Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κι όμως.
Έχουν βάλει και σωστοί (όχι "σωστοί") και κάνουν τον αγώνα τους οι άνθρωποι.
...στα 50παρά μου, δεν έχω διακρίνει ακόμα κάποιον σωστό ή έστω "σωστό", που να είναι σε "θέση ισχύος" να αλλάξει το δόγμα, το σύστημα...

...στα 50παρά μου, δεν έχω διακρίνει ακόμα κάποιον σωστό που να είναι σε "θέση ισχύος" να αλλάξει το δόγμα, το σύστημα...
Οι αλλαγές δεν επιβάλλονται με την "ισχύ" από τα πάνω - αυτά τα κάνουν οι δικτάτορες και τα πάσης φύσεως απολυταρχικά καθεστώτα.

Οι αλλαγές δεν επιβάλλονται με την "ισχύ" από τα πάνω - αυτά τα κάνουν οι δικτάτορες και τα πάσης φύσεως απολυταρχικά καθεστώτα.
"ισχύ" εννοούσα πρακτικά, δηλαδή να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται και όχι αυτά που θέλει η Γερμανογαλλία και οι ντόπια μαφία -δεν εννοούσα "δικτατορία ή απολυταρχικά καθεστώτα"...

"ισχύ" εννοούσα πρακτικά, δηλαδή να μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που υπόσχεται και όχι αυτά που θέλει η Γερμανογαλλία και οι ντόπια μαφία -δεν εννοούσα "δικτατορία ή απολυταρχικά καθεστώτα"...
Για να πραγματοποιηθεί το ζητούμενο πρέπει να το θέλει ο κόσμος, ο λαός.
Αυτός δίνει την εντολή, την νομιμοποίηση και την απαραίτητη "ισχύ" για να γίνουν οι ενέργειες.
Άν την δίνει σε δοσίλογους, προδότες, τυχάρπαστους, υπαλλήλους πρεσβειών και ξένων κρατών τότε η κατάληξη είναι γνωστή - την βιώνουμε δεκαετίες τώρα.

όχι, παρεξήγησις! κάτι ακόρντα λέγαμε για ένα κομμάτι που έχουμε ένα τζαμάρισμα σε λίγο καιρό...

View attachment 70358
Ασχολεισαι και με τη μουσικη απ'οτι φαινεται....
Αν και τα οργανα μεσα στη βαλιτσα ειναι καπως παραξενα....

όχι, παρεξήγησις! κάτι ακόρντα λέγαμε για ένα κομμάτι που έχουμε ένα τζαμάρισμα σε λίγο καιρό...

View attachment 70358
Τί μου θύμησες...
Πρίν χρόνια,είχε λήξει η άδεια για το όπλο,και έσκασα στην ασφάλεια, με το ντουφέκι, μέσα στη βαλίτσα της Fender.

Τί μου θύμησες...
Πρίν χρόνια,είχε λήξει η άδεια για το όπλο,και έσκασα στην ασφάλεια, με το ντουφέκι, μέσα στη βαλίτσα της Fender.
Και θα αναρωτιοταν ο αστυνομικος, -πως περασε αυτος απο τον ψυχιατρο?-

Τί μου θύμησες...
τη μια καραμπίνα την πηγαίνω στο σκοπευτήριο σε μια ritter μπασου με ολα τα ροκφόρ!!!! Τέρμα βολική και στη μοτοσικλέτα!!! .love.

Και περνας και απαρατηρητος απο τυχον παραξενους.
...δεν πάει η φαντασία τους.... εξακριβωμένο και σε μπλόκο !!

Δεν χαλάνε τα τυριά εκτός ψυγείου?
Δεν προλαβαίνουν!!! 😂 (α ρε χοληστερίνη άτιμη .hair. )

Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....

Στο μεταξυ η ακτιβιστρια- ζοωφιλη του αρθρου δηλωνει ορκισμενη βιγκαν. Εγω νηστευω 50 μερες τωρα αλλα σαβουρωνω και θαλασσινα που επιτρεπει η νηστεια και εχω χασει 4 κιλα. Θα ηθελα να πολυ να μαθω πως η συγκεκριμενη βιγκαν κυρια που ειναι σε μονιμη χορτοφαγικη διαιτα 365 μερες το χρονο , ειναι στρουμπουλη να τω πω, σαν μικρη φωκια με ποδια και χερια να το πω??? Και για να μην με πειτε ρατσιστη , και εγω τα εχω τα 10 παραπανισια κιλακια μου....
Ξερεις τι χρημα χωνουν στη μασα ;

Ξερεις τι χρημα χωνουν στη μασα ;
εγω ξερω πως σαβουρωνουν τα παντα κανονικα και δηλωνουν βιγκαν διατροφικοι ταλιμπαν για να τσεπωνουν χρημα. Γνωριζω προσωπικα βιγκαν (επικες μαχες σε παρεες που ΠΑΝΤΑ χανουν) και κανενας δεν ειναι στρουμπουλος. Χλωμοι και αδυνατοι ειναι και κουμπωνουν χαπια καθε μερα και δεν τους ενοχλει καθολου. Μαλιστα ο πιο σκληροπυρηνικος το θεωρει φυσιολογικοτατο να χαπακωνεται!!!

Status
Not open for further replies.
Back