Θείο...
Άκου ανιψιέ...
αυτά να τα κρατάμε λέω εγώ...
Θείο...
Άκου ανιψιέ...
Φακ δε νιου γουορλντ ορντερ
Λένε για τους μικρότερους αλλά παλάβωσαν και οι μεγαλύτεροι με κάτι φωτογραφίες....Αμάν αυτή η νεολαία!
Ο κουλης είναι πιθανόν ο νούμερο ένα οικειοθελώς αμερικανόδουλος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέΌταν έγραφα εδώ ότι ... υποσχέθηκε ... ο Ερντογαν στους Τούρκους: στις εκλογές του 2023 η Τουρκία θα είναι εδαφικά μεγαλύτερη.
δεν περίμενα ότι θα προχωρούσε τόσο γρήγορα. Διαβάζω σήμερα στον ιστότοπο www.iefimerida.gr: Φήμες ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προσάρτηση Κατεχομένων στις 20 Ιουλίου, λέει το ελληνοαμερικανικό λόμπι
Μάλλον πήρε το ΟΚ από το Αμέρικα για να δώσει το ΟΚ για Σουηδία και Φινλανδία. Τα περί "τρομοκρατίας και Φετο" ήταν απλά στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αλήθεια, ο Κούλης και ο Δένδιας που ήσαν στην σύναξη του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, τί ήξεραν/ξέρουν; Σίγουρα θα μας πούν ότι και αυτοί έπεσαν από τα σύννεφα, αν έγινε κάτι τέτοιο
Νομίζω ετοιμαζόμαστε για πόλεμο - ή για την επόμενη προδοσία!
Η Κύπρος χάθηκε στις εκλογές του 2008 όταν έχασε ο μ. Τάσσος Παπαδόπουλος απο τον 1ο γύρο των εκλογών .Όταν έγραφα εδώ ότι ... υποσχέθηκε ... ο Ερντογαν στους Τούρκους: στις εκλογές του 2023 η Τουρκία θα είναι εδαφικά μεγαλύτερη.
δεν περίμενα ότι θα προχωρούσε τόσο γρήγορα. Διαβάζω σήμερα στον ιστότοπο www.iefimerida.gr: Φήμες ότι ο Ερντογάν θα ανακοινώσει προσάρτηση Κατεχομένων στις 20 Ιουλίου, λέει το ελληνοαμερικανικό λόμπι
Μάλλον πήρε το ΟΚ από το Αμέρικα για να δώσει το ΟΚ για Σουηδία και Φινλανδία. Τα περί "τρομοκρατίας και Φετο" ήταν απλά στάχτη στα μάτια του κόσμου. Αλήθεια, ο Κούλης και ο Δένδιας που ήσαν στην σύναξη του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, τί ήξεραν/ξέρουν; Σίγουρα θα μας πούν ότι και αυτοί έπεσαν από τα σύννεφα, αν έγινε κάτι τέτοιο
Νομίζω ετοιμαζόμαστε για πόλεμο - ή για την επόμενη προδοσία!
Το ξέρω
Ψηφίστηκε κι εδώ, την περασμένη εβδομάδα,η απαλλοτρίωση.Τι γίνεται στην Ολλανδία?Ο αγρότης θα μπορεί να καλλιεργήσει τα 2 από τα 3 κτήματα του και αν βάλει έστω το τρακτέρ στο τρίτο θα γίνεται αυτόματα απαλλοτρίωση για χάρη της πρασινης ευημερίας?Ωραια θα περάσουμε...