Πρόσεχε μην σου κάνει waxing.Ε ναι ,θα παω να μου την μακιγιάρει
Πρόσεχε μην σου κάνει waxing.Ε ναι ,θα παω να μου την μακιγιάρει
Λύκοι ?Γιατί το λες αυτό....έχεις αποδείξεις...άντε
Θα σου στείλω εγώ...
Το πριν....
View attachment 72591
Και το μετά....View attachment 72592
16/6Λύκοι ?
Κανονίστε κανένα τραπέζι μετά τις 15/6 ... θα κατέβω όποτε και να πείτε.
Δεν έχω Facebook.https://m.facebook.com/lena.xatzinikolaoumanousou
Η κυρία ειναι υποψήφια με την Ελληνική λύση . Το τι γράφει στη σελίδα της για τους κυνηγούς είναι απερίγραπτο. Από το να βάλουν την κάνεις στο στόμα τους και να πατήσουν τη σκανδάλη μέχρι οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε .
Είμαστε περικυκλωμένοι από παντού και δεν υπάρχει σωτηρία. Η ΚΣΕ τον παιζει σύσσωμη στο καραούλι κι εμεις στα πληκτρολόγια.
Προμπλέμο νο.16/6
Κρέας.Τι καλό θα φάμε?
Χάρη η μάρκα σου, ανέλαβε!
Ωχ...
Το ξανά γ@mis@σ το θέμα είναι μπροστινοκινητο δε μαρεσειΧάρη η μάρκα σου, ανέλαβε!
Φατην και σε πάω στον Καρρά για καλικουτσα, έλα αγόρι μου... όρμα!Το ξανά γ@mis@σ το θέμα είναι μπροστινοκινητο δε μαρεσει
Ρε έχει καμία σχέση αυτήν με την Τσαπανίδου
Ο πρωτος με τα μουσια, συγγενης του μαθιου ειναι?⚠ Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε ημεδαπών, κατηγορούμενων ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές από ηλικιωμένους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Πρόκειται για τους:
1. ΜΕΛΕΤΗ Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεννηθέντα την 18-2-1992 στη Λάρισα
2. ΡΑΜΟ Χρήστο του Γεωργίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 20-11-2006 στην Αθήνα
3. ΚΑΜΠΕΡΗ Αργύρη του Κωνσταντίνου και της Τασούλας, γεννηθέντα την 8-1-1998 στη Λάρισα
4. ΡΑΜΟ Γεώργιο του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα την 2-2-1962 στην Εύβοια.
5. ΜΕΛΕΤΗ Αθανασία του Κωνσταντίνου και της Βάιας, γεννηθείσας την 15-1-1972 στην Καρδίτσα.
View attachment 72584
Ο τελευταίος δεξιά πρέπει να έχει γράψει πολλές εργατοώρες σε καρβουνιαρικο
Ο Νικολής;Ο πρωτος με τα μουσια, συγγενης του μαθιου ειναι?
Εφαγα τζατζίκι με κεμπάπ με παγωμένη ΜαμοςΦατην και σε πάω στον Καρρά για καλικουτσα, έλα αγόρι μου... όρμα!
Αφού όλες εσένα θέλουνε ρε!Ε
Εφαγα τζατζίκι με κεμπάπ με παγωμένη Μαμος
Δε θα παρω άσε και καμία οριμη για κανέναν άλλον
Άμα δεν είχε κουμπώσει το τζατζίκι θα άφριζε σαν τη σαμπάνια τώρα.Αφού όλες εσένα θέλουνε ρε!
Άμα δεν είχε κουμπώσει το τζατζίκι θα άφριζε σαν τη σαμπάνια τώρα.