Και τι έχουν τα φωτιστικά βλήματα?Ο φωσφορος και η Νάπαλμ έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Ούτε τα ρολόγια δεν έχουν φώσφορο.
Ζιπελαιο?
Και τι έχουν τα φωτιστικά βλήματα?Ο φωσφορος και η Νάπαλμ έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Δεν ξέρω τι έχουν. Ούτε τα πυροτεχνήματα ούτε οι φωτοβολιδες. ΣυγνώμηΚαι τι έχουν τα φωτιστικά βλήματα?
Ζιπελαιο
Άσε να μας πουν οι ειδικοί τότε...Δεν ξέρω τι έχουν. Ούτε τα πυροτεχνήματα ούτε οι φωτοβολιδες. Συγνώμη
Πάντως στο στρατόπεδο το 2006 υπήρχε αποθήκη λευκού φωσφόρου με τριπλο φράχτη από συρματόπλεγμα με ξυράφια και 2 σκοπούς 7/24.....Και τι έχουν τα φωτιστικά βλήματα?
Ζιπελαιο?
Δεν ήταν λουκουμοσκονη?Πάντως στο στρατόπεδο το 2006 υπήρχε αποθήκη λευκού φωσφόρου με τριπλο φράχτη από συρματόπλεγμα με ξυράφια και 2 σκοπούς 7/24.....
Λες??? Μήπως ήταν τίποτα εκλεκτό του στυλ chop your breakfast on a mirror?????Δεν ήταν λουκουμοσκονη?
Το 98 στην Αυλώνα 3 αποθήκες με λουκούμια Σύρου φύλαγα.Λες??? Μήπως ήταν τίποτα εκλεκτό του στυλ chop your breakfast on a mirror?????
Σε ότι αφορά τα πυρομαχικά πολλά έχουν καταργηθεί ή υποτίθεται ότι απαγορεύεται η χρήση τους αλλά δυστυχώς αλλά βγαίνουν στο φώς όπου γίνονται συγκρούσειςΟ φωσφορος και η Νάπαλμ έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια.
Ήρθες και από εδώ τώρα?Σε ότι αφορά τα πυρομαχικά πολλά έχουν καταργηθεί ή υποτίθεται ότι απαγορεύεται η χρήση τους αλλά δυστυχώς αλλά βγαίνουν στο φώς όπου γίνονται συγκρούσεις
Γιατί κόβεις εισιτήρια και δεν σε πλήρωσα;Ήρθες και από εδώ τώρα?
Πόσο γκαντεμης είμαι ρε, το 96 έφυγα από κειΤο 98 στην Αυλώνα 3 αποθήκες με λουκούμια Σύρου φύλαγα.
Γιώργο πήδα από την γέφυρα να πιούμε κανένα κονιάκ ρε...Γιατί κόβεις εισιτήρια και δεν σε πλήρωσα;
Εμένα βρήκες;Γιώργο πήδα από την γέφυρα να πιούμε κανένα κονιάκ ρε...
Ο Χρήστος έχει ρεπό σήμερα.Εμένα βρήκες;
Εμένα βρήκες;
Εμένα βρήκατε?Ο Χρήστος έχει ρεπό σήμερα.
Ο Χρήστος έχει ρεπό σήμερα.
Καλά καλαμπόκιαΕμένα βρήκατε?
Τι έγινε ,χάθηκεΤην αλήθεια,δεν θα τη μάθουμε,σίγουρα.
Πάντως εμένα,μου βρωμάει πολύ αυτό:
Το θρίλερ με την πτήση του
Σύμφωνα με το flightradar24.com το Antonov το πρωί του Σαββάτου είχε αναχωρήσει από την Άγκυρα με προορισμό την Νις στο Βελιγράδι.
Η πτήση του Σαββάτου από την Τουρκία
Την Παρασκευή πάλι το flightradar24.com κατέγραψε το Antonov να έχει απογειωθεί από το Βελιγράδι με προορισμό την Άγκυρα.