Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Άντε να δούμε ,πόσο θα αντέξει η Ρωσία με την τιμωρητικες τιμές της Ευρώπης....

Θα της κλασει τα ουμπαλα η Ευρωπη.....Σιγουρα ομως δεν συμφωνω με την μαλακια του πολεμου
που εκανε...!!!
Η Ρωσια φιλε ειναι δυναμη....Και δεν ειμαι ΚΚΕ.

Και γιατί το έγραψες με bold τότε; :D

Γιατι βαρεθηκα να ακουω την ιδια κασετα τοσα χρονια...
Τα ιδια ελεγε ο Η. Ηλιου....απο το 1956 μεχρι και ο σημερινος προεδρος που εχουν !!!
Ωστοσο αντιπαλοτητα με τους ΚΚΕ δεν εχω....Εχω πολλους φιλους...που εχουν αυτες τις πολιτικες
πεποιθησεις !!!

Γιατι βαρεθηκα να ακουω την ιδια κασετα τοσα χρονια...
Τα ιδια ελεγε ο Η. Ηλιου....απο το 1956 μεχρι και ο σημερινος προεδρος που εχουν !!!
Ωστοσο αντιπαλοτητα με τους ΚΚΕ δεν εχω....Εχω πολλους φιλους...που εχουν αυτες τις πολιτικες
πεποιθησεις !!!
Το νησί εκεί είναι κομμουνιστοφωλιά ,με πολύ δυνατό ΚΚΕ .

Το νησί εκεί είναι κομμουνιστοφωλιά ,με πολύ δυνατό ΚΚΕ .

Οχι εδω Λαμπη μου !!! Η Ικαρια εχει την πρωτιά.....Ηταν εξοριστος ο Μικης Θεοδωρακης εκει !!!
Σαν νομός Σαμος - φουρνοι - Ικαρια - ναι....εχει δυνατο ΚΚΕ.

Οχι εδω Λαμπη μου !!! Η Ικαρια εχει την πρωτιά.....Ηταν εξοριστος ο Μικης Θεοδωρακης εκει !!!
Σαν νομός Σαμος - φουρνοι - Ικαρια - ναι....εχει δυνατο ΚΚΕ.
Nεαρός υπήρξα κνίτης ενεργός εδώ με μαθήματα ρωσικών ,bella ciao , Che Guevara κλπ κλπ .
Μέδιωξαν κλωτσηδόν o_Oδιότι επέμενα ότι ο γάδαρος δέν πετάει.

Nεαρός υπήρξα κνίτης ενεργός εδώ με μαθήματα ρωσικών ,bella ciao , Che Guevara κλπ κλπ .
Μέδιωξαν κλωτσηδόν o_Oδιότι επέμενα ότι ο γάδαρος δέν πετάει.

Και εγω....με τους φιλους ΚΚΕ που εχω....το εχουμε ξακαθαρισει....πολιτικες συζητησεις οχι....Δεν βγαζω
ακρη μαζι τους....Οποτε....
Ας κρατησει τις πεποιθησεις ο καθε ενας για τον εαυτο του....Και ετσι ειμαστε αγαπημενοι !!! ;)

Μα δεν θέλουν να κυβερνήσουν ποτέ.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το 7% είχαν στόχο και μισό αιώνα μετά είναι στο 5%.
Το ΚΚΕ είναι το πιο σταθερό φυσίγγι της αγοράς

Μια κλειστή κλίκα είναι ...
Αν αποκτήσουν δύναμη θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το 2022 και δεν θέλουν.
Το γαύγισμα δεν κοστίζει τίποτα, οι αποφάσεις κοστίζουν.

Μας εχουν μπαφιάσει όλοι στο δούλεμα, όλα τα κόμματα και πάντα η δικαιολογια είναι "οι συνθήκες άλλαξαν".

Το τελευταιο το εσβησα.....για να μην παρεξηγηθω με τους συναδελφους !!!

View attachment 51037
Τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια !!!
Ειναι παλιο ΚυρΝικο ομως
Η βενζινη ειναι στο1.90 σε εμας και το πετρελαιο 1.99 με 2+, εξαρταται απο το πρατηριο και τον τοπο
Αν θες ασε το δικο σας και γραψε τονκαι για μας με αλλο χρωμα γιατι ολοι τον ιδιο μ……σ ειμαστε στην ανοχη

Ειναι παλιο ΚυρΝικο ομως
Η βενζινη ειναι στο1.90 σε εμας και το πετρελαιο 1.99 με 2+, εξαρταται απο το πρατηριο και τον τοπο
Αν θες ασε το δικο σας και γραψε τονκαι για μας με αλλο χρωμα γιατι ολοι τον ιδιο μ……σ ειμαστε στην ανοχη
Το μισό χωριό μου είναι νικοσια‼️4γουορκ‼️
Μόνο εγώ δεν έχω έρθει γμτ...κ είχα κ γκόμενα αστέρι εκεί‼️

Αδ
Το μισό χωριό μου είναι νικοσια‼️4γουορκ‼️
Μόνο εγώ δεν έχω έρθει γμτ...κ είχα κ γκόμενα αστέρι εκεί‼️
Αδερφε οποτε ερθεις θα ερθεις Λεμεσο να βρεθουμε απο κοντα να φαμε να πιουμε!
Και μερη να πας να διασκεδασεις εχει και θαλασσα και αν θα φερεις και τον γιο τοπους για την ηλικια του .love.
Ασε την Λευκωσια
Η αποψη μου ειναι οτι στην Λευκωσια κεντρο δεν εχει κατι να κανεις!
Περιχωρα ναι εχει πανεμορφους τοπους και βουνα, ταβερνες και χωρια με ιστορια!!!

Συγνωμη που στο λεω αλλα παρα πολλοι στην Λευκωσια μεσα δεν πληρωνουν αυτη την τιμη αλλα αλλη…. Παρα διπλα….

Δεν τους κρινω. Παντα μας κρινει ο εαυτος μας οταν ερχετε η ωρα!

Κλαίω!

Eδω κλαιει ολος ο κοσμος με τον πολεμο που ξεκινησε ο Βλακας ο πουτιν....
Νοιαστηκαν για το δικο σου κλαμα νομιζεις ???
Μονο για καλη βοτκα νοιαζονται.....Αλλωστε εσυ το εχεις ξανα πει αυτο ''ανιψιε'' !!!! ;)

Eδω κλαιει ολος ο κοσμος με τον πολεμο που ξεκινησε ο Βλακας ο πουτιν....
Νοιαστηκαν για το δικο σου κλαμα νομιζεις ???
Μονο για καλη βοτκα νοιαζονται.....Αλλωστε εσυ το εχεις ξανα πει αυτο ''ανιψιε'' !!!! ;)
Θείο...
1)Το ότι θα έμπαινε ο Πούτιν στην Ουκρανία το ξέρουν από την δοκιμαστική που έκανε στην Κριμαία.
2)Οι Αμερικανοευρωπαϊκές μαϊμούδες περίμεναν ως μάνα εξ ουρανού αυτόν τον πόλεμο για αισχροκέρδειες.
3)Όλα αυτά τα χρόνια που εμείς πουλάνε και αγοράζουμε πράσινα άλογα οι Ρώσοι έγιναν αυτάρκης σε παραγωγή κρέατος, γαλακτοκομικών, αβγών και σταμάτησαν τις εισαγωγές μαχαίρι.(ετοιμάζονταν)
4) Τράβα την τηλεόραση από την πρίζα γιατί καίει πανάκριβο πράσινο ρεύμα λέγοντας πανάκριβες μαλακίες(λίστα Πέτσα)
Υ.Γ Πάντα οι Ρώσοι θα έχουν την καλύτερη βότκα.Ειναι το εθνικό τους ποτό.Απλα μου άρεσε η διευκρίνιση δεν είμαι ΚΚΕ.Ειναι σαν να λέμε... Ωραία η Αμερική και δεν είμαι Ρεπουπλικανος.

Θείο...
1)Το ότι θα έμπαινε ο Πούτιν στην Ουκρανία το ξέρουν από την δοκιμαστική που έκανε στην Κριμαία.
2)Οι Αμερικανοευρωπαϊκές μαϊμούδες περίμεναν ως μάνα εξ ουρανού αυτόν τον πόλεμο για αισχροκέρδειες.
3)Όλα αυτά τα χρόνια που εμείς πουλάνε και αγοράζουμε πράσινα άλογα οι Ρώσοι έγιναν αυτάρκης σε παραγωγή κρέατος, γαλακτοκομικών, αβγών και σταμάτησαν τις εισαγωγές μαχαίρι.(ετοιμάζονταν)
4) Τράβα την τηλεόραση από την πρίζα γιατί καίει πανάκριβο πράσινο ρεύμα λέγοντας πανάκριβες μαλακίες(λίστα Πέτσα)
Υ.Γ Πάντα οι Ρώσοι θα έχουν την καλύτερη βότκα.Ειναι το εθνικό τους ποτό.Απλα μου άρεσε η διευκρίνιση δεν είμαι ΚΚΕ.Ειναι σαν να λέμε... Ωραία η Αμερική και δεν είμαι Ρεπουπλικανος.

Αστο....Σηκωνει πολυ συζητηση....
Η μπριζα απο την ΤV ειναι βγαλμενη....και οταν μπαινει.....μονο ντοκιμαντερ με θαλασσα και ερημο βλεπω...
Αστο το γαμηδι....βρωμαει απο οπου και αν το πιασεις !!!

Status
Not open for further replies.
Back