Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ας πούμε ότι έχω ηπατίτιδα, διάλεξε τύπο, και μια ανοιχτή πληγή στο στόμα και έχεις και εσύ ανοιχτή πληγή, αλλά είσαι υγιής, και μεταλαμβανουμε και οι δύο, πρώτα εγώ μετά εσύ. Δεν θα κολλήσεις???
Για πιο λόγω αποστειρώνονται τα ιατρικά εργαλεία?
Άστο φιλαράκι....αν είναι να δεις....θα δεις αν όχι,ότι κ να σου πουν ότι κ να διαβάσεις δε‼️είναι θέμα προαίρεσης ...

Αν πιστεύει κανείς, ΟΝΤΩΣ δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία.
.pray to God..pray to God..pray to God..pray to God.

Το να πιστεύουμε κάπου είναι καλό γιατί μας δίνει ψυχική ηρεμία , θάρρος κουράγιο ελπίδα που όλα αυτά ειναι απαραίτητα για να έχεις μία υγιή ψυχολογία και κατ'επέκταση και σωματική με τις απαραίτητες αντοχές και ψυχικές δυνάμης να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη κατάσταση. Μέχρι εκεί όμως. Μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και να θεοποιούμε αντικείμενα ανθρώπους και ιδέες αγνοώντας την λογική την επιστήμη και την ίδια την πραγματικότητα. Τίποτα θεικό και μαγικό δεν υπάρχει ούτε στην θεία κοινωνία ούτε στο φως της ανάστασης . Το φως τις ανάστασης με αναπτήρα ή σπίρτα ανάβει δεν έχει τίποτα θεικό ή μαγικό (η ολυμπιακή φλόγα ανάβει με ποιο ιδιαίτερο τρόπο). Επίσης η θεία κοινωνία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι άρτο βουτηγμένο σε κρασί χαμηλής περιεκτικότητας αλκοόλ. Αυτό το αλκοόλ είναι ο μόνος λόγος μείωσης μετάδοσης ασθενειών χωρίς όμως να ειναι αρκετό να κάνει αποστείρωση και απολύμανση του κουταλιού από τα μικρόβια όλων αυτών των πολλές φορές βαριά αρρώστων που καταφεύγουν στην εκκλησία πιστεύοντας σε ένα θαύμα. Εκτός ότι η περιεκτικότητα ακλοόλ είναι πολύ μικρή και ο χρόνος που παραμένει το κουτάλι μέσα στο κρασί είναι πολύ μικρός ώστε να επιτευχθεί απολύμανση. Συν ότι υπάρχουν ασθένειες , ιοι και μικρόβια που ειναι ανθεκτικά στο αλκοόλ.

Το να πιστεύουμε κάπου είναι καλό γιατί μας δίνει ψυχική ηρεμία , θάρρος κουράγιο ελπίδα που όλα αυτά ειναι απαραίτητα για να έχεις μία υγιή ψυχολογία και κατ'επέκταση και σωματική με τις απαραίτητες αντοχές και ψυχικές δυνάμης να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη κατάσταση. Μέχρι εκεί όμως. Μην φτάνουμε στο άλλο άκρο και να θεοποιούμε αντικείμενα ανθρώπους και ιδέες αγνοώντας την λογική την επιστήμη και την ίδια την πραγματικότητα. Τίποτα θεικό και μαγικό δεν υπάρχει ούτε στην θεία κοινωνία ούτε στο φως της ανάστασης . Το φως τις ανάστασης με αναπτήρα ή σπίρτα ανάβει δεν έχει τίποτα θεικό ή μαγικό (η ολυμπιακή φλόγα ανάβει με ποιο ιδιαίτερο τρόπο). Επίσης η θεία κοινωνία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι άρτο βουτηγμένο σε κρασί χαμηλής περιεκτικότητας αλκοόλ. Αυτό το αλκοόλ είναι ο μόνος λόγος μείωσης μετάδοσης ασθενειών χωρίς όμως να ειναι αρκετό να κάνει αποστείρωση και απολύμανση του κουταλιού από τα μικρόβια όλων αυτών των πολλές φορές βαριά αρρώστων που καταφεύγουν στην εκκλησία πιστεύοντας σε ένα θαύμα. Εκτός ότι η περιεκτικότητα ακλοόλ είναι πολύ μικρή και ο χρόνος που παραμένει το κουτάλι μέσα στο κρασί είναι πολύ μικρός ώστε να επιτευχθεί απολύμανση. Συν ότι υπάρχουν ασθένειες , ιοι και μικρόβια που ειναι ανθεκτικά στο αλκοόλ.
Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν περιμένω να συμφωνήσεις μαζί μου. Μην περιμένεις όμως και εσύ να δεχτώ τα επιχειρήματα σου: όπως προείπα, η πίστη είναι κάτι προσωπικό. Συμφωνώ μαζί σου μόνο στο ότι η Θεία Κοινωνία ΔΕΝ είναι μαγεία.

Ας πούμε ότι έχω ηπατίτιδα, διάλεξε τύπο, και μια ανοιχτή πληγή στο στόμα και έχεις και εσύ ανοιχτή πληγή, αλλά είσαι υγιής, και μεταλαμβανουμε και οι δύο, πρώτα εγώ μετά εσύ. Δεν θα κολλήσεις???
Άλλο οι ιατρικές πράξεις. Και μην ξεχνάμε ότι ''τα αδύνατα παρά ανθρώποις δυνατά τω Θεώ εστί''. Αν ήταν να κολλάμε ασθένειες έτσι, τότε οι παπάδες που επί τόσους αιώνες καταλύουν στο τέλος δλδ καταναλώνουν ό,τι περίσσεψε από το Άγιο Ποτήριο θα πέθαιναν συχνότατα(αν όχι όλοι) από μολυσματικές νόσους! Υ.Γ. Είπαμε ότι είναι θέμα ΠΙΣΤΗΣ στο Θεό.

Αν είναι τα πραγματα....όπως πιστεύεις,ο χριστιανός Ορθόδοξος δεν χάνει κάτι,αν είναι όμως οπως πιστεύει αυτός‼️ εσύ τι χάνεις....❓

Οχι δεν θα κολλησεις Γιαννη
Προσεξε Δεν προσπαθω να σε πεισω
Εαν δεν το πιστευεις ειναι δικαιωμα σου
Απλα απαντω στην ερωτηση σου
Οσον αφορα την Θεια Κοινωνια Δεν θα κολλησεις
Άποκλειστικα αυτο
Δεν κοινωνεις κρασι και δεν περνεις ψωμι
Περνεις Σωμα Και Αιμα Χριστου
Ειναι ενα απο τα Μυστηρια της Πιστης μας

Για οτιδηποτε αλλο ναι θα κολλησεις

Να στο αναλυσω μην μου ζητησεις μονο η να στο αποδειξω
Δεν μπορω ΕΓΩ

Υπαρχουν Αγιοι Ανθρωποι εν ζωη η οχι που αν θελεις να τους ρωτησεις θα στο αποδειξουν

Η Θεια κοινωνια ειναι για την ψυχη του ανθρωπου....και οχι για τις αρρωστιες του σωματος....
Και απο το κουταλακι της Θειας κοινωνιας.....αρρωστια δεν κολλάς !!!
Τωρα ο καθε ενας ας πιστευει οτι γουσταρει .....δικαιωμα του ειναι !!!

Η Θεια κοινωνια ειναι για την ψυχη του ανθρωπου....και οχι για τις αρρωστιες του σωματος....
Και απο το κουταλακι της Θειας κοινωνιας.....αρρωστια δεν κολλάς !!!
Τωρα ο καθε ενας ας πιστευει οτι γουσταρει .....δικαιωμα του ειναι !!!
Δε φταιει ο απλος... κόσμος, φταίει η επίσημη εκκλησία που αφήνει ιερείς κ μοναχούς να δηλώνουν ότι το Άγιο φως ανάβει ,αναπτήρας μπικ ,ζιππο ,τούρμπο κ ότι τελως πάντων κουβαλά ο πατριάρχης όταν μπαίνει στον Πανάγιο τάφο‼️κ είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς κ καλά ο ιερέας μπορεί να το βλέπει ως δημοσιοϋπαλληλικη ο μοναχός όμως που μονάζει στα ξεροβραχα χωρίς νερό κ μέσα στην λαμπάδα....για πιο λόγο κάθεται εκεί,αφού δεν υφίσταται Πανάγιο φως κατά επέκταση ανάσταση κλπ κλπ‼️

Δε φταιει ο απλος... κόσμος, φταίει η επίσημη εκκλησία που αφήνει ιερείς κ μοναχούς να δηλώνουν ότι το Άγιο φως ανάβει ,αναπτήρας μπικ ,ζιππο ,τούρμπο κ ότι τελως πάντων κουβαλά ο πατριάρχης όταν μπαίνει στον Πανάγιο τάφο‼️κ είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς κ καλά ο ιερέας μπορεί να το βλέπει ως δημοσιοϋπαλληλικη ο μοναχός όμως που μονάζει στα ξεροβραχα χωρίς νερό κ μέσα στην λαμπάδα....για πιο λόγο κάθεται εκεί,αφού δεν υφίσταται Πανάγιο φως κατά επέκταση ανάσταση κλπ κλπ‼️

Αστο Γιαννη μου....και μην μου λες για παπαδες και πατριαρχες......δεν τα παω καλα μαζι τους....και αυτος
ειναι ο λογος που προσευχομαι μονο ξωκλησια....και δεν παταω στην εκκλησια!!
Δεν δεχομαι ολα αυτα τα χρυσαφια που φορανε και κουβαλανε επανω τους....
Ο Χριστος δεν φοραγε χρυσαφια....απλος και ταπεινος ηταν......
Και εχουμε τους καραγκιοζηδες ( παπαδες ) να μας λενε οτι αυτα που φορανε δειχνουν μεγαλοπρεπεια ???
Η μεγαλοπρεπεια....ειναι στην ψυχη του ανθρωπου....και οχι στα ρουχα του !!
Αστο σου λεω....ανοιξαμε μεγαλο θεμα φιλαρα μου !!!

Αν όλοι είχαμε δουλειές που μας απέφεραν κάνα 5χίλιαρο στην τσέπη τον Κασιδιάρη δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του.
Επίσης η πρότασή του για τους παράνομους μετανάστες ποιά είναι? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει διότι δεν έχω καταλάβει.
Τι προτείνει να τους κάνουμε?
Μόνο φωνές ακούω και όχι λύση
Όταν ρώτησαν τον Κασιδιάρη τι θα έκαναν με τους μετανάστες , αν έρχονταν στην εξουσία , απάντησε γελώντας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι , θα φύγουν αμέσως από μόνοι τους ! Αλήθεια είναι , έχει χιούμορ ο μπαγάσας.....

Επισης,χωρις λογο και αιτια,2 νεοι ανθρωποι,ο Καπελωνης και ο Φουντουλης,δολοφονηθηκαν στο Νεο Ηρακλειο απο τους ακροαριστερους εξτρεμιστες "Δημοκρατες",της πρωτοεμφανιζομενης "δημοκρατικοτατης" οργανωσης "Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις" 🤪 με την περιφημη ατακα λιγο πριν την δολοφονια: "Φασιστες ηρθαμε",συμφωνα με τους αυτοπτες μαρτυρες...
Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα...
Εφεραν και εδραιωσαν τα σταλινικα μορφωματα και τα παρακλαδια τους την δημοκρατια...
Αλλα οπως ειχε γραψει εδω μεσα και ο Βασιλης ο γιατρος,ας πανε να ζησουν στους Κομμουνιστικους παραδεισους της βορειας Κορεας,της Κουβας ή της Βενεζουελας...Οι επιλογες ειναι αρκετες...

Αλλα σε εκεινη την δολοφονια η Δημοκρατια ηταν επιλεκτικη,καθως επισης και η δημοσια κατακραυγη ηταν ανυπαρκτη,η διερευνηση της υποθεσης ηταν σχεδον μηδεμινη σε σχεση με την δολοφονια στο Κερατσινι,γιατι ετσι επεβαλλε η μοδα και το λαϊκο αισθημα...
Οι ανθρωπινες ζωες,εχουν επιλεκτικη αξια,αναλογα με τις ιδεες που κουβαλας...

Παλι καλα δηλαδη που επικηρυχθηκαν οι δραστες με 1.000.000 ευρω τοτε,εστω και για τα ματια του κοσμου....
Όταν η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει μικρότερη σημασία από τα "πιστεύω" μας, τότε πρέπει να ξαναδούμε τα πιστεύω μας ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.
Όταν βγάζουμε μαχαίρια και όπλα για πλάκα κάτι δεν πάει καλά.
Ο φανατισμός δεν έχει πολιτική απόχρωση.

Βασιλη η μονη ενσταση για το εμβολιο ειναι για την "υποχρεωτικοτητα"... ουτε για τσιπακια, ουτε για mRNA,ουτε για το σφραγισμα του "οξωαπεδω"...Καλα κανανε και βγαλανε το εμβολιο αλλα αυτα με τις αναστολες εργασιας και τις υποχρεωτικοτητες εμενα τουλαχιστον με βρισκουν αντιθετο...σε κατι που δεν ειναι δοκιμασμενο οπως οριζουν τα ιατρικα πρωτοκολλα το αφηνεις στην ελευθερη βουληση(εκτιμηση...) του καθενος αν θα το κανει ή οχι...αποψη μου
Γιάννη είναι εύκολο να έχουμε άποψη για τα πάντα (δεν το γράφω υποτιμητικά για κανέναν και εγώ έχω) αλλά όταν είσαι ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε εξαιρετικές καταστάσεις να πάρεις δύσκολες αποφάσεις ενίοτε και στο όριο του "λάθους".
Και αν θες την ξεκάθαρη άποψη μου, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ήταν σωστή η υποχρεωτικότητα, ο τρόπος που εφαρμόστηκε με τα πρόστιμα και τις λοιπές μαλακίες ήταν Ελληνικός.
Αλλιώς κάποιοι θα πέθαιναν από ασφυξία στο σπίτι τους όπως στην Ιταλία.
Μάθε τι έγινε και πως εφαρμόστηκε η υποχρεωτικότητα σε άλλες χώρες ... έχει ενδιαφέρον.

Προσωπικά έχω χάσει 5 γνωστούς από επιπλοκές του κορώνα οι οποίοι πίστευαν ότι ήταν άτρωτοι.
Μικρές ηλικίες. Ένας πριν 5 μήνες. Όλοι ανεμβολίαστοι.
Ο ανιψιός μου τότε δούλευε σε μεγάλο νοσοκομείο και γινόταν το έλα να δεις, πεδίο μάχης Ουκρανίας.
Έρχονταν πολλοί με οξυγόνο στον πάτο και έλεγαν γιατρέ σώσε με ... είσαι εμβολιασμένος ήταν η επόμενη ερώτηση ? Όχι ...
Φυσικά και πέθαναν εμβολιασμένοι, φυσικά και τα εμβόλια είχαν παρενέργειες όπως όλα τα φάρμακα (δες εμβόλιο MMR που κάνουν στα νήπια, ακόμα και το Depon) αλλά υπάρχει ένα σημείο από το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός και ευτυχώς δεν το φτάσαμε.
Τα πάντα είναι πιθανότητες και στην Ιατρική.
Το εμβόλιο μόλις ήρθε στην Ελλάδα το είχαν κάνει εκατομμύρια κόσμος στο εξωτερικό και αυτό είναι η καλύτερη δοκιμή.
Αν η θνησιμότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη (πχ 50% ανεξαρτήτως ηλικίας) κανένας δεν θα περίμενε ιατρικά πρωτόκολλα αλλά θα σπάζαμε αποθήκες για να πάρουμε την πειραματική δόση μας.
Πολλοί αντιεμβολιαστές κοιτάζουν τα ραδίκια ανάποδα τώρα.

Τέλος οι αναστολές εργασίας για τους υγειονομικούς ήταν σωστές για εμένα.

Τες πα, τέλος καλό, όλα καλά.

Όταν ρώτησαν τον Κασιδιάρη τι θα έκαναν με τους μετανάστες , αν έρχονταν στην εξουσία , απάντησε γελώντας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι , θα φύγουν αμέσως από μόνοι τους ! Αλήθεια είναι , έχει χιούμορ ο μπαγάσας.....
Π@ύτσες μπλε δηλαδή ... απάντηση μηδενικό.
Οι τελευταίοι άνθρωποι που πιστεύω στον κόσμο είναι οι πολιτικοί.

Ρε Μπίλυ ρε Μπίλυ ,πας κ κάνεις ένα εμβόλιο κ δικαίωμα σου να το κάνεις που το πίστεψες‼️εγώ δεν το πίστεψα ο τάδε δεν ,γιατί μας χώνεις πρόστιμο❓παίρνει ο άλλος σύνταξη 340€ κ του αφαιρεις 150€ επειδή είσαι φιλάνθρωπος❓
Τα πρόστιμα ήταν λάθος.
η ιατρική κοινότητα διχάστηκε ναι η όχι❓
Όχι, βρες μου κάτι επίσημο και γραπτό που να λέει ότι τα εμβόλια ήταν επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.
Είτε από τότε είτε τώρα.
Δεν θα βρεις ή αν βρεις θα είναι μούφα ή γραμμένο από άσχετο.

Εκ του αποτελέσματος πάντως βλέπουμε ότι ήταν ασφαλή.

Επισης,χωρις λογο και αιτια,2 νεοι ανθρωποι,ο Καπελωνης και ο Φουντουλης,δολοφονηθηκαν στο Νεο Ηρακλειο απο τους ακροαριστερους εξτρεμιστες "Δημοκρατες",της πρωτοεμφανιζομενης "δημοκρατικοτατης" οργανωσης "Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις" 🤪 με την περιφημη ατακα λιγο πριν την δολοφονια: "Φασιστες ηρθαμε",συμφωνα με τους αυτοπτες μαρτυρες...
Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα...
Εφεραν και εδραιωσαν τα σταλινικα μορφωματα και τα παρακλαδια τους την δημοκρατια...
Αλλα οπως ειχε γραψει εδω μεσα και ο Βασιλης ο γιατρος,ας πανε να ζησουν στους Κομμουνιστικους παραδεισους της βορειας Κορεας,της Κουβας ή της Βενεζουελας...Οι επιλογες ειναι αρκετες...

Αλλα σε εκεινη την δολοφονια η Δημοκρατια ηταν επιλεκτικη,καθως επισης και η δημοσια κατακραυγη ηταν ανυπαρκτη,η διερευνηση της υποθεσης ηταν σχεδον μηδεμινη σε σχεση με την δολοφονια στο Κερατσινι,γιατι ετσι επεβαλλε η μοδα και το λαϊκο αισθημα...
Οι ανθρωπινες ζωες,εχουν επιλεκτικη αξια,αναλογα με τις ιδεες που κουβαλας...

Παλι καλα δηλαδη που επικηρυχθηκαν οι δραστες με 1.000.000 ευρω τοτε,εστω και για τα ματια του κοσμου....
Είσαι σίγουρος ότι έτσι έχουν τα πράγματα ; Πρόκειται για μιά από τις πιό σκοτεινές πολιτικές δολοφονίες , από μιά οργάνωση που λες και συστάθηκε γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό και έκτοτε δεν επαναδραστηριοποιήθηκε.Αξίζει να διαβάσεις τις δύο πρώτες σελίδες της προκήρυξης για να δεις την αγωνιώδη προσπάθεια του συντάκτη , αφενός να πείσει ότι αυτοί κρύβονται πίσω απ' αυτή την ενέργεια και αφετέρου να την δικαιολογήσει . Σε ποιούς όμως ; Όχι στον κόσμο , αλλά στους αναρχικούς και στους ακροαριστερούς που αμφισβήτησαν έντονα την αριστερή πατρότητα της ενέργειας , ενώ συγχρόνως τους επέκριναν δριμύτατα για την πράξη τους . Όσον αφορά την κατακραυγή ' συνήθως συνοδεύει αυτόν που ήρξατο χειρών αδίκων....

Συμφωνώ Βασίλη με όλο το κείμενο που έγραψες, ξεχώρισα αυτό το κομμάτι γιατί η λέξη που θα έπρεπε να ορίζει όλα μας τα κριτήρια είναι η δικαιοσύνη. Οσοι απο το σόι μου γύρισαν ζωντανοί από τον πόλεμο του 40 ,τους έστελναν για παραθερισμο στην Γυάρο και την Μακρόνησο οι πρώην συνεργάτες των ναζί που πλέον παρισταναν τους πατριώτες. Πέρασαν τα χρόνια και με αγώνες και θυσίες ανθρώπων που πίστευαν στο δίκαιο, ( κυρίως αριστεροί) , εξομαλυνθηκε η κατάσταση μέχρι που πήρε η αριστερά την εξουσία. Η μία απογοήτευση διαδέχτηκε την επόμενη, όσοι πίστευαν ακόμη σε αξίες ένοιωθαν προδομενοι. Πόσο δίκαιο είναι για την μνήμη των προγόνων που σφαγιαστηκαν γιατί παρέμεναν Έλληνες στην Τουρκοκρατία, ή γιατί ήθελαν δημοκρατία στα χρόνια της μαύρης δεξιάς, να στηρίζουμε ένα πολιτικό σύστημα που εξευτελίζει και σβήνει ολες τις αξίες για τις οποίες θυσιάστηκαν όλοι αυτοί ;
Η δικαιοσύνη Λευτέρη είναι, ήταν και θα είναι πάντα σχετική.
Η ζωή, κατά κύριο λόγο, είναι άδικη.

Η δικαιοσύνη πχ για έναν πατέρα που κάποιος σκότωσε το παιδί του θα ήταν να σκοτώσει τον δολοφόνο με τα ίδια του τα χέρια.
Στον μεσαίωνα έκαιγαν ανθρώπους γιατί ήταν δαιμονισμένοι.

Η δικαιοσύνη είναι το «κοινό περί δικαίου αίσθημα» + νομοθεσία, ... και τα 2 αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, οπότε ούτε καν η δικαιοσύνη παραμένει σταθερή. Είναι σχετική και αυτή και εξαρτάται από τις εκάστοτε συνθήκες ή την πληρότητα των φυλακών 🤪 .

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από το υπάρχον πολιτικό σύστημα ?
Παλιότερα είχα γράψει ότι αυτό που λείπει από την Ελλάδα είναι το βαθύ κράτος (που να μην επιτρέπει στην κάθε κυβέρνηση να κάνει ότι της καπνίσει) και το όραμα ... να βλέπουμε 20-40 χρόνια μπροστά.
Και τα 2 ενέχουν κινδύνους, αλλά πρέπει να γίνουν.
Ποιός θα τα κάνει ? Δεν έχω ιδέα ... το πιο πιθανό είναι κανένας, οπότε θα βαδίζουμε μόνιμα στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Το δίκαιο είναι ένα και δεν αλλάζει με τις εποχές .Αλαζει μόνο από ανθρώπινα τερτιπια που αποσκοπούν κάπου.Και η ελευθερία είναι μια .Και θα τοποθετηθω για το θέμα των εμβολίων σε οποιαδήποτε συνθήκη και για οποιοδήποτε λόγο όταν επιβάλεις κάτι το οποίο μπορεί να έχει συνέπεια τις απώλειες ζωών οφειλης να έχεις και ευθύνη δεν ψηφίζεις ανευθυνότητα και βάζεις το κάθε καραγκιόζη σε μια επιτροπή γράφοντας στα παπάρια σου καθηγητές πανεπιστημίων και τους μεγαλύτερους στο τομέα που αντέδρασαν .Και αν έχετε καταλάβει που δυστυχώς δεν το πιάσατε κανείς το νόημα ο πρωθυπουργός ζήτησε και επέβαλε πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός εκτός για να μη χάσει άλλα έσοδα από τους τουρίστες και καταστραφεί στα χέρια του η ήδη ξατασρεμενη χώρα που ζει από τουρισμό και δανεικά όχι για να σώσει τους πολίτες .Έχουμε εγκληματικές έλλειψης και αμελείς καθημερινά σε πολλούς τομείς που αν ήθελαν το καλό μας θα τα είχαν μαζέψει λίγο ενώ συνεχίζουν να τα διογκώνουν.Αλλα δυστυχώς μπορεί να έχουμε όλοι δύο μάτια αλλά κάποιοι βλέπουν μέχρι τη μύτη τους μόνο είναι οι ίδιοι που κοιτώντας πίσω βλέπουν μέχρι το κωλο τους μόνο.Και δυστυχώς πάλι είναι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Status
Not open for further replies.
Back