Ουστ ρε!Προσλαμβάνεσαι σαν επικοινωνιολόγος στο κόμμα
Ουστ ρε!Προσλαμβάνεσαι σαν επικοινωνιολόγος στο κόμμα
Έβγαλες και το σλόγκαν του κόμματος για τις επόμενες εκλογέςΟυστ ρε!
Έβγαλες και το σλόγκαν του κόμματος για τις επόμενες εκλογές
Ούστ ρε
Θα σαρώσουμε .....
Φλερτάρεις σοβαρά με το 2ο μπαλάκι!Ποιος το έβαλε
Νικόλα πιστεύεις ότι για να μοιράσουν το πλούτο του Αιγαίου πρέπει να του δώσει τα νησια;Εγω θελω να δω....ποιος θα αντεξει την Τουρκικη σημαια πανω στα νησια του ανατολικου Αιγαιου....
Γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι μισο Αιγαιο μαζι με τα νησια θα τα πουλησει...αυτο πιστευω...
Μακαρι να βγω ψεφτης.....αλλα δεν το νομιζω....αλλα να ζω με τετοια ΑΝ... δεν το αντεχω...
Εγω ''ξεμπαρκος'' ειμαι εδω....δεν εχω ριζες απο εδω....Τα πουλαω ολα και φευγω....Τον τουρκαλα στην
πλατη μου ΟΧΙ...
Να δω τι θα κανουν μετα ολοι αυτοι που τον ψηφισαν απο τα νησια του ανατολικου Αιγαιου ντοκτορ!!!
Νικόλα πιστεύεις ότι για να μοιράσουν το πλούτο του Αιγαίου πρέπει να του δώσει τα νησια;
Πρόεδρο ποιόν θα έχουμε τότε ρε Γιώργο ?Προσλαμβάνεσαι σαν επικοινωνιολόγος στο κόμμα
Θεωρώ είναι πολύ τραβηγμένο και κατά τη γνώμη μου δεν νομιζω απαραίτητο για την συνδιαχειριση δεν υπάρχει πολιτικος πιστεύω που θα κάνει τέτοια χοντρή μαλακια ,υπάρχει πολύ χορός για αυτή τη δουλειά να τελικά τ πάνε εκεί (συνδιαχειριση) πιο νότια και αναίμακτα (βλέπε περιοχή Καστελόριζου πχ)Ναι Παναγιωτη δυστυχως το πιστευω.....Και μακαρι να κανω λαθος !!!
Ισως Παναγιωτη για να γινη αυτο πρεπει να γινει θερμο επεισοδιο για να κανουμε μετα συμβιβασμο η συνδιαχειριση .Θα πουνε οι μεγαλοι στοπ βρητε τα μεταξυ σαςΘεωρώ είναι πολύ τραβηγμένο και κατά τη γνώμη μου δεν νομιζω απαραίτητο για την συνδιαχειριση δεν υπάρχει πολιτικος πιστεύω που θα κάνει τέτοια χοντρή μαλακια ,υπάρχει πολύ χορός για αυτή τη δουλειά να τελικά τ πάνε εκεί (συνδιαχειριση) πιο νότια και αναίμακτα (βλέπε περιοχή Καστελόριζου πχ)
Το θερμό επεισόδιο θα είναι η στάχτη στα μάτιαΙσως Παναγιωτη για να γινη αυτο πρεπει να γινει θερμο επεισοδιο για να κανουμε μετα συμβιβασμο η συνδιαχειριση .Θα πουνε οι μεγαλοι στοπ βρητε τα μεταξυ σας
ΑραμπατζήςΠρόεδρο ποιόν θα έχουμε τότε ρε Γιώργο ?
Θα παίζει σε 2 ταμπλό το θερίο ?
Ακριβώς έτσι το σκέφτηκα κι εγώ και το ψήφισα... όλοι πριν τις εκλογές λέγανε ""δεν ξεχνώ"" και τελικά όλοι αμνησία πάθανε στην κάλπη!!!Νομίζω τά πράγματα ήταν αρκετά ξεκάθαρα... Αν κ δεν έχω μιλήσω ποτέ νομίζω πολιτικά εδώ μέσα κ γενικά δεν το κάνω ούτε στις παρέες μου θα πω δυο σκέψεις... Δικές μου...
Το ΚΕΚΑ αποδείχθηκε κατώτερο τον περιστάσεων... Μεγάλη απογοήτευση για μένα... Υπήρχαν τόσες προοπτικές όχι μόνο για τους κυνηγούς αλλά κ για τους χιλιάδες ψαράδες που χάθηκαν στην προχειρότητα...
Από εκεί κ πέρα... Αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά αν αξίζε μια ψήφο, με τη σοβαρότητα που πρέπει να διακρίνει αυτή τη διαδικασία, η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι...
Από την άλλη η ψήφος μου θα ήταν ξεκάθαρα εκδικητική χωρίς κανένας από τους υπόλοιπους να μπορεί να την κερδίσει...
Έτσι επειδή όπως πολλοί είπαν αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες προβλήματα καθημερινά που παλεύουμε με την ψήφο μας να λύσουμε όλα αυτά τα χρόνια αλλά για τους περισσότερους αντί να λύνονται γιγαντώνονται αυτή τη φορά το γύρισα στην τρελιτσα...
Από το να ψήφιζα οποιονδήποτε άλλο "άχρηστο" ψήφισα τον "άχρηστο" που είχε έστω κ μια μοναδική πιθανότητα, υπέρμετρα ονειροπόλα, να παλέψει για το μοναδικό πράγμα που ηρεμεί το μυαλό μου κ μου δίνει δύναμη να παλέψω για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της καθημερινότητας, το κυνήγι...
Η τύχη μας κυνηγετικά έιναι στο μηδέν... Αν υπήρχε έστω κ μια, εκτός ρεαλιστικής πραγματικότητας, πιθανότητα να αλλάξει έστω κ ένα ελάχιστο τη μηδενική αυτή κυνηγετική τύχη μας, κ από το μηδέν να την έφτανε στο ένα, ας την πάρει το ΚΕΚΑ...
Κ για να μην παρεξήγηθω δεν γνώριζα κανέναν από το ΚΕΚΑ, δεν γνώριζα ούτε ποιοι είναι υποψήφιοι από τον τόπο μου, δεν μπήκα ποτέ στη σελίδα τους να ενημερωθώ για τίποτα... Δεν με ενδιέφερε κιόλας... Αυτή την φορά θα ψήφιζα για την καύλα μου... Κουράστηκα...
Έχεις δίκιο!Ρε παιδιά σοβαρά τώρα! Θα ψήσω εγώ την γυναίκα μου και τον πατέρα μου και τον μπάρμπα μου να ψηφίσει σε εκλογές τι? Την ώρα που κοιτάνε για αύξηση μισθών την ώρα που κοιτάνε για σύνταξης!! Τι να τούς πω??? Μόνος μου ψήφισα! Στης ευρωεκλογές άλλαζει το θέμα, ακολουθανε σύσσωμη.
Δεν είπε κανένας ότι πρέπει να ψηφίσουν οι γυναίκες και οι πατεράδες των κυνηγών απλά ξέρω οικογένειες που το πράξανε οπότε αυτό δείχνει ότι στην ουσία οι κυνηγοί που ψηφίσανε ΚΕΚΑ είναι πολύ λιγότεροι από αυτό που δείχνει το αποτέλεσμα....Ρε παιδιά σοβαρά τώρα! Θα ψήσω εγώ την γυναίκα μου και τον πατέρα μου και τον μπάρμπα μου να ψηφίσει σε εκλογές τι? Την ώρα που κοιτάνε για αύξηση μισθών την ώρα που κοιτάνε για σύνταξης!! Τι να τούς πω??? Μόνος μου ψήφισα! Στης ευρωεκλογές άλλαζει το θέμα, ακολουθανε σύσσωμη.
Αφού ούτως ή άλλως κατέβηκε με άλλο κόμμα οπότε δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν κατέβηκε αυτούσιο. Ενωνω! ( Έτσι έλεγε και στα κανάλια από κάτω σε περιφέρειες " ενωνω " ούτε που έβλεπες ότι είναι και οι κυνηγοί. )Δεν είπε κανένας ότι πρέπει να ψηφίσουν οι γυναίκες και οι πατεράδες των κυνηγών απλά ξέρω οικογένειες που το πράξανε οπότε αυτό δείχνει ότι στην ουσία οι κυνηγοί που ψηφίσανε ΚΕΚΑ είναι πολύ λιγότεροι από αυτό που δείχνει το αποτέλεσμα....
Πρόεδρο ποιόν θα έχουμε τότε ρε Γιώργο ?
Θα παίζει σε 2 ταμπλό το θερίο ?
Ξέμπαρκος ξε-ξέμπαρκος θα μείνεις εκεί να μας γιομίζεις φουσέκια...
Εγω ''ξεμπαρκος'' ειμαι εδω....δεν εχω ριζες απο εδω....Τα πουλαω ολα και φευγω....