Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ψάρια;

Έναν μεγάλο κολιό, ένα καλό σαργό και 2-3 μελανούρια άξιζαν.
Ζαργάνες πιάσαμε πολλές με lrf ...
Τίποτα σοβαρό δεν χτύπησε, ούτε είδα πολλά ψάρια στο βυθόμετρο και αυτά που είδα ήταν ακατάδεκτα.

Πρωί πρωί ένας φίλος είχε παρκάρει μπροστά ακριβώς από την βάρκα μου ... όταν ξεκινάς με καντήλια πως να πάει καλά η μέρα :)

11,5 τόνοι πυρομαχικών σε μια καλαμποκια και δεν υπάρχουν λέει μετά από μετρήσεις βλαβερές ουσίες στην περιοχή.Εγω γιατί νομίζω ότι οι κότες που θα φάνε αυτό το καλαμπόκι θα βγάζουν αντί για αβγά δισκοπλακες?

11,5 τόνοι πυρομαχικών σε μια καλαμποκια και δεν υπάρχουν λέει μετά από μετρήσεις βλαβερές ουσίες στην περιοχή.Εγω γιατί νομίζω ότι οι κότες που θα φάνε αυτό το καλαμπόκι θα βγάζουν αντί για αβγά δισκοπλακες?
Τα αυγά θα κάνουν μπαμ‼️‼️‼️‼️

Εκεί στην γύρω περιοχή δεν θα ξανά ζυγωσει ούτε πούπουλο κουρουνας .hunter.

Εκεί στην γύρω περιοχή δεν θα ξανά ζυγωσει ούτε πούπουλο κουρουνας .hunter.
Αυτά από την τρομάρα τους θα έχουν φτάσει στο Καζακστάν
Η αλήθεια είναι ότι όντως είχε και λίγα ορτύκια......εγώ πήγα κατά τις 11 μισή στα 6 χιλιόμετρα είμαι απόσταση ....στο σπίτι δεν είχα ρεύμα και μετά από ένα λεπτό πέρασε περιπολικό με σειρήνα και πυροσβεστική και πήγα μια βόλτα να δω τι γίνεται συνεχείς εκρήξεις γίνονταν.....οι κολλητοί μενούν στο χιλιόμετρο και ένιωσαν τράνταγμα και είδαν το μανιτάρι που σηκώθηκε από την έκρηξη.....

Η αλήθεια είναι ότι όντως είχε και λίγα ορτύκια......εγώ πήγα κατά τις 11 μισή στα 6 χιλιόμετρα είμαι απόσταση ....στο σπίτι δεν είχα ρεύμα και μετά από ένα λεπτό πέρασε περιπολικό με σειρήνα και πυροσβεστική και πήγα μια βόλτα να δω τι γίνεται συνεχείς εκρήξεις γίνονταν.....οι κολλητοί μενούν στο χιλιόμετρο και ένιωσαν τράνταγμα και είδαν το μανιτάρι που σηκώθηκε από την έκρηξη.....
Ευτυχώς που δεν το έριξε σε συνοικισμό θα είχαμε τραγωδίες

Ήταν σίγουρα η άσπρη σκόνη πυρομαχικά η μετέφερε Τίποτε άλλο για να κονομισει ο Ουκρανός και βιάστηκαν να αποκλείσουν την περιοχή είναι δυνατόν να μετέφερε πυρηνικά ?μαλακίες μη λέμε και επειδή κάτι γνωρίζουμε άσπρη σκόνη πυρομαχικου η εκρηκτική που να να δημιουργεί πρόβλημα στον άνθρωπο δεν υπάρχει υπάρχει όμως τοξική για χρησιμοποίηση ως βιολογικό όπλο και ίσως τη διώχνουν από Ουκρανία για να μην την βρουν οι Ρώσοι μαζί με όλα τα άλλα καλουδία που κάνουν εκεί .Αλλιώς ο Ουκρανός ζητάει όπλα και βρέθηκε να δίνει ,πολύ περίεργα πράγματα ,ας ασχοληθούμε με το κυνήγι μας γιατί όσο παρακολουθώ τα νέα αισθάνομαι ότι γράφει μαλακας το κεφάλι μου έτσι νομίζουν αυτοί που μας τα παρουσιάζουν .

μαλακίες μη λέμε και επειδή κάτι γνωρίζουμε άσπρη σκόνη πυρομαχικου η εκρηκτική που να να δημιουργεί πρόβλημα στον άνθρωπο δεν υπάρχει υπάρχει όμως τοξική για χρησιμοποίηση ως βιολογικό όπλο και ίσως τη διώχνουν από Ουκρανία για να μην την βρουν οι Ρώσοι μαζί με όλα τα άλλα καλουδία που κάνουν εκεί
Ο φώσφορος Γιάννη για τα φωτιστικά βλήματα.

Status
Not open for further replies.
Back