Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οτι και να λέμε γι αυτό το τραγικό γεγονός, που ευθύνη έχουν όλες οι κυβερνήσεις, θα ξεχαστεί με τον καιρό όπως ξεχαστηκαν κι άλλα γεγονότα παρόμοια... Εμείς έπειτα απο δώ θα πάμε για ύπνο και θα συνεχίσει η ζωή μας κανονικά, οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν, θα συνεχίσουν να ζούν; Αυτοί πέθαναν μαζί με τα παιδιά τους προχθές...

Στα λάθη και στην κλεψιά το κράτος έχει συνέχεια σε ότι καλό πάει να γίνει κάθε ένας από αυτούς το βάζει στον πάγο και η αξιοποίηση μπαίνει στο συρτάρι.
Υ.Γ Με υπουργικές αποφάσεις η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιρείται από τις αποζημιώσεις 😬😬😬 είναι όλα μελετημένα ποτέ δεν θα πληρώσει το σύστημα μόνο τα εξιλαστήρια θύματα.

Καποια στιγμη θα βρεθει ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....και μην αμφιβαλλεις.....θα ειναι την στιγμη που θα εχει αγανακτησει
ο κοσμος,,,!!!
Οπως το πανε...ο κοσμος θα παρει τα οπλα στα χερια του....
Και δεν λεω για χουντα.....
Η μεγάλη ευκαιρία Νίκο χάθηκε την προηγούμενη δεκαετία της κρίσης .
Ούτε κόσμος ξεσηκώθηκε ούτε τη βόλεψή του χάλασε κάνεις . Μια και μοναδική ήταν η μεγάλη διαμαρτυρία που έγινε επί Λουκά Παπαδήμου και αυτή το σύστημα τη χειρίστηκε κατάλληλα.
Αφού λοιπόν χάσαμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία ,τοσο από πλευράς πολιτικών αλλά και των πολιτών να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα ,για μένα εκεί τελείωσε κάθε Ελπίδα , η χώρα να μπει στο σωστό δρόμο.

Η μεγάλη ευκαιρία Νίκο χάθηκε την προηγούμενη δεκαετία της κρίσης .
Ούτε κόσμος ξεσηκώθηκε ούτε τη βόλεψή του χάλασε κάνεις . Μια και μοναδική ήταν η μεγάλη διαμαρτυρία που έγινε επί Λουκά Παπαδήμου και αυτή το σύστημα τη χειρίστηκε κατάλληλα.
Αφού λοιπόν χάσαμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία ,τοσο από πλευράς πολιτικών αλλά και των πολιτών να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα ,για μένα εκεί τελείωσε κάθε Ελπίδα , η χώρα να μπει στο σωστό δρόμο.

Οπως βλεπεις....παμε κατα διαολου Δημητρη μου....Καθε χρονος και χειροτερος απο ολες τις αποψεις!!!
Ο Ελληνας οσο μαλακα και να τον θεωρουν.....οσο και αν τον ''χρωματιζουν''....οσο και να τον διαιρουν...θα
ερθει η στιγμη που θα σηκωσει κεφαλι.....και αλιμονο τους.....Μην ξεχνας οτι ειμαστε λαος των άκρων...
Και αυτην την φορα δεν θα ειναι μπροσταρηδες οι φοιτητες οπως εγινε επι χουντας....Θα ειναι πατεραδες
μαναδες και εργαζομενοι και συνταξιουχοι....
Μας εχουν και ζουμε με επιδοματα και καλαθια....μεχρι ποσο νομιζεις θα αντεξει ο λαος να γλυφει
κοκκαλα???
Θεμα χρονου ειναι φιλε...Θα βρεθει ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....Και τοτε μαυρο φιδι που τους εφαγε...
Νομιζουν οτι με τα μεσα ενημερωσης που εξιουσιαζουν μπορουν να κρατησουν τον κοσμο με το κεφαλι
σκημενο....Μεγαλο λαθος.....εχει χαθει το χαμογελο απο τα χειλη του Ελληνα και αυτο δεν το βλεπουν.
Θεμα χρονου ειναι φιλε μου και θα με θυμηθεις !!!

Εδω οι γυφτοι εχουν ριμαξει τα παντα .Στη μαννα μου πηγαν 3 φορες απο τις γιορτες μεχρι τωρα .Τωρα απο το φοβο της αρχισε να χανει το μυαλο της Στρεσαριστηκε πολυ και τωρα λεει ωρες - ωρες ασυναρτησιες .Ο αλλος προχθες τον εκλεψαν μεγαλη ζημια και απο τα νευρα του μεσα στο τμημα βαρεσε το κεφαλι του στον τοιχο και τα εσπασε ολα Σαγονια δοντια τωρα ειναι στο ΚΑΤ .ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

Οπως βλεπεις....παμε κατα διαολου Δημητρη μου....Καθε χρονος και χειροτερος απο ολες τις αποψεις!!!
Ο Ελληνας οσο μαλακα και να τον θεωρουν.....οσο και αν τον ''χρωματιζουν''....οσο και να τον διαιρουν...θα
ερθει η στιγμη που θα σηκωσει κεφαλι.....και αλιμονο τους.....Μην ξεχνας οτι ειμαστε λαος των άκρων...
Και αυτην την φορα δεν θα ειναι μπροσταρηδες οι φοιτητες οπως εγινε επι χουντας....Θα ειναι πατεραδες
μαναδες και εργαζομενοι και συνταξιουχοι....
Μας εχουν και ζουμε με επιδοματα και καλαθια....μεχρι ποσο νομιζεις θα αντεξει ο λαος να γλυφει
κοκκαλα???
Θεμα χρονου ειναι φιλε...Θα βρεθει ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....Και τοτε μαυρο φιδι που τους εφαγε...
Νομιζουν οτι με τα μεσα ενημερωσης που εξιουσιαζουν μπορουν να κρατησουν τον κοσμο με το κεφαλι
σκημενο....Μεγαλο λαθος.....εχει χαθει το χαμογελο απο τα χειλη του Ελληνα και αυτο δεν το βλεπουν.
Θεμα χρονου ειναι φιλε μου και θα με θυμηθεις !!!
Νικολα μετά το Πάσχα που θα αρχίσουν να απλώνονται οι ξαπλώστρες στις παραλίες
και τα κορμιά θα ποθούν το αλάτι
θα ξεχαστούν όλα όπως και τα προηγούμενα στο παρελθόν
Το σύστημα και τα καριολια που το διοικούν εδώ και 40 χρόνια
έχουν δικλείδες ασφαλείας και γνωρίζουν πως θα κατευνάσουν το εξοργισμένο πλήθος
Ο σωζον εαυτόν σωθητο

Νικολα μετά το Πάσχα που θα αρχίσουν να απλώνονται οι ξαπλώστρες στις παραλίες
και τα κορμιά θα ποθούν το αλάτι
θα ξεχαστούν όλα όπως και τα προηγούμενα στο παρελθόν
Το σύστημα και τα καριολια που το διοικούν εδώ και 40 χρόνια
έχουν δικλείδες ασφαλείας και γνωρίζουν πως θα κατευνάσουν το εξοργισμένο πλήθος
Ο σωζον εαυτόν σωθητο

Καλε μου φιλε....και ο Παπαδοπουλος επι χουντας ειχε δικλειδες ασφαλειας.....αλλα δεν του ''βγηκε''...
Θυμασαι ποσους ποδοσφαιρικους αγωνες βλεπαμε καθε μερα??
Θυμασαι που ο απλος αστυνομικος ειχε συμπεριφορα ''στρατηγου''....για να μας εχουν με το κεφαλι
κατω ???
Με επιδοματα....χατζιλικι....και καλαθια ο Ελληνας δεν ζει.... Τον ζητιανο ο Ελληνας δεν θα τον κανει
για πολυ καιρο.....Ο Ελληνας εχει αξιοπρεπεια.....Εαν δεν το καταλαβουν αυτο.......την εκατσαν
την βαρκα !!!!
Φιλε.....Φωνη λαου.....οργη Θεου...Θα ερθει η ''ωρα τους''.....και δεν θα ξερουν που να κρυφτουν!!!

Μηπως θυμασαι τις απεργιες 1960 -65 ( δεν ξερω την ηλικια σου και αν τις προλαβες ) κατεβαιναν
οι εργαζομενοι στους δρομους....Ανεβαιναν την οδο Σταδιου και κατεβαιναν την Πανεπιστημιου και
μετα δεν υπηρχε πεζοδρομειο.... Ποιο τολμουσε να περασει νομο απο τους κυβερνωντες....
Και τοτε ο κοσμος δεν εσπαγε μαγαζια δεν υπαρχαν κουκουλες και οι γνωστοι ''αγνωστοι'' για προβοκατσια...
Τροχος ειναι και γυριζει....και μην αμφιβαλλεις γι'αυτο !!
Μην υποτιμας τον Ελληνα....αντεχει....υπομενει....αλλα ξεσπαει καποια στιγμη !!!
Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα χρονου να συμβει....μονο που θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αυτην
την φορα...και ο Θεος να βαλει το χερι ΤΟΥ !!!
Μαυρο φιδι που τους εφαγε....

Καλε μου φιλε....και ο Παπαδοπουλος επι χουντας ειχε δικλειδες ασφαλειας.....αλλα δεν του ''βγηκε''...
Θυμασαι ποσους ποδοσφαιρικους αγωνες βλεπαμε καθε μερα??
Θυμασαι που ο απλος αστυνομικος ειχε συμπεριφορα ''στρατηγου''....για να μας εχουν με το κεφαλι
κατω ???
Με επιδοματα....χατζιλικι....και καλαθια ο Ελληνας δεν ζει.... Τον ζητιανο ο Ελληνας δεν θα τον κανει
για πολυ καιρο.....Ο Ελληνας εχει αξιοπρεπεια.....Εαν δεν το καταλαβουν αυτο.......την εκατσαν
την βαρκα !!!!
Φιλε.....Φωνη λαου.....οργη Θεου...Θα ερθει η ''ωρα τους''.....και δεν θα ξερουν που να κρυφτουν!!!

Μηπως θυμασαι τις απεργιες 1960 -65 ( δεν ξερω την ηλικια σου και αν τις προλαβες ) κατεβαιναν
οι εργαζομενοι στους δρομους....Ανεβαιναν την οδο Σταδιου και κατεβαιναν την Πανεπιστημιου και
μετα δεν υπηρχε πεζοδρομειο.... Ποιο τολμουσε να περασει νομο απο τους κυβερνωντες....
Και τοτε ο κοσμος δεν εσπαγε μαγαζια δεν υπαρχαν κουκουλες και οι γνωστοι ''αγνωστοι'' για προβοκατσια...
Τροχος ειναι και γυριζει....και μην αμφιβαλλεις γι'αυτο !!
Μην υποτιμας τον Ελληνα....αντεχει....υπομενει....αλλα ξεσπαει καποια στιγμη !!!
Και ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα χρονου να συμβει....μονο που θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα αυτην
την φορα...και ο Θεος να βαλει το χερι ΤΟΥ !!!
Μαυρο φιδι που τους εφαγε....
Αγαπητέ,δεν συμμερίζομαι,την αισιοδοξία σου.
Ο ΝεοΈλληνας, σε λίγες μέρες,θα τα έχει ξεχάσει όλα και θα ψάχνει, να κλείσει ξαπλώστρα στη Μύκονο.

Ο ΝεοΈλληνας, σε λίγες μέρες,θα τα έχει ξεχάσει όλα και θα ψάχνει, να κλείσει ξαπλώστρα στη Μύκονο.

Ειναι θεμα οπτικης γωνιας....και πως το βλεπει ο καθε ενας φιλε μου !!!

Εξού και η φράση του νεοέλληνα..."μισό μέτρο από τον κώλο μου και όπου θέλει ας είναι".

Το αν θα γίνει κάτι, και να αλλάξει σε αυτό το τόπο κάτι ριζικά, δεν θα είναι από τον νέο Έλληνα, θα είναι από αυτούς που είχαν μια δουλειά μια επιχείρηση, ένα σπίτι να ζήσει και να φροντίζει την οικογένεια του, και από την μια στιγμή στην άλλη χάνει τα πάντα, να πεινάει, να μην έχει να ταΐσει τα παιδιά του, και να τον πετάνε και έξω από το σπίτι του, γιατί όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν είναι όλοι τους αλήτες, και θέλουν κρέμασμα, για παράδειγματισμο, από εκεί θα ξεκινήσει, γιατί υπάρχει πείνα πόσο θα αντέξει την εξαθλίωση ;;

Και να συμπληρώσω με το συμβάν που έγινε, και λυπάμαι πάρα πολύ ειλικρινά, έχω μια κόρη 9 χρόνον, και σκέφτομαι αν ήμουν εγώ στη θέση του γονιού που έχασε το παιδί του θα μου έκοβε τα φτερά και την ζωή, γιατί απο το παιδί μου περνώ δύναμη να αντιμετωπίσω της δυσκολίες της ζωής, θα επερνα το νόμο στα χέρια μου και θα τους τακτοποιούσα μια χαρά από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο γιατί είναι εγκληματίες όλοι τους που είναι υπεύθυνη για το χαμό τόσες ψυχές άδικα.

Και να συμπληρώσω με το συμβάν που έγινε, και λυπάμαι πάρα πολύ ειλικρινά, έχω μια κόρη 9 χρόνον, και σκέφτομαι αν ήμουν εγώ στη θέση του γονιού που έχασε το παιδί του θα μου έκοβε τα φτερά και την ζωή, γιατί απο το παιδί μου περνώ δύναμη να αντιμετωπίσω της δυσκολίες της ζωής, θα επερνα το νόμο στα χέρια μου και θα τους τακτοποιούσα μια χαρά από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο γιατί είναι εγκληματίες όλοι τους που είναι υπεύθυνη για το χαμό τόσες ψυχές άδικα.
Αν φτασουμε στην αυτοδικια βρασε ρυζι Φαρ ουεστ θα γινουμε

Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο γιατί η κοινωνία μας κατά πλειοψηφία δεν αξιώνει και δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Υπήρχε μία ελπίδα όσο είχαμε εθνική συνοχή, αυτήν ακριβώς που δεν θέλει καμία συνομοταξια ερπετών, παγκοσμιοποιητων, εκσυγχρονιστων ή όπως αλλιώς λέγονται. Και η εθνική συνοχή διαλύεται με την
Εξού και η φράση του νεοέλληνα..."μισό μέτρο από τον κώλο μου και όπου θέλει ας είναι".
Ένας γέρος βλάχος στην γειτονιά μου έλεγε μία πιθαμη, τι άλλαξε ;

Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο γιατί η κοινωνία μας κατά πλειοψηφία δεν αξιώνει και δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Υπήρχε μία ελπίδα όσο είχαμε εθνική συνοχή, αυτήν ακριβώς που δεν θέλει καμία συνομοταξια ερπετών, παγκοσμιοποιητων, εκσυγχρονιστων ή όπως αλλιώς λέγονται. Και η εθνική συνοχή διαλύεται με την
Ένας γέρος βλάχος στην γειτονιά μου έλεγε μία πιθαμη, τι άλλαξε ;
Οι αποστάσεις ασφαλείας .think.

Status
Not open for further replies.
Back