Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν έχω ψηφίσει ποτε τουλάχιστον σε αυτό έχω τη συνείδηση μου καθαρή ότι δεν συμμετειχα στην καταστροφή της Ελλάδας για να μου σβήσουν καμία κλήση
Κακώς‼️εδώ έρχονται από Γερμανία (οι οποιοι ζουν μόνιμα εκεί κ χωρίς σκοπό να επιστρέψουν)κ ψηφίζουν Μήτσο εδώ ,για να παίρνουν μάτι τσόντα‼️κ εσύ ως Έλλην εν Ελλάδι απέχεις❓τεσπά αναφαιρετο δικαίωμα σου‼️

Αλεξ, είμαστε νομίζω αρκετά υποψιασμένοι και οι δύο ώστε να μην καταπίνουμε αμασητη την όποια <ενημερωση> μας πασάρουν. Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω μόνο από τα λίγα βιντεακια που έχω δει και από στιγμιότυπα σε δελτία ειδήσεων, κρίνοντας από αυτά μου φαίνεται ασύγκριτα προτιμωτερος από όλα τα καθωσπρέπει καθάρματα που υποδύονται τους προοδευτικους, είτε βρίσκονται στην νδ, πασοκ ή σύριζα. Αυτοί που κατά την γνώμη μου είναι ότι χειρότερο, είναι κάτι πλαδαρα ουφο όπως αυτό της νίκης και γενικά όλοι αυτοί οι μουτζαχεντιν που θέλουν να επιβάλλουν την λοξά τους.
Και άλλο προδότης της ίδιας σου της χώρας Το τσεκούρι άνοιξε κανένα κεφάλι ;Τα κοντάρια κράνη και μολότοφ έχουν λιγότερη αξία ;Η αυτοί είναι αγωνιστές που σπάνε τζαμαρίες και καταστρέφουν τα μαγαζιά του κοσμακη.
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα.Ας μιλήσουμε για αυτά που μας ενώνουν εν Χριστώ αδελφοί.

Κακώς‼️εδώ έρχονται από Γερμανία (οι οποιοι ζουν μόνιμα εκεί κ χωρίς σκοπό να επιστρέψουν)κ ψηφίζουν Μήτσο εδώ ,για να παίρνουν μάτι τσόντα‼️κ εσύ ως Έλλην εν Ελλάδι απέχεις❓τεσπά αναφαιρετο δικαίωμα σου‼️
Αν όλοι σκεφτόταν σαν εμένα θα ήταν η Ελλάδα υπερδύναμη

Για σου ρε μάγκα υπέρπατριωταρα του περιπτέρου που έκανες τον επαναστάτη με τον ψευτο κορονιο και μόλις σε μπουκωσαν με χρήμα και έριξαν λεφτά στις φαρμακευτικες σου εξαφανίστηκες τσάμπα μάγκας εισαι και εσύ

Όλοι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν αν ένας δολοφόνος ή βιαστής ή λαθρομετανάστης δεχθεί μία σφαλιάρα από αστυνομικό ή αν ένας <αντιεξουσιαστης> φάει μία κλωτσια, αφού έχει ρίξει μολότοφ και πέτρες, ξεχνάνε τα ιδεώδη τους όταν η καταπάτηση ελευθεριών αφορά τους απέναντι. Τί τους κάνει και λυσσανε εναντίον του κάθε Κασιδιαρη ενώ εθελοτυφλουν στα αίσχη των συστημικων <πολιτικων> ,των μειονοτικών κλπ ; Και για να προλάβω τυχόν <ευαισθητους > , ο μόνος ορισμός που μπορεί να με χαρακτηρίσει πολιτικά είναι αντιδεξιος, δεν είμαι κατοικίδιο κανενός.
Και άλλο προδότης της ίδιας σου της χώρας Το τσεκούρι άνοιξε κανένα κεφάλι ;Τα κοντάρια κράνη και μολότοφ έχουν λιγότερη αξία ;Η αυτοί είναι αγωνιστές που σπάνε τζαμαρίες και καταστρέφουν τα μαγαζιά του κοσμακη.
Προσωπικά θεωρώ την ιδεολογία που πρεσβεύουν οι Κασιδιαρέοι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Απορώ πως γίνεται σύγκριση με τα χαμένα που το παίζουν επαναστάτες και σπάνε τα μαγαζιά του κόσμου. Οι Κασιδιαρέοι είναι αυτοί που έχουν ινδάλματα τους Γερμανούς στην χειρότερη τους μορφή. Είναι αυτοί που ρουφιάνευαν τους Έλληνες το 1940 και τους οδηγουσαν στο απόσπασμα και στην Γκεστάπο. Σήμερα με πρόφαση τάχα το ενδιαφέρον να σώσουν την Ελλάδα από τους μετανάστες, εκδηλώνουν το μίσος τους για κάθε τι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος τους πραγματικά. Δεν είναι η αγάπη τους για την Ελλάδα, είναι να ξεκαθαρίσουν τον κόσμο από τους "αλλους". Απορώ πως λογίζονται για πατριώτες οι οπαδοί των ναζί, που έκαψαν τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, και τόσα άλλα χωριά μαζί με τα γυναικόπαιδα. Εμένα η γνώμη μου αυτή είναι και δεν μπορώ να τους δω, καθόλου διαφορετικά.

Προσωπικά θεωρώ την ιδεολογία που πρεσβεύουν οι Κασιδιαρέοι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Απορώ πως γίνεται σύγκριση με τα χαμένα που το παίζουν επαναστάτες και σπάνε τα μαγαζιά του κόσμου. Οι Κασιδιαρέοι είναι αυτοί που έχουν ινδάλματα τους Γερμανούς στην χειρότερη τους μορφή. Είναι αυτοί που ρουφιάνευαν τους Έλληνες το 1940 και τους οδηγουσαν στο απόσπασμα και στην Γκεστάπο. Σήμερα με πρόφαση τάχα το ενδιαφέρον να σώσουν την Ελλάδα από τους μετανάστες, εκδηλώνουν το μίσος τους για κάθε τι διαφορετικό. Αυτός είναι ο στόχος τους πραγματικά. Δεν είναι η αγάπη τους για την Ελλάδα, είναι να ξεκαθαρίσουν τον κόσμο από τους "αλλους". Απορώ πως λογίζονται για πατριώτες οι οπαδοί των ναζί, που έκαψαν τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, και τόσα άλλα χωριά μαζί με τα γυναικόπαιδα. Εμένα η γνώμη μου αυτή είναι και δεν μπορώ να τους δω, καθόλου διαφορετικά.
Ενώ ο άλλος που έκανε υποχρεωτικά ....τα εμβόλια‼️είναι δημοκράτης‼️

Ενώ ο άλλος που έκανε υποχρεωτικά ....τα εμβόλια‼️είναι δημοκράτης‼️
Εγώ έγραψα συγκεκριμένα γιατί δεν τους γουστάρω. Επίσης δεν μπορώ να πω δια μέσου της σύγκρισης, ότι παίρνουν άφεση αμαρτιών, επειδή είναι κι άλλοι μαλάκες στην ζωή μας. Μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, δεν έχει σημασία. Οι συγκεκριμένοι, είναι μια κατηγορία μονοι τους.

Έχεις δίκιο σε ορισμένα από αυτά που λες, όπως για τους συνεργάτες των ναζί που μετά την κατοχή πήραν την σκυτάλη του πατριωτισμού και συνέχισαν να δολοφονούν Έλληνες, αυτή τη φορά στα ξερονησια. Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμενοι είναι αυτό που τους αποδίδεις, με τον ίδιο τρόπο μπορεί κανείς να δαιμονοποιησει συνολικά την αριστερά για τα εγκλήματα του σταλινισμου, πρέπει ο καθένας να κρίνεται για αυτα που κάνει και για όσα πρεσβεύει και όχι για την ταμπέλα που του κρεμάνε οι αντίπαλοί του, αν μια σωστή άποψη την υιοθετήσει ο ένας ή ο άλλος, η ορθότητα της άποψης δεν αλλάζει.

Επί προσωπικού . Ένας από τους λόγους που στις προηγούμενες εκλογές ο Άρειος Πάγος '' έκοψε '' το κόμμα του Μπογδάνου είναι γιατί χρησιμοποίησε ως σύμβολο το αστέρι της Βεργίνας , το οποίο είναι εθνικό σύμβολο και εκ του νόμου απαγορεύεται η χρήση του . Οι 300 τι είναι; Γιατί φαντάζομαι ότι σ' αυτούς και όχι στους σημερινούς Σπαρτιάτες αναφέρεται το όνομα του κόμματος που πρωτομπαίνει στη Βουλή.

Έχεις δίκιο σε ορισμένα από αυτά που λες, όπως για τους συνεργάτες των ναζί που μετά την κατοχή πήραν την σκυτάλη του πατριωτισμού και συνέχισαν να δολοφονούν Έλληνες, αυτή τη φορά στα ξερονησια. Δεν ξέρω αν οι συγκεκριμενοι είναι αυτό που τους αποδίδεις, με τον ίδιο τρόπο μπορεί κανείς να δαιμονοποιησει συνολικά την αριστερά για τα εγκλήματα του σταλινισμου, πρέπει ο καθένας να κρίνεται για αυτα που κάνει και για όσα πρεσβεύει και όχι για την ταμπέλα που του κρεμάνε οι αντίπαλοί του, αν μια σωστή άποψη την υιοθετήσει ο ένας ή ο άλλος, η ορθότητα της άποψης δεν αλλάζει.
Λευτέρη, δεν ακούω τι λένε οι πολιτικοί τους αντίπαλοι. Όμως έχουν κυκλοφορήσει βίντεο και φωτογραφίες με ναζιστικους χαιρετισμούς και εμβατήρια, με σβάστικες, εξομολογήσεις και γενικώς κάθε λογής ανάλογες συμπεριφορές για το τι πρεσβεύουν τα ανώτερα στελέχη τους. Τέλος πάντων, ως συνήθως δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν με αυτά που γράφω, κάποιες σκέψεις και προσωπικές απόψεις είναι μόνο.

Το γεγονος οτι τα οικονομικα συμφεροντα εχουν καταφερει να πεισουν τους πολιτες
οτι με κατασκευες που επιβαρυνουν το περιβαλον ,
οπως τα ηλεκτρικα αυτοκινητα , ανεμογεννητριες, φωτοβολταικα , θα σωσουν το περιβαλλον,
δειχνει το επιπεδο σκεψης του απλου κοσμου !
Απο τη στιγμη που η μαζα εχει πεισθει οτι για την καταστροφη της φυσης φταιει το καλαμακι και το φρεον r407 για μενα η συζητηση εχει τελειωσει...
Και ο γαιδαρος πεταει πλεον..
Καλώς ήρθες,πάλι.

Status
Not open for further replies.
Back