Παρλε βου φρανσεThis is my friend told Chinese woman in Kavalas airport many years ago showing Simitis photo?
Παρλε βου φρανσεThis is my friend told Chinese woman in Kavalas airport many years ago showing Simitis photo?
Μακαρόνια φρικασέΠαρλε βου φρανσε
Οπως το λες.Δεν γίνονται αυτά σε Ευρωπαϊκό Αφρικανικό κράτος.
Τις τελευταίες δύο φορές που ψήφισα στο χωριό μου, το κόμμα που ψήφισα ( και από ότι μου είπαν το ψήφισαν τουλάχιστον ακόμη δύο φίλοι μου) δεν πήρε ούτε μία ψήφο.Οπως το λες.
Πήγε να ψηφίσει η μητέρα της κοπελιάς του γιου μου εδώ στα άνω Πατήσια και τον κατάλογο τη βρίσκουνε οι διαγραμμένη.
Της λένε μα εσείς ήρθατε και ψηφίσατε γιατί έρχεται ξανά σε αυτή ζει η γυναίκα μα τι είναι αυτά που λέτε λέει τώρα ήρθα να ψηφίσω δεν ξανά ήρθα πως με έχετε σβησμένη στον κατάλογο.
Τέλος πάντων μετά από όλα αυτά ψήφισε.
Το ερώτημα λοιπον είναι το εξής. Όταν κάποιος στον κατάλογο είναι διαγραμμένος πώς μπορεί και ξαναψηφίζει ; Και το δεύτερο ερώτημα πως και γιατι ήταν διαγραμμένη από τον κατάλογο συγκεκριμένη γυναίκα ;
Μην φοβάσαι έχουμε την ΚΣΕ δυναμικά μπροστά σαν την BPΑς πλέξουμε...
View attachment 72357
Μεταξύ τσιγγάνων είναι παλιά πρακτική ελέγχου των ψήφων.Φανταστειτε τι θα μπορούσε να γίνει αν με κάποιο τρόπο διαρρευσει ένας κενός σφραγισμένος φάκελος ψηφοφορίας.
Απλά δεν υπάρχει καλό και κακο χρώμα επιδερμίδας, ούτε καλός και κακός λαός, όπως θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστεύουμε. "Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του" είχε πει ο Θουκυδίδης. Ούτε καλό είναι αυτό ούτε κακό. Είναι απλά η φύση του ανθρώπου.
Mε ευλογιά για την ακρίβεια αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο ολέθρια:ίσως ο πρώτος καταγεγραμμένος χημικός πόλεμος...Του εδωσαν κουβερτες μπλισμενες με χολερα
Συνεπώς αν μας το καταργήσουν,θα ζούμε ξανά στον επίγειο Παράδεισο...Μου το εφερες πολυ κοντα χρονικα.... Εννοουσα πρωτα εφτιαξε το κονταρι για να σκοτωσει ενα αγριο ζωο και να το φαει και πολυ αργοτερα εφτιαξε το τσαπι για να καλλιεργησει την γη. Επισης και οι πρωτες συγκρουσεις πολυ πιθανο να προηλθαν απο την διεκδικηση καλυτερων κυνηγοτοπων. Οποτε για ολα φταιει το κυνηγι στην τελικη....
Βusiness are business...Μάλλον ο βορράς πήγε στον νότο
Στον Μεσαίωνα, δηλ. την εποχή του Βυζαντίου, οι Βίκινγς έκαναν επιδρομές στις περιοχές δυτικής Ρωσίας και άρπαζαν Σλάβους, ιδιαίτερα ξανθούς άντρες, και κοκκινομάλλες γυναίκες και παιδιά, τα οποία μετέφεραν μέσω του ποταμού Βόλγα στην Κωνσταντινούπολη ("δρόμος των σκλάβων"). Εκεί εβραίοι δουλέμποροι τους αγόραζαν για μεταπώληση στην Βαγδάτη και άλλες αραβικές χώρες. Το Βυζάντιο βέβαια φορολογούσε και τους δύο, βικινγκς και εβραίους, υπέρ το δέον
Έχουμε κανένα νέο πώς να πήγαμε, έστω και σαν ουρά;Ας πλέξουμε...
View attachment 72357
Σάρωσε...Έχουμε κανένα νέο πώς να πήγαμε, έστω και σαν ουρά;
Δεν έχω μνήμη, γιατί δεν έχω μυαλόΔεν ξεχνώ...
Περίφημα......
Στα μικρά χωριά γίνονται οι μεγαλύτερες νοθείες. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.Τις τελευταίες δύο φορές που ψήφισα στο χωριό μου, το κόμμα που ψήφισα ( και από ότι μου είπαν το ψήφισαν τουλάχιστον ακόμη δύο φίλοι μου) δεν πήρε ούτε μία ψήφο.
Απ'οτι φαίνεται ήταν μπολικοι αυτοί που ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ!!Περίφημα......
Όταν περαστεί νόμος που θα στειρώνει και τους κυνηγούς γιατί πάμε κόντρα στην μόδα ίσως τότε τα πάμε καλύτερα.....Απ'οτι φαίνεται ήταν μπολικοι αυτοί που ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ!!
Με τις υγείες μας!!