Πάντοτε ήτανΈγινε και το μουστάκι ο φερετζές του τοιούτου
Πάντοτε ήτανΈγινε και το μουστάκι ο φερετζές του τοιούτου
Δεν ειναι μονο στην διατροφηΣτου φουφού την πόρτα.....
Αν δεν πάθουν κάτι δεν υπάρχει περίπτωση.Ελάχιστοι κάνουν στροφή
Τούς έχει τρελάνει το μαρούλι και πάνε και πιάνουν τα φίδια με τα χέρια.Δεν ειναι μονο στην διατροφη
Ειναι γενικα η διαστροφη και προερχεται απο ολα αυτα , τα χουμε πει ξανα φιλε
Ούτε, στο χειρότερο εχθρό μου.Πολιτισμός!Ευρώπη ερχόμαστε!
Μήπως είναι φυσιολογικό ότι χορηγοί και υποστηρικτές του αγώνα είναι και οι τράπεζες, γιατί είναι υπέρμαχοι της ισότητας και των δικαιωμάτων και κατά των διακρίσεων,όπως λένεΜε ενδιαφέρει όμως που προβάλλεται δημόσια ως κάτι φυσιολογικό
Κι εμενα....Ούτε, στο χειρότερο εχθρό μου.
εμεις τι τραβαμε απο αυτους!η περισοτερη ειναι η πιο κομπλεξικη και κακη ανθρωποι.και αμα εχουν και εξουσια?αστο!Ιδίως αυτή η διαφήμιση σαμπουάν που για δεύτερη καμπάνια προβάλει τα λαοτκι, και τι πόλεμο τράβηξαν μέχρι να γίνουν αποδεκτοί στις δουλειές τους..λες και με ενδιαφέρει να κάθομαι στην τηλεόραση και να μου επιβάλουν την ιστορία του κάθε πουστη
Και πριν τους "καυκασιους" ηταν οι "ερυθροδερμοι",τι να κανουμε η ζωη κυκλους κανει...Στο USA έγινε ήδη η αντικατάσταση των Καύκασιων με Λατίνους , αλλά το brand name USA δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα .Το μοναστήρι ναναι καλά
Βάλε και κανένα όμικρον γιώτα ρε μάστορα,στραβωθηκα!εμεις τι τραβαμε απο αυτους!η περισοτερη ειναι η πιο κομπλεξικη και κακη ανθρωποι.και αμα εχουν και εξουσια?αστο!
όμικρον γιώτα
Ενταξει ειναι και αυτο ενα απο τα επαγγελματα του μελλοντος...View attachment 72734
Σε άλλα νέα της αντικαταπιταλιστικης αριστεράς
Μερακλής...Ζωιτσα μεχρι να σβησει ο ηλιος...
Αυτο σαν εκβιασμος μου ακουστηκε ... δεν πειραζει βρισκει και τα κανει...Kάτι αλλιώτικό τώρα κύριοι: διαβάσατε ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι μπορεί να μας πάει και σε τρίτες εκλογές; ''Δεν πιστεύω οι Έλληνες να θέλουν να πάνε αυγουστιάτικα στις κάλπες'', δήλωσε...