Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αλέξανδρε, αυτούς στο super market, τους συνέλαβε η αστυνομία, όμως επειδή η επιχείρηση (super market) δεν έκανε μήνυση, αφέθηκαν ελεύθεροι.
Το διάβασα το άρθρο Βασίλη.Αλλο η αντίδραση της αστυνομίας και άλλο η μήνυση της επιχείρησης.Αλλου πέφτουν γκλοπιες από το πουθενά και αλλού τους πάνε κυρίες.

https://www.gazzetta.gr/plus/2214163/adespota-skylia-katasparaxan-gynaika-sta-ano-liosia
40.000 για πατημα σκυλου με αυτοκινητο. Εδω ποσο?????
Τίποτα. Πριν περίπου 13 χρόνια αγέλη αδέσποτων κατασπάραξε γιαγιά μέσα στην Ερέτρια. Ο γιος κάλεσε την αστυνομία και απλά όλοι μαζί παρακολουθούσαν το θέαμα. Στις παρακλήσεις του γιου να δράσουν ακόμη και με χρήση όπλων του απάντησαν απλά ότι απαγορεύεται. Αν είχε βγάλει την καραμπίνα ο γιος όμως και έσωζε τη μάνα θα πλήρωνε 30 χιλιάρικα το κεφάλι. Έτσι την πάτησε ένας συγχωριανός εκείνη την περίοδο, δύο αδέσποτα του έκοψαν όλο το κοτέτσι στις παρυφές του χωριού, πήρε το όπλο τα σκότωσε και του ήρθε η μήνυση με το μπουγιουρντι από οικοφασιστορουφιανους.

Last edited:
Τίποτα. Πριν περίπου 13 χρόνια αγέλη αδέσποτων κατασπάραξε γιαγιά μέσα στην Ερέτρια. Ο γιος κάλεσε την αστυνομία και απλά όλοι μαζί παρακολουθούσαν το θέαμα. Στις παρακλήσεις του γιου να δράσουν ακόμη και με χρήση όπλων του απάντησαν απλά ότι απαγορεύεται. Αν είχε βγάλει την καραμπίνα ο γιος όμως και έσωζε τη μάνα θα πλήρωνε 30 χιλιάρικα το κεφάλι. Έτσι την πάτησε ένας συγχωριανός εκείνη την περίοδο, δύο αδέσποτα του έκοψαν όλο το κοτέτσι στις παρυφές του χωριού, πήρε το όπλο τα σκότωσε και του ήρθε η μήνυση με το μπουγιουρντι από οικοφασιστορουφιανους.
Αν Τα σκυλια είναι χωρίς τσιπάκια και χωρις εμβόλια σου κ@@@ τα παπαρια…. Χωριανός μου του έπη τέθηκαν στο κοπάδι και αυτός τα καθάρισε αφού του έσφαξαν 5 πρόβατα…πήγε στον ιδιοκτήτη τον σκυλιών με την αστυνομία και τον πήραν αυτόφωρο ακόμα πληρωνη τα προβατα

Τολμά να πείς ότι σκυλιά που σκότωσαν άνθρωπο πρέπει να πάνε για ευθανασία να δείς τι έχει να γίνει μετά
Στο απυθμενο μπουρδελο που ζουμε , με τους διποδους βλαμμενους και ψυχικα διαταραγμενους που περνανε τις παρανοικες αποψεις τους και γινονται νομοι του κρατους , η ζωη ενος γατιου η σκυλιου εχει πολλαπλασια αξια απο την ζωη ενος ανθρωπου. Και μετα αυτοι οι σχιζοφρενεις που αποκαλουνται φιλοζωοι αποκαλουν εσενα και εμενα δολοφονους....

Ελπίζω να λειτουργήσει ο νόμος, γιατί μιλάμε για βανδαλισμό της περιουσίας του ανθρώπου. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έρχονταν μέσα στην περιουσία μου να παίξουν με το ψωμί μου. Μάλλον όχι και πολύ καλά. Άραγε αυτοί πως βιοποριζονται; Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίζαμε.
Αυτοι ειναι φραγκατοι .Λυμενο το οικονομικο . Η γιαγια μου ελεγε ενα καλο Μαχαιρια και χουφτα αλατι

Τόλμα να πείς ότι σκυλιά που σκότωσαν άνθρωπο πρέπει να πάνε για ευθανασία να δείς τι έχει να γίνει μετά
Το ροτβαιλερ που είχε ξετινάξει ένα μωρό πριν μερικά χρόνια στην Αττική τι να απέγινε άραγε?

Ο αγώνας συνεχίζεται,δήλωσε το Ευάκι...
Α ρε έρημη χώρα...
https://www.xtypos.gr/κεντρικό-θέμα/αποφυλακίστηκε-η-εύα-καϊλή-ο-αγώνας-σ/
Θα κάτσει λέει εξωτερικό μέχρι να αποδείξει ότι είναι αθώα.Οχι ότι της είπαν να μην πατήσει το πόδι της εδώ γιατί έχουμε δουλειές-εκλογες.

Το ροτβαιλερ που είχε ξετινάξει ένα μωρό πριν μερικά χρόνια στην Αττική τι να απέγινε άραγε?
Για το παιδι που δαγκωθηκε στο κεφαλι περσι εδω σε κοντινη παραλια παντως θαφτηκε το θεμα. Ουτε για το συμπαθητικο τετραποδο φολοφονο μαθαμε τιποτα ουτε για το αφεντικο του αν τιμωρηθηκε η οχι. Παντως ο αλλος που εσπρωξε την γατα απο το πεζουλι και επεσε 20 ολοκληρα εκατοστα στην αμμο και οχι στην θαλασσα που ειχε γραψει η πανχοντρη βιγκαν και ψευτρα "δημοσιογραφος" , εφαγε 30 χιλιαρικα προστιμο.

Για το παιδι που δαγκωθηκε στο κεφαλι περσι εδω σε κοντινη παραλια παντως θαφτηκε το θεμα. Ουτε για το συμπαθητικο τετραποδο φολοφονο μαθαμε τιποτα ουτε για το αφεντικο του αν τιμωρηθηκε η οχι. Παντως ο αλλος που εσπρωξε την γατα απο το πεζουλι και επεσε 20 ολοκληρα εκατοστα στην αμμο και οχι στην θαλασσα που ειχε γραψει η πανχοντρη βιγκαν και ψευτρα "δημοσιογραφος" , εφαγε 30 χιλιαρικα προστιμο.
Ασε τις μ@@κιες σε μας τωρα...
"Εμπαινες" ανετα και χαλαρα,απο μερακι...

μλκα ειλικρινα σου λεω την συγκεκριμενη την αλειφω ανετα με μελι και την δενω στην ελια αναμεσα στις κυψελες μου. Μονο που εχει εκτεταμενη επιφανεια και θα πηγαινε χαμενο πολυ μελι. Σε ολα τα σποτακια των ζοωφιλων σε tv και ραδιο αυτη κανει το σπικαζ. Οταν τα ακουω...λιβανιζω...

μλκα ειλικρινα σου λεω την συγκεκριμενη την αλειφω ανετα με μελι και την δενω στην ελια αναμεσα στις κυψελες μου. Μονο που εχει εκτεταμενη επιφανεια και θα πηγαινε χαμενο πολυ μελι. Σε ολα τα σποτακια των ζοωφιλων σε tv και ραδιο αυτη κανει το σπικαζ. Οταν τα ακουω...λιβανιζω...
1681623529971.jpeg

Status
Not open for further replies.
Back