Τώρα,με έστειλες.
Να πω ότι στην παραπάνω δημοσίευση και σχετικά με την πρώτη παράγραφο η οποία είναι λίγο ξεκάρφωτη, τώρα είδα ότι δεν έγινε η επικόλληση ενός link που αφορούσε τα εκτρώματα της τουριστικής ανάπτυξης σε κάποιο νησίΑν η η τουριστική ανάπτυξη που ονειρευόμαστε είναι αυτοί σε λίγα χρόνια θα μας φτύνουν τα παιδιά μας.
Το είδα το πρωί στην τηλεόραση και γέλαγα Πραγματικά το όλο σκηνικό, ήταν ενα καραγκιοζιλίκι.
Οι τουρίστες πέρναγαν αδιάφορα και γρήγορα και έμπαιναν στο κτίριο κι αυτοι ..."περνάει περνάει η μέλισσα..."
Ωραιο ακουγεται το παραμυθι στα αυτια των περισσοτερων αλλα του ξεφυγε ο ''δρακος''.
Σ αυτό το αισχος αναφερόμουνΈχει πάει κάποιος εκεί,να μας πει αν υπάρχει, αυτό το έκτρωμα;
Δυστηχως όλλοι η Ελλάδα είναι ένα τουριστικό έκτρωμα…εδώ έχουμε γεμησει ξενοδοχεία μεχρει την άκρη του κύματος ελενχος 0…κόσμος ολλο το καπι της ευροπης τα μαγαζιά φωναζουν δεν δουλεύουν καθολου προβλέπεται μεγάλη π@@@@@@ φετοςΈχει πάει κάποιος εκεί,να μας πει αν υπάρχει, αυτό το έκτρωμα;
Πέθανε ένα κομμάτι από την εφηβεία μας σήμερα..
Δεν νομίζω.Ωραιο ακουγεται το παραμυθι στα αυτια των περισσοτερων αλλα του ξεφυγε ο ''δρακος''.
Σε καθε παραμυθι υπαρχει ενας δρακος, μια κακια μαγισσα, ενας λυκος.Δεν νομίζω.
"Αυτός"πέθανε το 2004.Σε καθε παραμυθι υπαρχει ενας δρακος, μια κακια μαγισσα, ενας λυκος.
Πρωτα μαθαινεις τον εχθρο σου και μετα κανεις σχεδια, αυτος ακομα δεν ξερει ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος, οποτε ξεκιναει ενα αφηγημα οπως αυτος καταλαβαινει και θεωρει σωστο με λαθος δεδομενα......
Ασχετο....."Αυτός"πέθανε το 2004.
Πρώτα μαθαίνεις τον εαυτό σου και μετά τον όποιο εχθρό σου.
Αυτό που άκουσα εγώ είναι ότι μετά την Μύκονο, σειρά παίρνει η ΊοςΈχει πάει κάποιος εκεί,να μας πει αν υπάρχει, αυτό το έκτρωμα;
Κάτι τέτοιες αριστερές απόψεις δεν άφησαν εταιρεία για εταιρεία στην Ελλάδα .Και φυσικά ο πιο μάγκας αυτός που τα έτρωγε όλα ,δεν δημιούργησε ακίνητη περιουσία ,να παίρνει επιδόματα από 10 μεριές .
Αν γίνεται με σχέδιο και όχι στο πόδι καλά κάνουν ,να αποσυμφορισουν και τα γνωστά νησιά που δεν αντέχουν άλλο . Αυτό πουλάει η Ελλάδα τουλάχιστον να γίνεται σωστά και για πάντα.Σ αυτό το αισχος αναφερόμουν
Κάποιες απόψεις Παναγιώτη νομίζω ότι πρέπει να τις συζητάμε και να μας προβληματίζουν πριν τους βάλουμε ταμπέλα. Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για κατι κοινωνικά και φορολογικά άνισο.Κάτι τέτοιες αριστερές απόψεις δεν άφησαν εταιρεία για εταιρεία στην Ελλάδα .Και φυσικά ο πιο μάγκας αυτός που τα έτρωγε όλα ,δεν δημιούργησε ακίνητη περιουσία ,να παίρνει επιδόματα από 10 μεριές .