Το θέμα με κάποιους από αυτούς δεν είναι ότι έχουν ξεμωραθει είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν τα όσα λένε καθως και ένας κλήρος παραπέει διότι δεν είδα σε τόσο ανόητη δήλωση καμία σοβαρή απάντηση από κάποιον.Πάει ξεκουτιανε τελείως![]()
Άν ξεκινάμε με βάση ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα άς αυτοκτονήσουμε ομαδικώς από τώρα για να μην μας "φάει" η αγωνία πότε και με ποιό τρόπο θα συμβεί και σε μάς το "κακό".Βλέπω από το προι διάφορους…πολιτικούς να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα ένας να πει παο σπητι μου γιατί απέτυχα να προστατεύσω τα παιδιά μας δεν άκουσα να το λέει!!! Δεν έχουμε ελπηδα καμία οποίος και να βγει….αλίμονο στης ψυχές που θα ξανα χαθούν…
Πάρε Μπενελι να σωθείς.Τώρα που το λες, θα πάω τα όπλα μου.
Με πιρούνι τα ξεμάτιαζε?Όταν δεν σηκωναμε λαγο έβαζα την συγχωρεμενη την γιαγιά μου να ξεματιασει τα σκυλιά.... θα σέβεσαι![]()
Με πιρούνι τα ξεμάτιαζε?
Πέρα από την πλάκα η γιαγιά μου άρχιζε να ξεματιαζει τα σκυλιά από το σπίτι.Οταν έριχνε κανένα κλαμπανι ο παππούς,της έλεγε... Κατίνα!Στουμπια!Λιβανισε!Με λάδι και ήθελε να της πούμε και τα ονόματα των σκυλιών![]()
Πέρα από την πλάκα η γιαγιά μου άρχιζε να ξεματιαζει τα σκυλιά από το σπίτι.Οταν έριχνε κανένα κλαμπανι ο παππούς,της έλεγε... Κατίνα!Στουμπια!Λιβανισε!
Μάγκες είναι!!! Σε κάνα χρονακο θα είναι έξω!!! Σαν τα τσιμπούρια πάνω μας και κάνουν και τούς άνετους!!! Προχτές πάω να βάλω το αμάξι μπρος να πάω στο νοσοκομείο την γυναίκα μου σε ένα πολύ σοβαρό ραντεβού με τον γυναικολόγο της!! Τα μουνια μου είχαν κλέψει τόν καταλύτη!!!! Πάω στην αστυνομία να το δηλώσω!!! Και μου λένε οι αστυνομικοί ότι είναι γνωστή συμμορία γύφτων!!!! Εδώ στο Ίλιον μας έχουν γαμησει, κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό!!
Μάλιστα ,τουλάχιστον έκαναν διαπίστωση. Το χουν μάθει το παραμύθι από τους πολιτικούς.Μάγκες είναι!!! Σε κάνα χρονακο θα είναι έξω!!! Σαν τα τσιμπούρια πάνω μας και κάνουν και τούς άνετους!!! Προχτές πάω να βάλω το αμάξι μπρος να πάω στο νοσοκομείο την γυναίκα μου σε ένα πολύ σοβαρό ραντεβού με τον γυναικολόγο της!! Τα μουνια μου είχαν κλέψει τόν καταλύτη!!!! Πάω στην αστυνομία να το δηλώσω!!! Και μου λένε οι αστυνομικοί ότι είναι γνωστή συμμορία γύφτων!!!! Εδώ στο Ίλιον μας έχουν γαμησει, κοιμόμαστε με το ένα μάτι ανοιχτό!!
Μητσαρα μου στην Ελλάδα ευημερούν μόνο οι αρπαγές, μικροί μεγάλοι! Οι υπόλοιποι τους ταιζουμε σαν τον Προμηθέα από τα συκωτια μας!Μάλιστα ,τουλάχιστον έκαναν διαπίστωση. Το χουν μάθει το παραμύθι από τους πολιτικούς.![]()
Άλλαξαν προς το χειρότεροαυτοί και μετά από 1000 χρόνια απαράλλαχτοι.
Τους έχουν πιάσει από δέκα φορές τουλάχιστον τον καθέναΜάλιστα ,τουλάχιστον έκαναν διαπίστωση. Το χουν μάθει το παραμύθι από τους πολιτικούς.![]()