Είδατε πως τους δίνουν βήμα να λένε τις παπαριές τους.Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Είδατε πως τους δίνουν βήμα να λένε τις παπαριές τους.Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Πουστοκάναλα !Είδατε πως τους δίνουν βήμα να λένε τις παπαριές τους.
Αυτές τις πίπες να πάνε να τις πούνε στους Ιάπωνες.Αντε γιατί έχουμε αναγάγει την πουστια και την οικολογική σχιζοφρένεια σε εθνικό σπορ.Χθες είδα μέρα μεσημέρι μια διαφήμιση με έναν πουστη γιό και ανακατεύτηκα στα καλά καθούμενα λες και χρωστάω τίποτα ρε!Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Ρε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Υποψιάζομαι ότι θα βασίζεται σε κάποια blockchain παραλλαγή, όπως τα λεγόμενα smart contracts. Αλλά το σχόλιό μου ήταν απλά μία ειρωνεία στο ότι οι ηγέτες (Βαρουφάκης) είναι πολύυυ μπροστά από το πόπολο που δεν τους καταλαβαίνει και δεν τους ψηφίζει!Θόδωρε , με ποιές προυποθέσεις θα γίνει η εξόρυξη ; Και δεύτερον , αν και όταν γίνει , τι νόημα θα έχει ;
Έπρεπε να το πουν ότι το χτυπά για να μαρτυρήσει που είναι τα αλλάΡε το νούμερο , στον Λιάγκα είπε ότι και ο ψαροντουφεκάς που κοπανάει ζωντανό το χταπόδι στα βράχια , πρέπει να διώκεται!
Μ'αρεσει ρε Θόδωρε που τα λες έτσι λιτά και κατανοητά. Όσο για τον μπαρουφακη πασχιζω να βρω έστω έναν που να παραδέχεται πως τον ψηφίζει για να μου λυθούν κάποιες απορίες ανθρωπολογικου ενδιαφέροντος.Υποψιάζομαι ότι θα βασίζεται σε κάποια blockchain παραλλαγή, όπως τα λεγόμενα smart contracts.
Γερμανία, ευνουχισμένη χώρα με λαό αντικατάστασης.https://www.cnn.gr/style/politismos...er-gouoters-eftase-na-xaraktirizetai-nazistis
Κατι πραγματα αδερφε μου...
Ειχε κοπει το ρευμα και εχασε τις ρυθμισεις, θελει update....
Νομίζω ότι η περίπτωση Βαρουφάκη είναι ιδιαίτερη. Όποιος τον ακολουθεί πιστεύει - ελπίζω όχι συνειδητά!- πως είναι μέλος μιάς ελιτιστικής διανόησης. Ο Γιάνης ποντάρει δηλαδή στην επιθυμία των ατόμων - κυρίως νεαρής ηλικίας - στο να είναι μοντέρνα (Δήμητρες ως χρεολύσια), επαναστατικά (αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες) και ειρηνιστικά (αν αποβιβασθεί μιά τούρκικη διμοιρία σε ένα ελληνικό ξερονήσι, θα κάνω μερικά τηλεφωνήματα), με άλλα λόγια σε άτομα που θέλουν να είναι η αιχμή του δόρατος στην προοδευτικότητα.Μ'αρεσει ρε Θόδωρε που τα λες έτσι λιτά και κατανοητά. Όσο για τον μπαρουφακη πασχιζω να βρω έστω έναν που να παραδέχεται πως τον ψηφίζει για να μου λυθούν κάποιες απορίες ανθρωπολογικου ενδιαφέροντος.