Βλέπεις κανένα XL?Μου φαίνεται έχει ξεβραστεί στο λιμάνι κινέζικο κοντείνερ γεμάτο με παπλωματέ μπουφάν. Τί είναι αυτό ρε παιδί μου;
Βλέπεις κανένα XL?Μου φαίνεται έχει ξεβραστεί στο λιμάνι κινέζικο κοντείνερ γεμάτο με παπλωματέ μπουφάν. Τί είναι αυτό ρε παιδί μου;
Μάλλον πρόλαβαν άλλοιΒλέπεις κανένα XL?
Σε L έχει χα χαΜάλλον πρόλαβαν άλλοι
Ούφ μια έγνοια λιγότερη.Ευτυχώς αποφυλακίζεται η κοπέλα και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της με βραχιολακι.Καιρο είχα να ακούσω καλά νέα...
Κάντε με πρωθυπουργό και θα τη βάλω να εργάζεται στη Φυλής ( κοινωνική εργασία) μέχρι να ξεχρεωσει. Οι γυναίκες πολιτικοί στη Φυλής και οι άντρες πολιτικοί υπηρεσία στο βαρέλι. Και το βαρέλι μετακινούμενο ε! Θα περνάει από όλες τις προσφυγικές δομές και μετά έξω από την εφορία σε κάθε νομό της Ελλάδας. Αμ πώς!Ευτυχώς αποφυλακίζεται η κοπέλα και θα κάνει Πάσχα στο σπίτι της με βραχιολακι.Καιρο είχα να ακούσω καλά νέα...
Ευτυχώς σταμάτησε η φαγούρα!Ούφ μια έγνοια λιγότερη.
Εισακούστηκαν οι προσευχές μας!Ευτυχώς σταμάτησε η φαγούρα!
Γιατί δεν την θάβεις με τον κώλο έξω να παρκάρουμε ποδήλατα ρε απονε?Κάντε με πρωθυπουργό και θα τη βάλω να εργάζεται στη Φυλής
Γιατί δεν την θάβεις με τον κώλο έξω να παρκάρουμε ποδήλατα ρε απονε?
Η Εύα έχει κάνει τέσσερις μήνες κάγκελοΓιατί δεν την θάβεις με τον κώλο έξω να παρκάρουμε ποδήλατα ρε απονε?
Ουστ ρε!Η Εύα έχει κάνει τέσσερις μήνες κάγκελο
Θα σέβεσαι....
Οντας στο εξωτερικό από το 1981, με παραξένευε πολύ που, από το 1990, στην Ελλάδα μιλούσαν όλοι για κάποια "FYROM", ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος μιλούσε για κάποια "Μακεδονία".Σε ιταλικό φόρουμ ένας που θα πάει για κυνήγι στα Σκόπια τα αποκάλεσε Μακεδονία, όπως και όλοι πλέον οι Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, κλπ , οι εδώ κυβερνώντες και όλα τα κόμματα πλην δύο ή τριών, έχουν αποδεχτεί αυτήν την προδοσία και αποφεύγουν κάθε αναφορά στην ουσία του προβλήματος, ξέρουν δυστυχώς ότι οι νεοέλληνες έχουν χάσει την περηφάνια και την αξιοπρέπεια τους ( στην συντριπτική πλειοψηφία τους), και τους χειραγωγουν σαν κατοικίδια
Ιδιοκατασκευή ακουστικού ζεύκτη, φωτογραφία από το αρχείο του Chaos Computer Club (CCC), Αμβούργο | Βιομηχανοποιημένος ακουστικός ζεύκτης | Καμαρώστε ... |