Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν γίνονται αυτά σε Ευρωπαϊκό Αφρικανικό κράτος.
Οπως το λες.
Πήγε να ψηφίσει η μητέρα της κοπελιάς του γιου μου εδώ στα άνω Πατήσια και τον κατάλογο τη βρίσκουνε οι διαγραμμένη.
Της λένε μα εσείς ήρθατε και ψηφίσατε γιατί έρχεται ξανά σε αυτή ζει η γυναίκα μα τι είναι αυτά που λέτε λέει τώρα ήρθα να ψηφίσω δεν ξανά ήρθα πως με έχετε σβησμένη στον κατάλογο.
Τέλος πάντων μετά από όλα αυτά ψήφισε.
Το ερώτημα λοιπον είναι το εξής. Όταν κάποιος στον κατάλογο είναι διαγραμμένος πώς μπορεί και ξαναψηφίζει ; Και το δεύτερο ερώτημα πως και γιατι ήταν διαγραμμένη από τον κατάλογο συγκεκριμένη γυναίκα ;

Οπως το λες.
Πήγε να ψηφίσει η μητέρα της κοπελιάς του γιου μου εδώ στα άνω Πατήσια και τον κατάλογο τη βρίσκουνε οι διαγραμμένη.
Της λένε μα εσείς ήρθατε και ψηφίσατε γιατί έρχεται ξανά σε αυτή ζει η γυναίκα μα τι είναι αυτά που λέτε λέει τώρα ήρθα να ψηφίσω δεν ξανά ήρθα πως με έχετε σβησμένη στον κατάλογο.
Τέλος πάντων μετά από όλα αυτά ψήφισε.
Το ερώτημα λοιπον είναι το εξής. Όταν κάποιος στον κατάλογο είναι διαγραμμένος πώς μπορεί και ξαναψηφίζει ; Και το δεύτερο ερώτημα πως και γιατι ήταν διαγραμμένη από τον κατάλογο συγκεκριμένη γυναίκα ;
Τις τελευταίες δύο φορές που ψήφισα στο χωριό μου, το κόμμα που ψήφισα ( και από ότι μου είπαν το ψήφισαν τουλάχιστον ακόμη δύο φίλοι μου) δεν πήρε ούτε μία ψήφο.

Απλά δεν υπάρχει καλό και κακο χρώμα επιδερμίδας, ούτε καλός και κακός λαός, όπως θέλουν κάποιοι να μας κάνουν να πιστεύουμε. "Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του" είχε πει ο Θουκυδίδης. Ούτε καλό είναι αυτό ούτε κακό. Είναι απλά η φύση του ανθρώπου.
Του εδωσαν κουβερτες μπλισμενες με χολερα
Mε ευλογιά για την ακρίβεια αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο ολέθρια:ίσως ο πρώτος καταγεγραμμένος χημικός πόλεμος...

Μου το εφερες πολυ κοντα χρονικα.... Εννοουσα πρωτα εφτιαξε το κονταρι για να σκοτωσει ενα αγριο ζωο και να το φαει και πολυ αργοτερα εφτιαξε το τσαπι για να καλλιεργησει την γη. Επισης και οι πρωτες συγκρουσεις πολυ πιθανο να προηλθαν απο την διεκδικηση καλυτερων κυνηγοτοπων. Οποτε για ολα φταιει το κυνηγι στην τελικη....
Συνεπώς αν μας το καταργήσουν,θα ζούμε ξανά στον επίγειο Παράδεισο... ;)

Μάλλον ο βορράς πήγε στον νότο:)
Στον Μεσαίωνα, δηλ. την εποχή του Βυζαντίου, οι Βίκινγς έκαναν επιδρομές στις περιοχές δυτικής Ρωσίας και άρπαζαν Σλάβους, ιδιαίτερα ξανθούς άντρες, και κοκκινομάλλες γυναίκες και παιδιά, τα οποία μετέφεραν μέσω του ποταμού Βόλγα στην Κωνσταντινούπολη ("δρόμος των σκλάβων"). Εκεί εβραίοι δουλέμποροι τους αγόραζαν για μεταπώληση στην Βαγδάτη και άλλες αραβικές χώρες. Το Βυζάντιο βέβαια φορολογούσε και τους δύο, βικινγκς και εβραίους, υπέρ το δέον:cool::oops:
topic.
Βusiness are business...

Τις τελευταίες δύο φορές που ψήφισα στο χωριό μου, το κόμμα που ψήφισα ( και από ότι μου είπαν το ψήφισαν τουλάχιστον ακόμη δύο φίλοι μου) δεν πήρε ούτε μία ψήφο.
Στα μικρά χωριά γίνονται οι μεγαλύτερες νοθείες. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

Status
Not open for further replies.
Back