Μην αγχώνεσε έχουμε Δμητρακο που μιλάει άπταιστα Γαλλικά, πάντα κάποιος βρίσκεταιΣτο μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα μπορέσει ο Αλ6ς να μιλήσει με τον Μπάιντεν με αυτή την απίθανη αμερικανική προφορά στα ελληνικά όπως με τον Ομπάμα.
Μην αγχώνεσε έχουμε Δμητρακο που μιλάει άπταιστα Γαλλικά, πάντα κάποιος βρίσκεταιΣτο μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα μπορέσει ο Αλ6ς να μιλήσει με τον Μπάιντεν με αυτή την απίθανη αμερικανική προφορά στα ελληνικά όπως με τον Ομπάμα.
Και να μου μοστραρει ενα 41
Μην τρελαθούμε κιόλας ότι πήρε 41% και ότι σάρωσε και ότι όλη η Ελλάδα γουστάρει ΜητσοτάκηΑυτό που μου φαίνεται ΠΟΛΥ παράξενο είναι ότι σε όλες σχεδόν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ ο Μητσοτάκης δεν είχε πολύ κόσμο. Γίνονταν μάλιστα πολλά σχόλια σχετικά με αυτό. Και ξάφνου στις εκλογές ΣΑΡΩΣΕ...
Νομίζω πώς όχι, τουλάχιστον εγώ δεν πήρα γραμμή να έγινε κάτι τέτοιοΑν χρειαζόμαστε εκπροσώπηση στην βουλή για να προωθήσουμε τα ΠΡΟΦΑΝΗ μάλλον ρουσφέτια ονειρευόμαστε και εμείς !!!
Σκεφτείτε το ...
Καλημέρα σε όλους ...
Και μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει ...
ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΚΑ ΜΕ ΚΣΕ από την στιγμή δημιουργίας του ΚΕΚΑ ?
Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, εκτός βέβαια από το να πάμε οι ΙΔΙΟΙ να ψηφίσουμε...Εγγεγραμμένοι Νεα Δημοκρατία
9.933.216 2.404.068
Έγκυρα
5.893.465
Άκυρα
123.408
Συμμετοχή
6.051.578
Λευκά
34.705
Αν κάνουμε την διαίρεση 2404068/9933216=0,242 ή 24% είναι το ποσοστό νίκης στο κόμμα που θα κυβερνήσει. Τα 3.881.638 είναι οι πολίτες αυτής της χώρας (αν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε χώρα) που ήπιαν καφέ την Κυριακή στον καναπέ. Σε μια χώρα που το ποσοστό αδιαφορίας είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό που ένα κόμμα κυβερνά, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αυτό που δείχνουν διαρκώς τα ΜΜΕ είναι ΝΔ 40%.Με όλα όσα προηγήθηκαν μέσα στην τετραετία αυτό το 40%,κυρίως συγκρινόμενο με το 20% του ΣΥΡΙΖΑ είναι όντως σάρωμα. Άσχετα αν υπάρχουν υποψίες που δυστυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν...Μην τρελαθούμε κιόλας ότι πήρε 41% και ότι σάρωσε και ότι όλη η Ελλάδα γουστάρει Μητσοτάκη
Πήρε το 41% με 39% αποχή
Όπως και όταν βγήκε ο Τσίπρας δεν είδε όλη η Ελλάδα στο πρόσωπο του τον τίμιο και ικανό ηγέτη και πήγε σαν στραβή και τον ψήφισε
35,5% πήρε με 43,5% αποχή και έκανε συγκυβέρνηση με τον Καμμένο
Ναι μεν αυτά είναι τα αποτελέσματα αλλά να βλέπουμε και όλη την εικόνα
Εάν υπήρχε νοθεία θα είχε γίνει χαμός, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα τα κόμματα έχουν κόσμο που ελέγχει την διαδικασίαΑυτό που δείχνουν διαρκώς τα ΜΜΕ είναι ΝΔ 40%.Με όλα όσα προηγήθηκαν μέσα στην τετραετία αυτό το 40%,κυρίως συγκρινόμενο με το 20% του ΣΥΡΙΖΑ είναι όντως σάρωμα. Άσχετα αν υπάρχουν υποψίες που δυστυχώς δεν μπορούν να ελεγχθούν...
Εσυ δηλαδή Νικο το υιοθετείς αυτο;ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ" ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ "SINGULAR"
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/5 ΩΡΑ 21:00
Όπως θα βλέπετε από τα αποτελέσματα που δίνουν τα "exit pool"
ο Μητσοτάκης, που όλη η Ελλάδα του φωνάζει επί ένα χρόνο ότι γαμιέται,
είναι κι αυτός που λέει η "singular logic" ότι ψήφισε ο ελληνικός λαός σε ποσοστό από 40%-45%.
Και για όλα τα στελέχη της ΝΔ που σουλατσάρουν στα πάνελ των καναλιών,
σημαίνει ότι αυτόν θέλουν οι Έλληνες για Πρωθυπουργό.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ "SINGULAR" ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΜΠΑΛΑ" ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ"
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ".
Σας είπα πως δεν πρόκειται για εκλογές, αλλά για προειλημμένη απόφαση
και μας δείχνουν φανερά ότι μας έχουν γραμμένους όπως και στο Δημοψήφισμα..
Και θα δείτε πως ΟΤΙ αποτέλεσμα δώσει η Εβραϊκή "singular"
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ κανένα μπουρδελόκομμα, ούτε τα "πατριωτικά" που όπως βλέπετε δεν βρίσκουν ούτε τις ψήφους τους.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ;;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕ 12.500 ΨΗΦΟΥΣ;;;
ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ φΟΥΣΤΗ.ΔΕΣ ΤΗΣ «SINGULAR” NA KANΟΥΝ ΛΙΓΗ ΝΟΘΕΙΑ
AΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;;;
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής - αρθρογράφος
https://armagedon2020.blogspot.com/2023/05/singular.html
Εσυ δηλαδή Νικο το υιοθετείς αυτο;
Μεγαλη ιδεα εχεις για του συμπατριώτες σου. Ξερεις τι ειχε πει καποτε ο Μποδοσακης... "Αν εγω και ο υπάλληλος μου ψηφιζουμε το ίδιο κόμμα, καποιος απο τους δυο μας ειναι ηλιθιος, κι εγω εχω αποδείξει οτι δεν είμαι ".αλλα αυτο το 41% δεν ''κολλαει'' πουθενα φιλε !!!
Ελλάς ολο αλλάζει και όλο ίδια μένει και οι καθυστερημένοι νομίζουν ότι φταίνε οι ξένοι.Σε μια χώρα με επαγγελματίες μαλακες ψάχνει αποδιοπομπαίο τράγο?ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ" ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ "SINGULAR"
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/5 ΩΡΑ 21:00
Όπως θα βλέπετε από τα αποτελέσματα που δίνουν τα "exit pool"
ο Μητσοτάκης, που όλη η Ελλάδα του φωνάζει επί ένα χρόνο ότι γαμιέται,
είναι κι αυτός που λέει η "singular logic" ότι ψήφισε ο ελληνικός λαός σε ποσοστό από 40%-45%.
Και για όλα τα στελέχη της ΝΔ που σουλατσάρουν στα πάνελ των καναλιών,
σημαίνει ότι αυτόν θέλουν οι Έλληνες για Πρωθυπουργό.
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ "SINGULAR" ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΜΠΑΛΑ" ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ"
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ".
Σας είπα πως δεν πρόκειται για εκλογές, αλλά για προειλημμένη απόφαση
και μας δείχνουν φανερά ότι μας έχουν γραμμένους όπως και στο Δημοψήφισμα..
Και θα δείτε πως ΟΤΙ αποτέλεσμα δώσει η Εβραϊκή "singular"
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ κανένα μπουρδελόκομμα, ούτε τα "πατριωτικά" που όπως βλέπετε δεν βρίσκουν ούτε τις ψήφους τους.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ;;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕ 12.500 ΨΗΦΟΥΣ;;;
ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ φΟΥΣΤΗ.ΔΕΣ ΤΗΣ «SINGULAR” NA KANΟΥΝ ΛΙΓΗ ΝΟΘΕΙΑ
AΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.
ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
"ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;;;
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ερευνητής - αρθρογράφος
https://armagedon2020.blogspot.com/2023/05/singular.html
Τελικά τα εμβόλια περιείχαν Μητσοτακέικο τσιπάκι, όχι του Bill Gates.
Πρέπει να έκαναν κανένα 24ωρο να συννενοηθούν.Αλλά πιστεύω ότι έστω και παρασκηνιακά θα ήρθαν σε κάποια επαφή για να επιβεβαιώσουν ότι άλλο το ΚΕΚΑ και άλλο η ΚΣΕ
Δίχως λόγια για άλλη μια φορά .... αν συνέβαινε το αντίθετο θα γινόταν σάλος σε όλο το ίντερνετ. Για ακόμα μοα φορά απογοητευμένος.
View attachment 72402View attachment 72403View attachment 72404
Σε κανά πάτο ή μ...νι πιο πιθανόν.
Ορθός=πάτοςΣε κανά πάτο ή μ...νι πιο πιθανόν.