Από ''Κ'' αρχίζουν και τα δύο...Πάρτε το απόφαση. Αν δεν δειτε χιλιάδες στο δρομο να διαμαρτύρονται και να διεκδικούν για οτιδήποτε , μην ελπίζετε σε τίποτα.
Οσο για το ΚΕΚΑ, όσοι πίστευαν οτι μπορει να πάρει 150.000 με 200.000 ψηφους , πρέπει να παίρνουν πράμα απο Κολομβία .
Συμμετοχή στους συλλόγους ,ανατροπή των καρεκλοκένταυρων και αλλαγή πλεύσης. Μονο αυτο ειναι ο σωστός δρόμος κι οχι τα κόμματα .
Ομως αυτο σημαινει οτι πρεπει μα αφήσουμε το γαμημένο πληκτρολόγιο και να κουνηθούμε ε ; Οπότε δε γαμιέται , ουτε διαμαρτυρία ,ουτε συμμετοχή ,αλλα την εύκολη λύση . Θα ψηφίσω ΚΕΚΑ ! Ομως στο δρομο για την κάλπη ψηφίζω Κούλη.
Μαυραγάνης Νικόλαος - Πρόεδρος ΕΝΩΝΩ
Έ,κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουμε...Μαυραγάνης Νικόλαος - Πρόεδρος ΕΝΩΝΩ
το Σάββατο
SOS !!! ΝΟΘΕΙΑ εν εξελίξει εις βάρος του μοναδικού κόμματος, που φοβούνται.
Εχω άδικο οταν λέω οτι κυκλοφόρησε πράμα απο Κολομβία ;
Εάν βγάλουμε και αυτούς που ψήφισαν λόγω Μαυραγάνη και όχι λόγω ΚΕΚΑ τα πράγματα γίνονται χειρότεραΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ : 37.287 ψήφοι . Ποσοστο 0,63%
Για γέλια με Βαθύ νόημα
Είσαι σίγουρος ότι ψήφισαν πολλοί Μαυραγάνη ... ?Εάν βγάλουμε και αυτούς που ψήφισαν λόγω Μαυραγάνη και όχι λόγω ΚΕΚΑ τα πράγματα γίνονται χειρότερα
Μην μου την χαλάς ρε προσπαθώ να κάνω πολιτική ανάλυσηΕίσαι σίγουρος ότι ψήφισαν πολλοί Μαυραγάνη ... ?
Νομίζω ότι όλοι αυτοί κυνηγοί ήταν
Γ@μισέ την, την πολιτική ανάλυση και πιάσε την βαζελίνη.Μην μου την χαλάς ρε προσπαθώ να κάνω πολιτική ανάλυση
Υπήρξαν και αρκετοί, που δεν ψήφισαν,λόγω Μαυραγάνη.Εάν βγάλουμε και αυτούς που ψήφισαν λόγω Μαυραγάνη και όχι λόγω ΚΕΚΑ τα πράγματα γίνονται χειρότερα
Και αν υποθέσουμε ότι η ηγεσία της ΚΣΕ δεί αυτό το αποτέλεσμα σαν δική της <<νίκη>> και παραμείνει ως έχει τότε γίνονται ακόμα χειρότερα
Παιδιά εν έτει 2023 με την πληροφορία δύο κλικ απ' το κινητό ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ η δικαιολογία δεν ήξερα, μπερδεύτηκα κλπ
Είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα για να μην το χοντρυνω
Δεν χωνεύεται το χθεσινό
Και εγώ Κώστα το ψήφισα αλλά θές να πείς το υποβάθμισα θές να πείς το αποδόμησα θές να πείς ότι έκανα κριτική, το έκανα και το παραδέχομαιΚαι εδώ αλλά και στο fb προσπάθησαν πολλοί κυνηγοί ( για τους λόγους τους δεν με αφορά) να υποβαθμίσουν - αποδόμησουν την προσπάθεια του ΚΕΚΑ
αυτοΑπλά ελπίζω την επόμενη φορά που είναι να γίνει κάτι, να γίνει πιό οργανωμένα,σοβαρά και ενωτικά και ότι είναι να γίνει άς γίνε
1-0.αυτο
Προσλαμβάνεσαι σαν επικοινωνιολόγος στο κόμμα1-0.
Ποιος το έβαλε1-0.