεύμα και μετά από ένα λεπτό πέρασε περιπολικό με σειρήνα και πυροσβεστική και πήγα μια βόλτα να δω τι γίνεται συνεχείς εκρήξεις γίνονταν.....οι κολλητοί μενούν στο χιλιόμετρο και ένιωσαν τράνταγμα και είδαν το μανιτάρι που σηκώθηκε από την έκρηξη.....
Τα πρώτα σπίτια και ένα βενζινάδικο είναι στα 400-500 μέτρα περίπουΕυτυχώς που δεν το έριξε σε συνοικισμό θα είχαμε τραγωδίες
Ήταν σίγουρα η άσπρη σκόνη πυρομαχικά η μετέφερε Τίποτε άλλο για να κονομισει ο Ουκρανός και βιάστηκαν να αποκλείσουν την περιοχή είναι δυνατόν να μετέφερε πυρηνικά ?μαλακίες μη λέμε και επειδή κάτι γνωρίζουμε άσπρη σκόνη πυρομαχικου η εκρηκτική που να να δημιουργεί πρόβλημα στον άνθρωπο δεν υπάρχει υπάρχει όμως τοξική για χρησιμοποίηση ως βιολογικό όπλο και ίσως τη διώχνουν από Ουκρανία για να μην την βρουν οι Ρώσοι μαζί με όλα τα άλλα καλουδία που κάνουν εκεί .Αλλιώς ο Ουκρανός ζητάει όπλα και βρέθηκε να δίνει ,πολύ περίεργα πράγματα ,ας ασχοληθούμε με το κυνήγι μας γιατί όσο παρακολουθώ τα νέα αισθάνομαι ότι γράφει μαλακας το κεφάλι μου έτσι νομίζουν αυτοί που μας τα παρουσιάζουν .11,5 τόνοι πυρομαχικών σε μια καλαμποκια και δεν υπάρχουν λέει μετά από μετρήσεις βλαβερές ουσίες στην περιοχή.Εγω γιατί νομίζω ότι οι κότες που θα φάνε αυτό το καλαμπόκι θα βγάζουν αντί για αβγά δισκοπλακες?
Ο φώσφορος Γιάννη για τα φωτιστικά βλήματα.μαλακίες μη λέμε και επειδή κάτι γνωρίζουμε άσπρη σκόνη πυρομαχικου η εκρηκτική που να να δημιουργεί πρόβλημα στον άνθρωπο δεν υπάρχει υπάρχει όμως τοξική για χρησιμοποίηση ως βιολογικό όπλο και ίσως τη διώχνουν από Ουκρανία για να μην την βρουν οι Ρώσοι μαζί με όλα τα άλλα καλουδία που κάνουν εκεί
Ο φωσφορος και η Νάπαλμ έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.Ο φώσφορος Γιάννη για τα φωτιστικά βλήματα.