Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πάρτε το απόφαση. Αν δεν δειτε χιλιάδες στο δρομο να διαμαρτύρονται και να διεκδικούν για οτιδήποτε , μην ελπίζετε σε τίποτα.
Οσο για το ΚΕΚΑ, όσοι πίστευαν οτι μπορει να πάρει 150.000 με 200.000 ψηφους , πρέπει να παίρνουν πράμα απο Κολομβία .
Συμμετοχή στους συλλόγους ,ανατροπή των καρεκλοκένταυρων και αλλαγή πλεύσης. Μονο αυτο ειναι ο σωστός δρόμος κι οχι τα κόμματα .
Ομως αυτο σημαινει οτι πρεπει μα αφήσουμε το γαμημένο πληκτρολόγιο και να κουνηθούμε ε ; Οπότε δε γαμιέται , ουτε διαμαρτυρία ,ουτε συμμετοχή ,αλλα την εύκολη λύση . Θα ψηφίσω ΚΕΚΑ ! Ομως στο δρομο για την κάλπη ψηφίζω Κούλη.
Από ''Κ'' αρχίζουν και τα δύο...:oops:

Μαυραγάνης Νικόλαος - Πρόεδρος ΕΝΩΝΩ
το Σάββατο
SOS !!! ΝΟΘΕΙΑ εν εξελίξει εις βάρος του μοναδικού κόμματος, που φοβούνται.

Εχω άδικο οταν λέω οτι κυκλοφόρησε πράμα απο Κολομβία ;
Έ,κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουμε...

ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ : 37.287 ψήφοι . Ποσοστο 0,63%
Για γέλια με Βαθύ νόημα .big smile.
Εάν βγάλουμε και αυτούς που ψήφισαν λόγω Μαυραγάνη και όχι λόγω ΚΕΚΑ τα πράγματα γίνονται χειρότερα
Και αν υποθέσουμε ότι η ηγεσία της ΚΣΕ δεί αυτό το αποτέλεσμα σαν δική της <<νίκη>> και παραμείνει ως έχει τότε γίνονται ακόμα χειρότερα

Λοιπόν συνάδελφοι να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όποιος ήθελε να ψηφίσει ΚΥΝΗΓΟΥΣ και ΑΛΙΕΊΣ το έβρισκε το ψηφοδέλτιο γιατί κάτω από το Ενώνω κλπ ΤΟ ΈΓΡΑΦΕ ΞΕΚΆΘΑΡΑ. Είχε και το σήμα του κόμματος. Οπότε το δεν ήξερα και δεν το βρήκα το ακούω και γελάω. Εγώ το βρήκα και αφού το βρήκα εγώ το έβρισκε και όποιος δεν έπαθε κρίση πανικού πίσω από το παραβάν. Παει αυτό. Τώρα κάτι κλαψες που διαβάζω στο fb ότι δήθεν έγινε νοθεία, ότι είμαστε λίγοι οι πραγματικοί κυνηγοί και όλοι οι άλλοι είναι απλά οπλοφόροι, τα ακούω βερεσε. Και εδώ αλλά και στο fb προσπάθησαν πολλοί κυνηγοί ( για τους λόγους τους δεν με αφορά) να υποβαθμίσουν - αποδόμησουν την προσπάθεια του ΚΕΚΑ. Καλά κάνατε όσοι ψηφίσατε το κόμμα των κυνηγών, καλά κάνατε και όσοι δεν το ψηφίσατε, δημοκρατία έχουμε δόξα τω Θεό και ο καθένας μας ψηφίζει με βάση τη συνείδηση του, το συμφέρον του, το καλό της πατρίδας κλπ. Δεδομένου της κατάστασης το κόμμα τα πήγε μια χαρά. Υπήρξε μεγάλη πόλωση, άλλοι έτρεμαν μην βγει ο Τσίπρας και άλλοι μην βγει ο Μητσοτάκης. Ότι έγινε έγινε, προχωράμε.

Εάν βγάλουμε και αυτούς που ψήφισαν λόγω Μαυραγάνη και όχι λόγω ΚΕΚΑ τα πράγματα γίνονται χειρότερα
Και αν υποθέσουμε ότι η ηγεσία της ΚΣΕ δεί αυτό το αποτέλεσμα σαν δική της <<νίκη>> και παραμείνει ως έχει τότε γίνονται ακόμα χειρότερα
Υπήρξαν και αρκετοί, που δεν ψήφισαν,λόγω Μαυραγάνη.

Παιδιά εν έτει 2023 με την πληροφορία δύο κλικ απ' το κινητό ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ η δικαιολογία δεν ήξερα, μπερδεύτηκα κλπ
Είμαστε για τον γάιδαρο καβάλα για να μην το χοντρυνω
Δεν χωνεύεται το χθεσινό

Εγω θελω να δω....ποιος θα αντεξει την Τουρκικη σημαια πανω στα νησια του ανατολικου Αιγαιου....
Γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι μισο Αιγαιο μαζι με τα νησια θα τα πουλησει...αυτο πιστευω...
Μακαρι να βγω ψεφτης.....αλλα δεν το νομιζω....αλλα να ζω με τετοια ΑΝ... δεν το αντεχω...
Εγω ''ξεμπαρκος'' ειμαι εδω....δεν εχω ριζες απο εδω....Τα πουλαω ολα και φευγω....Τον τουρκαλα στην
πλατη μου ΟΧΙ...
Να δω τι θα κανουν μετα ολοι αυτοι που τον ψηφισαν απο τα νησια του ανατολικου Αιγαιου ντοκτορ!!!

Υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι: οταν κανεις κατι επανηλημενα που ξερεις οτι το αποτελεσμα ειναι χ και εσυ καθε φορα που το κανεις περιμενεις διαφορετικο αποτελεσμα ! ειναι τουλαχιστον χαζο !!! Αρα εισαι τουλαχιστον χαζος !!!! Ο ελληνας κανει αυτο ακριβως το πραγμα απο το '74 και μετα οταν παει να ψηφισει !!! Την καλησπερα μου ! Και περαστικα μας γιατι το κυνηγι μας ειναι θεμα ! αλλα τα χειροτερα ερχονται !!!

Και εδώ αλλά και στο fb προσπάθησαν πολλοί κυνηγοί ( για τους λόγους τους δεν με αφορά) να υποβαθμίσουν - αποδόμησουν την προσπάθεια του ΚΕΚΑ
Και εγώ Κώστα το ψήφισα αλλά θές να πείς το υποβάθμισα θές να πείς το αποδόμησα θές να πείς ότι έκανα κριτική, το έκανα και το παραδέχομαι
Τους λόγους τους έχω γράψει νομίζω που τα έκανα όλα αυτά
Όπως λές ότι έγινε έγινε και προχωράμε
Απλά ελπίζω την επόμενη φορά που είναι να γίνει κάτι, να γίνει πιό οργανωμένα,σοβαρά και ενωτικά και ότι είναι να γίνει άς γίνει....

Status
Not open for further replies.
Back