Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αν φτασουμε στην αυτοδικια βρασε ρυζι Φαρ ουεστ θα γινουμε
Νίκο επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, η οργή θα με κάνει κομάντο χωρίς να εκπαιδευτο και θα τους πιάνω έναν έναν και ας γίνουμε Φαρ Ουέστ, τώρα είναι καλύτερα με αυτό που έγινε, θα υπάρχουν και γονείς που δεν θα έχουν τίποτα να θάψουν, για να φτάσουν αυτά τα παιδιά στην ηλικία που χάθηκαν, αυτοί η γονείς κάναν θυσίες και φτάσαν αίμα για να τα μεγαλώσουν, και θα έρθει ο κάθε εγκληματίας να του αφαιρέσει τη ζωή ;; Για ποιο λόγο ;;

Η ιστορία της Ελλάδας μας έχει διδάξει ότι σαν λαός στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά 👊.Από την άλλη ότι διαχρονικά η Ελλάδα χρειάζεται έναν Παπάγο γιατί ξεχνάει σαν λαός όταν έρθει η ώρα της κάλπης και φέρεται σαν ραγιάς ( προσωπική άποψη) επιτρέποντας στις λίγες πολιτικές οικογένειες να καθορίζουν τη ζωή μας. Δεν ήταν άλλος λαός όταν πήρε τα όπλα το 21 και αμέσως μετά άφησε να φυλακιστούν και να γίνουν επαίτες αυτοί που έδωσαν τα πάντα για την δική τους ελευθερία .

...

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θεωρούσαν ΑΧΡΗΣΤΟ όποιον δεν έπαιρνε θέση στα κοινά και στις αποφάσεις της πολιτείας - όποια κι άν ήταν αυτή - και τον τιμωρούσαν ανάλογα. ...
Και το όνομα αυτού: ιδιώτης!

03SkitsaXantz-12-768x480.png

Σκίτσο του Δ. Χατζόπουλου

Φίλοι μου συμφωνώ με τα λόγια των προλαλλησάντων. Οσο όμως υπάρχει στην χώρα μας αυτός ο κρατισμός και το πελατειακό κράτος οι περισσότεροι ξεχνούν. Δυστυχώς έτσι είναι ο ΝεοΕλληνας.
Οταν έφυγα από την υπηρεσία μου 7 μήνες πρίν κάποιος γνωστός μου με συμβούλεψε αν θέλω να πάρω γρήγορα την σύνταξη μου να χρησιμοποιήσω πολιτικό μέσο. Εγώ ο ΗΛΙΘΙΟΣ θύμωσα με αυτό που άκουσα και φυσικά αρνήθηκα να παρακαλάω για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα. Κάποιοι που φύγαμε μαζί την έχουν πάρει.
Για ποιόν ξεσηκωμό μιλάτε?
Κάποιοι συνάνθρωποι μας ψηφίζουν με κριτήριο μία καλή μετάθεση του παιδιού τους στο στρατό!!! Και δεν τους κατηγορώ που νοιάζονται για τα παιδιά τους προς Θεού μην παρεξηγηθώ αλλά................
Λυπάμαι που το λέω αλλά ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία.

Φίλοι μου συμφωνώ με τα λόγια των προλαλλησάντων. Οσο όμως υπάρχει στην χώρα μας αυτός ο κρατισμός και το πελατειακό κράτος οι περισσότεροι ξεχνούν. Δυστυχώς έτσι είναι ο ΝεοΕλληνας.
Οταν έφυγα από την υπηρεσία μου 7 μήνες πρίν κάποιος γνωστός μου με συμβούλεψε αν θέλω να πάρω γρήγορα την σύνταξη μου να χρησιμοποιήσω πολιτικό μέσο. Εγώ ο ΗΛΙΘΙΟΣ θύμωσα με αυτό που άκουσα και φυσικά αρνήθηκα να παρακαλάω για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα. Κάποιοι που φύγαμε μαζί την έχουν πάρει.
Για ποιόν ξεσηκωμό μιλάτε?
Κάποιοι συνάνθρωποι μας ψηφίζουν με κριτήριο μία καλή μετάθεση του παιδιού τους στο στρατό!!! Και δεν τους κατηγορώ που νοιάζονται για τα παιδιά τους προς Θεού μην παρεξηγηθώ αλλά................
Λυπάμαι που το λέω αλλά ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία.
+1000 % και το τραγικότερο βγήκε πατέρας και δενκαταδίκασε κανένα από την κυβέρνηση ούτε έριξε ευθύνες γιατί λέει εινσι μέρος του κράτος και αυτός!!!!!! Αντηθετα τα έβαλε με συνδηκαληστη ότι λέει αλλά τον άλλον… δεν πηστευα σε αυτά που άκουγα ακόμα και εδώ πρώτα το κράτος τι να λεμε τώρα… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

+1000 % και το τραγικότερο βγήκε πατέρας και δενκαταδίκασε κανένα από την κυβέρνηση ούτε έριξε ευθύνες γιατί λέει εινσι μέρος του κράτος και αυτός!!!!!! Αντηθετα τα έβαλε με συνδηκαληστη ότι λέει αλλά τον άλλον… δεν πηστευα σε αυτά που άκουγα ακόμα και εδώ πρώτα το κράτος τι να λεμε τώρα… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
Θα σου πω Ηλία μία ατάκα που μου είπε ένας φίλος και συνάδελφος. << Γιώργο , η ευκαιρία της Ελλάδος χάθηκε με την δολοφονία του Καποδίστρια>>. Δίκιο δεν έχει?

Αν ειναι όντως έτσι ,θελουν γαμήσι ,ξύλο και κρέμασμα !

https://www.tanea.gr/2023/03/03/gre...inose-apo-tin-ypoxreosi-apozimiosis-epivaton/

Οι νεκροί αν μπορουσαν μιλησουν ,θα ηθελαν απ την πρωτη στιγμή να κρεμαστούν οι υπεύθυνοι.
Αυτα τα περι πένθους τωρα και οι ευθύνες μετά , είναι αυ6το που θέλουν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης μεχρι να κοπάσει μερικώς ο θόρυβος . Μονο αυτους εξυπηρετει και τίποτα άλλο.

Θα σου πω Ηλία μία ατάκα που μου είπε ένας φίλος και συνάδελφος. << Γιώργο , η ευκαιρία της Ελλάδος χάθηκε με την δολοφονία του Καποδίστρια>>. Δίκιο δεν έχει?
Η Ελλάδα διαχρονικά σκωτονη τα παιδιά και τους ήρωες της!!!

https://www.tanea.gr/2023/03/03/gre...inose-apo-tin-ypoxreosi-apozimiosis-epivaton/

Οι νεκροί αν μπορουσαν μιλησουν ,θα ηθελαν απ την πρωτη στιγμή να κρεμαστούν οι υπεύθυνοι.
Αυτα τα περι πένθους τωρα και οι ευθύνες μετά , είναι αυ6το που θέλουν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης μεχρι να κοπάσει μερικώς ο θόρυβος . Μονο αυτους εξυπηρετει και τίποτα άλλο.
Νομοθετούν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ.
Αυτό είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ξέροντας ότι οι περισσοτεροι μένουν στους τίτλους ο8 δημοσιογραφοι πετάνε ένα πιασάρικο τίτλο και δώστου τα κλικ και τα γμστβρδ από κάτω.
αυτο με τις αποζημιώσεις ισχύει για είναι για βαλίτσες χαμένους χρόνους δρομολογια που δεν έγιναν. Απαράδεκτο αλλά βρίσκουν και κάνουν…
Μια φορά ημουν σε τρένο που με την απειλή μηνύσεων για διαφυγόντα κέρδη ένας επαγγελματίας έκανε το τρένο από Λάρισα μεχρι Αθήνα να μην έχει καμία καθυστέρηση για να προσλάβει να δώσει προσφορά…. Πολύ το είχα γουστάρει, μέχρι τότε είχαμε 2 ωρες καθυστέρηση από θεσσαλονικη.
για περιπτώσεις τραυματισμού θανάτου από ότι διάβασα προβλέπει πολύ γρήγορη αποζημίωση. Το θέμα του ύψους βέβαια δε το λέει αλλα και οι δικηγόροι τι θα κάνουν? Κλέφτες θα γίνουν?

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Ερχονται εκλογές όταν θα δείτε το αποτέλεσμα θα πειστεί και ο τελευταίος ότι δεν αλλάζει τίποτα.Τόσοι που είμαστε και έτσι όπως κινούμαστε δυστυχήματα θα υπάρχουν πάντα ,το πρόβλημα είναι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα και να χρησιμοποιείται ότι ποιο εξελιγμένο τεχνολογικά υπάρχει για την ασφάλεια των ανθρώπων καθώς ανθρώπινα λάθη θα ξανασυμβούν .Αν περιμένει κάποιος ότι η πολιτεία θα κοιτάξει και θα πρωτοστατήσει για το καλύτερο των πολιτών μάλλον νομίζει ότι ζει σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα.Εχουν γίνει εξωφρενικά εγκλήματα τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι .Η κατάσταση έχει ξεφύγει από όλους δυστυχώς το χειρότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχει ελπίδα και όπως περιγράφει ο Καζαντζίδης σε στίχους Τάκη Σούκα αν θυμάμαι , γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά όταν πεθαίνουν και τα όνειρα τους και εδώ βλέπω πολλούς χωρίς όνειρα με μόνο στόχο την καθημερινή επιβίωση (κινεζοποιηση) και αυτό δείχνει νεκρή κοινωνία με ότι συνεπάγεται.Δεν θα πω στα παιδιά μου να μείνουν εδώ και δεν θα στεναχωρηθώ αν όταν φτάσει η ώρα αλλάξουν χώρα για καλύτερο μέλλον από παιδί τα ίδια ακούω και βλέπω και κάνουν κουμάντο 3 οικογένειας και αν υπήρξε εποχή ευημερίας ήταν πλαστή και είχε στόχο αποδεικνύεται 20 χρόνια καλά και άλλα 400 σκλάβοι.

Με νόμο του Χατζηδάκη όλες οι απεργίες τους τα τελευταία χρόνια έχουν χαρακτηριστεί παράνομες και καταχρηστικες.
Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος των εργαζομένων σε συζήτηση που είδα.
Kαι ο απαράδεκτος δημοσιογράφος είπε:΄΄ας μην μπλέξουμε με τα συνδικαλιστικά σας΄΄ και άλλαξε ΑΜΕΣΩΣ θέμα,ενώ αυτός είχε ρωτήσει '' τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ για την κακή κατάσταση των σιδηροδρόμων;''.Λίστα Πέτσα κλπ χοντρές επιχορηγήσεις σε επιλεγμένα ΜΜΕ,βλέπεις! :mad:

Status
Not open for further replies.
Back