Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
1685354431295.png

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Προςd.zolotas@yahoo.gr
29 Μαΐ στις 8:17 π.μ.
Καλησπέρα Συνέλληνα

Θα θέλατε να μας δώσετε ένα τηλ να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Αυτή είναι η απάντηση της Ελληνικής λύσης στο e-mail που έστειλε χθες για μία υποψήφια βουλευτή τους στα Δωδεκάνησα η οποία καταφέρεται κατά του κυνηγιού και κατά των κυνηγών ,με χαρακτηρισμούς και με τις γνωστές .....ευχές.
Τώρα τι θέλουν να πιάσουμε κουβεντούλα ; :cool: γιατί δεν μπαίνω στο προφίλ της να δούνε τι μαλακίες γράφει και να τα βρούνε μεταξύ τους.

View attachment 72648

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Προςd.zolotas@yahoo.gr
Καλησπέρα Συνέλληνα

Αυτή είναι η απάντηση της Ελληνικής λύσης στο e-mail που έστειλε χθες για μία υποψήφια βουλευτή τους στα Δωδεκάνησα η οποία καταφέρεται κατά του κυνηγιού και κατά των κυνηγών ,με χαρακτηρισμούς και με τις γνωστές .....ευχές.
Τώρα τι θέλουν να πιάσουμε κουβεντούλα ; :cool: γιατί δεν μπαίνω στο προφίλ της να δούνε τι μαλακίες γράφει και να τα βρούνε μεταξύ τους.
απλά δεν θέλει να απαντήσει γραπτός, γιατι τα γραπτά μένουν.

View attachment 72648

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Προςd.zolotas@yahoo.gr
Καλησπέρα Συνέλληνα

Πήρα τηλέφωνο πρίν πέντε λεπτά,στην "Ελληνική Λύση".
Μου είπε ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα,αλλά θέλει το απόσπασμα για να το ψάξει.
Μπορεί κάποιος να το αντιγράψει και να μου το στείλει;
Εκτός κι αν το κατέβασε.

Πήρα τηλέφωνο πρίν πέντε λεπτά,στην "Ελληνική Λύση".
Μου είπε ότι είναι πολύ σοβαρό το θέμα,αλλά θέλει το απόσπασμα για να το ψάξει.
Μπορεί κάποιος να το αντιγράψει και να μου το στείλει;
Εκτός κι αν το κατέβασε.
Τα ψαχνω αλλα μαλλον κάποια τα εσβησε .
Υπηρχε αναφορα και σε κυνηγητικη ομαδα στο fb και δεν το βρισκω

Εχει πέσει κατέβασμα και μειναν κατι πιο λαιτ.
Αν βρω τη φωτογραφια απο την ομαδα κατι μπορει να βγει
Σιγουρα αν το ψαξω πολυ πισω θα υπαρχουν αναφορες.

Αυτα ειναι πταίσματα.

upload images for free

upload images for free
Αυτά τα βρήκα και τους τα έστειλα.

Δεν έχω γράψει κάτι αλλά δυστυχώς κύριοι είμαστε η τρανή απόδειξη της άποψης του Αϊνστάιν το μόνο που είναι άπειρο είναι η βλακεία του ανθρώπου αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα της κάλπης στην όμορφη χώρα μας .Η αυτοδυναμία στη Βουλή με βάση το πώς κινούνται τα κόμματα που έχουμε είναι απαγορευτικό σενάριο για όλα.Εαν υπάρξει αυτοδυναμία θα δούμε άλλα έργα .Αυτά δεν είναι τίποτα που βλέπουμε και ακούμε.Δυστυχως οποίος δε θυμάται το παρελθόν του το ξαναζεί.Θα δείτε και την εξέλιξη του κυνηγιού τι καλά θα πάει.

Status
Not open for further replies.
Back