Εάν ήταν γάτα θα έκανε παρέμβασηΞέρει κανένας το τηλ του πιτσαδορου εισαγγελέα να παραγγείλω?
Η ηλικιωμένη και να πεθάνει θα γλυτώσει το κράτος την σύνταξη....
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ell...si-toy-drasti-kakopoiisis-gatas-stin-aidipso/
Εάν ήταν γάτα θα έκανε παρέμβασηΞέρει κανένας το τηλ του πιτσαδορου εισαγγελέα να παραγγείλω?
Kαι απίστευτη απανθρωπιά επίσης!!Αυτή η μεταχείριση νομίζω είναι ποινικό αδίκημα Αν τους έπιανε κάποιος και τους έκανε το ίδιο το θα γινόταν; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
Τι θα έλεγες για εφαρμογή από μερικούς ''πρόσφυγες'' επ΄αυτών των ''ανθρώπων'' του περίφημου ''οθωμανικού δικαίου;''Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης υπάρξης από δύο τέρατα που θέλουν να παριστάνουν τους ανθρώπους !
Δέσιμο στο δέντρο και φτύσιμο μεχρι να πνιγούν απ το σάλιο.
Φυσικά αγαπητέ,ακόμα και γατούλα ή σκυλάκι να ήταν θα έπρεπε να διωχθεί η κτηνώδης συμπεριφορά μερικών.Βέβαια ΠΟΛΥ περισσότερο αυτό ισχύει για άνθρωπο!!Εάν ήταν γάτα θα έκανε παρέμβαση
Η ηλικιωμένη και να πεθάνει θα γλυτώσει το κράτος την σύνταξη....
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ell...si-toy-drasti-kakopoiisis-gatas-stin-aidipso/
Θα τον δέσουν, πάλι, τον τρελό.
Ευτυχώς που η φωτογραφική μηχανή επέχει θέση μαλαπέρδας την σήμερον ημέρα.Αυτή η μεταχείριση νομίζω είναι ποινικό αδίκημα Αν τους έπιανε κάποιος και τους έκανε το ίδιο το θα γινόταν; ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
Δεν λέω ότι με το να βασανίζεις ζώα δεν τρέχει και τίποταΦυσικά αγαπητέ,ακόμα και γατούλα ή σκυλάκι να ήταν θα έπρεπε να διωχθεί η κτηνώδης συμπεριφορά μερικών.Βέβαια ΠΟΛΥ περισσότερο αυτό ισχύει για άνθρωπο!!
Καλημέρα .Δεν λέω ότι με το να βασανίζεις ζώα δεν τρέχει και τίποτα
Θέλω να πώ ότι στην χώρα που ζούμε και με όλα όσα γίνονται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε παρέμβαση για την υπόθεση που αφορούσε μία γάτα
Κατά τα άλλα πάμε καλά;
Δουλεύουμε ρολόι;
Φυσικά και ΔΕΝ δουλεύουμε όχι απλώς ρολόι αλλά δυστυχώς ΚΑΘΟΛΟΥ ως Κράτος!!Πριν αρκετά χρόνια δε θα μπορούσα καν να διανοηθώ το σημερινό ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της χώρας αλλά και της κοινωνίας μας...Δεν λέω ότι με το να βασανίζεις ζώα δεν τρέχει και τίποτα
Θέλω να πώ ότι στην χώρα που ζούμε και με όλα όσα γίνονται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε παρέμβαση για την υπόθεση που αφορούσε μία γάτα
Κατά τα άλλα πάμε καλά;
Δουλεύουμε ρολόι;
Εν πολλοίς συμφωνώ μαζί σου.Εγώ όταν αναφέρομαι σε περιστατικά κακοποίησης και βασανισμού ανήμπορων ζώων,το κάνω για ΚΤΗΝΗ που ποδοπατούν ή χτυπούν μέχρι θανάτου γατούλες ή σκυλάκια.Και,κατά τους έμπειρους αμερικανούς ψυχιάτρους σε τέτοια θέματα,ένα ΚΑΘΑΡΜΑ που το κάνει αναίτια αυτό σε ζωάκια,θα το κάνει μόλις μπορέσει ΚΑΙ σε άνθρωπο!!Αυτοί κατ΄εμέ θέλουν σάπισμα στις φυλακές και ας το πάρουν μερικοί για ακραίο...Καλημέρα .
Η φιλοζωία είναι απο τα trends της εποχής !!!
Σε όλα τα καλά νεοταξικά σαλόνια υπάρχει μια συνεχής αναφορά σ'αυτά , στίς νέες vegan συνταγές ,στην κλιματική αλλαγή ,στον κακό
Πούτιν καί πόση την έχει ο καινούριος γκόμενος της τάδε παρουσιάστριας ....
Όλα αυτά στην σημερινή Ελλάδα όσο κι'αν ακούγονται υπερβολικά
Όταν μας εκλησαν μέσα που ήταν Άι στο διάολο προι προι γουρούνια..
Ρε σύ,όταν έλεγα να στείλουμε,ένα ερωτηματολόγιο στην ΚΣΕ δεν εννοούσα αυτό!!!
Για ναναι κοντά οι εκλογές όλα τα βαριά χαρτιά εμφανίστηκαν! Όταν μας απαγόρευσαν αναίτια το κυνηγι σε τι λαγούμια ήταν τρυπωμενοι;