Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το δυστύχημα ψηφοθηρικα με γκρίζα διαφήμιση ,δεν τους βγήκε και οι (απόψεις )αναρωτιούνται .
Αυτο δεν εχει γινει αλλη φορα απο τους αλλους με αλλο "δυστυχημα"?πρωτη φορα ειναι?αν και εγω απο το αρθρο αλλο καταλαβα αλλα μαλλον ο καθενας καταλαβαινει αυτο που θελει να καταλαβει...

Αυτο δεν εχει γινει αλλη φορα απο τους αλλους με αλλο "δυστυχημα"?πρωτη φορα ειναι?αν και εγω απο το αρθρο αλλο καταλαβα αλλα μαλλον ο καθενας καταλαβαινει αυτο που θελει να καταλαβει...
Καμία σχέση.

Η αλαζονεία του ανθρώπου που "πιάνει καρέκλα'' Αναφέρομαι στον Γ.Γ πρωτοβάθμιας κ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αφου τον εκανε ρόμπα ο Σφακιανάκης του ηλ.εγκλήματος ρωτώντας αν ειχε γινει πριν η κατάλληλη άσκηση επίθεσης κυβερνοασφάλειας για διασφάλιση της τράπεζας θεμάτων, αυτο που ειχε να πει ειναι " οτι εχουν γνώση οι φύλακες ". Ποιο μαλάκας αναφλέγεσαι .big smile.
Εν τω μεταξύ έδειχνε να ειναι τοσο ταραγμένος που ηθελε ηρεμιστηκά.
Συμπληρώνοντας ότι έχουμε plan b και θα το χρησιμοποιήσουμε όταν πρέπει .:rolleyes:Δηλαδή πότε ;
Και σήμερα πάλι προβλημα με την τράπεζα θεμάτων και τους μαθητές να περιμένουν ,ποιος ξέρει πόσες ωρες μεχρι να βρεθεί λύση και αυτο εν όψη πανελληνίων.

Μα υπάρχει plan b :cool:
Ελα τώρα στην ψυχολογία των μαθητών και ειδικά της Γ Λυκείου ,οι οποίοι πρέπει να περιμένουν μέσα σε μια αίθουσα ,όσο χρειαστεί.Χθες περίμεναν μέχρι και τη 1 μμ
Ω ρε φίλε αναμνήσεις που μου ξυπνήσανε ...

Και να μην κάνει ορθογραφικά λάθη όπως έκανε η Παναγία όταν έγραφε μυνήματα επάνω στην Αθανασία του Αιγάλεω
Παλιά ιστορία αλλά χαρακτηριστική για το μυαλό που κουβαλάνε ορισμένοι.....
Φυσικά η ''αγία'' Αθανασία αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν γνήσια απατεώνισσα!!

Πρίν λίγο έβγαλε η ΕΡΤ τη Νατασα να μιλήσει για το έγκλημα και τον δολοφόνο με το καυτό λάδι.
Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!

Status
Not open for further replies.
Back