Άντε να δούμε ,πόσο θα αντέξει η Ρωσία με την τιμωρητικες τιμές της Ευρώπης....
Θα της κλασει τα ουμπαλα η Ευρωπη.....Σιγουρα ομως δεν συμφωνω με την μαλακια του πολεμου
που εκανε...!!!
Η Ρωσια φιλε ειναι δυναμη....Και δεν ειμαι ΚΚΕ.
Άντε να δούμε ,πόσο θα αντέξει η Ρωσία με την τιμωρητικες τιμές της Ευρώπης....
Αυτό γράφωΘα της κλασει τα ουμπαλα η Ευρωπη.....Σιγουρα ομως δεν συμφωνω με την μαλακια του πολεμου
που εκανε...!!!
Η Ρωσια φιλε ειναι δυναμη....Και δεν ειμαι ΚΚΕ.
Και γιατί το έγραψες με bold τότε;Και δεν ειμαι ΚΚΕ.
Και γιατί το έγραψες με bold τότε;
Το νησί εκεί είναι κομμουνιστοφωλιά ,με πολύ δυνατό ΚΚΕ .Γιατι βαρεθηκα να ακουω την ιδια κασετα τοσα χρονια...
Τα ιδια ελεγε ο Η. Ηλιου....απο το 1956 μεχρι και ο σημερινος προεδρος που εχουν !!!
Ωστοσο αντιπαλοτητα με τους ΚΚΕ δεν εχω....Εχω πολλους φιλους...που εχουν αυτες τις πολιτικες
πεποιθησεις !!!
Το νησί εκεί είναι κομμουνιστοφωλιά ,με πολύ δυνατό ΚΚΕ .
Nεαρός υπήρξα κνίτης ενεργός εδώ με μαθήματα ρωσικών ,bella ciao , Che Guevara κλπ κλπ .Οχι εδω Λαμπη μου !!! Η Ικαρια εχει την πρωτιά.....Ηταν εξοριστος ο Μικης Θεοδωρακης εκει !!!
Σαν νομός Σαμος - φουρνοι - Ικαρια - ναι....εχει δυνατο ΚΚΕ.
Nεαρός υπήρξα κνίτης ενεργός εδώ με μαθήματα ρωσικών ,bella ciao , Che Guevara κλπ κλπ .
Μέδιωξαν κλωτσηδόν διότι επέμενα ότι ο γάδαρος δέν πετάει.
Ειναι παλιο ΚυρΝικο ομωςΤο τελευταιο το εσβησα.....για να μην παρεξηγηθω με τους συναδελφους !!!
View attachment 51037
Τα συμπερασματα δικα σας παλικαρια !!!
Το μισό χωριό μου είναι νικοσια4γουορκΕιναι παλιο ΚυρΝικο ομως
Η βενζινη ειναι στο1.90 σε εμας και το πετρελαιο 1.99 με 2+, εξαρταται απο το πρατηριο και τον τοπο
Αν θες ασε το δικο σας και γραψε τονκαι για μας με αλλο χρωμα γιατι ολοι τον ιδιο μ……σ ειμαστε στην ανοχη
Αδερφε οποτε ερθεις θα ερθεις Λεμεσο να βρεθουμε απο κοντα να φαμε να πιουμε!Το μισό χωριό μου είναι νικοσια4γουορκ
Μόνο εγώ δεν έχω έρθει γμτ...κ είχα κ γκόμενα αστέρι εκεί
Το τυρί το είδες ,τη φάκα δεν την είδες;Στα κρυπτο να δεις τι γίνεται,κλασαν μέντα όλοιτο μπιτ κοιν από 60000 τώρα είναι στα 18.900
Κλαίω!Η Ρωσια φιλε ειναι δυναμη....Και δεν ειμαι ΚΚΕ
Κλαίω!
Θείο...Eδω κλαιει ολος ο κοσμος με τον πολεμο που ξεκινησε ο Βλακας ο πουτιν....
Νοιαστηκαν για το δικο σου κλαμα νομιζεις ???
Μονο για καλη βοτκα νοιαζονται.....Αλλωστε εσυ το εχεις ξανα πει αυτο ''ανιψιε'' !!!!
Θείο...
1)Το ότι θα έμπαινε ο Πούτιν στην Ουκρανία το ξέρουν από την δοκιμαστική που έκανε στην Κριμαία.
2)Οι Αμερικανοευρωπαϊκές μαϊμούδες περίμεναν ως μάνα εξ ουρανού αυτόν τον πόλεμο για αισχροκέρδειες.
3)Όλα αυτά τα χρόνια που εμείς πουλάνε και αγοράζουμε πράσινα άλογα οι Ρώσοι έγιναν αυτάρκης σε παραγωγή κρέατος, γαλακτοκομικών, αβγών και σταμάτησαν τις εισαγωγές μαχαίρι.(ετοιμάζονταν)
4) Τράβα την τηλεόραση από την πρίζα γιατί καίει πανάκριβο πράσινο ρεύμα λέγοντας πανάκριβες μαλακίες(λίστα Πέτσα)
Υ.Γ Πάντα οι Ρώσοι θα έχουν την καλύτερη βότκα.Ειναι το εθνικό τους ποτό.Απλα μου άρεσε η διευκρίνιση δεν είμαι ΚΚΕ.Ειναι σαν να λέμε... Ωραία η Αμερική και δεν είμαι Ρεπουπλικανος.