Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Kάτι αλλιώτικό τώρα κύριοι: διαβάσατε ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι μπορεί να μας πάει και σε τρίτες εκλογές; ''Δεν πιστεύω οι Έλληνες να θέλουν να πάνε αυγουστιάτικα στις κάλπες'', δήλωσε....think.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στα κρεβάτια τους και τι τρώει ο καθένας.Με ενδιαφέρει όμως που προβάλλεται δημόσια ως κάτι φυσιολογικό σε ώρες που παρακολουθούν μικρά παιδιά.Δεν γίνεται να υπάρχει σήμανση Κ12 επειδή έχει λίγο μπούτι και ο πουστης να πετάγεται οπότε του καπνίσει δηλαδή.

Με ενδιαφέρει όμως που προβάλλεται δημόσια ως κάτι φυσιολογικό
Μήπως είναι φυσιολογικό ότι χορηγοί και υποστηρικτές του αγώνα είναι και οι τράπεζες, γιατί είναι υπέρμαχοι της ισότητας και των δικαιωμάτων και κατά των διακρίσεων,όπως λένε :rolleyes:
Όχι διακρίσεις+ισότητα+δικαιώματα, τι μας βγάζει κάτσε να σκεφτώ

Το βρήκα, μας βγάζει τράπεζες .exciting. τελικά και οι τοκογλύφοι έχουν αισθήματα

Ιδίως αυτή η διαφήμιση σαμπουάν που για δεύτερη καμπάνια προβάλει τα λαοτκι, και τι πόλεμο τράβηξαν μέχρι να γίνουν αποδεκτοί στις δουλειές τους..λες και με ενδιαφέρει να κάθομαι στην τηλεόραση και να μου επιβάλουν την ιστορία του κάθε πουστη

Ιδίως αυτή η διαφήμιση σαμπουάν που για δεύτερη καμπάνια προβάλει τα λαοτκι, και τι πόλεμο τράβηξαν μέχρι να γίνουν αποδεκτοί στις δουλειές τους..λες και με ενδιαφέρει να κάθομαι στην τηλεόραση και να μου επιβάλουν την ιστορία του κάθε πουστη
εμεις τι τραβαμε απο αυτους!η περισοτερη ειναι η πιο κομπλεξικη και κακη ανθρωποι.και αμα εχουν και εξουσια?αστο!

Στο USA έγινε ήδη η αντικατάσταση των Καύκασιων με Λατίνους , αλλά το brand name USA δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα .Το μοναστήρι ναναι καλά
Και πριν τους "καυκασιους" ηταν οι "ερυθροδερμοι",τι να κανουμε η ζωη κυκλους κανει...

Kάτι αλλιώτικό τώρα κύριοι: διαβάσατε ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι μπορεί να μας πάει και σε τρίτες εκλογές; ''Δεν πιστεύω οι Έλληνες να θέλουν να πάνε αυγουστιάτικα στις κάλπες'', δήλωσε....think.
Αυτο σαν εκβιασμος μου ακουστηκε ... δεν πειραζει βρισκει και τα κανει...

Τελικα οι τραπεζιτες ειναι νομιμοι ληστες ή οχι?
(συγνωμη και για το ατονικό μου συστημα στο πολυτονικο δεν μου εφευγε ψιλη και δασεια με το που εφαρμοστηκε το μονοτονικο τα καταργησα ολα...)

Status
Not open for further replies.
Back