Τον Χάρη να στείλουμε!άντε τώρα να της εξήγηση πάλι ο καραφλας
Τον Χάρη να στείλουμε!άντε τώρα να της εξήγηση πάλι ο καραφλας
Ο υπουργός,θα βάλει ανεμογεννήτριες, μέχρι και στην Ακρόπολη!Ελπίζω να το πάρει πάνω του ο υπουργός και να μην της δώσει σαν αρμοδιότητα και την θηρα, γίνεται αυτό και έχει γίνει και άλλες φορές, γιατί άντε τώρα να της εξήγηση πάλι ο καραφλας τι γίνεται με την θηρα. Καλά κρασιά, τα λεφτά θα μας σώσουν πάλι!
Η ειδικότητα του! ( μετά την Ζωίτσα θα του δώσουμε πιστοποίηση)Τον Χάρη να στείλουμε!
CIP και σφραγίδα στο κούτελο για COMPACT ΜATURES!Η ειδικότητα του! ( μετά την Ζωίτσα θα του δώσουμε πιστοποίηση)
Με ένα κινητό τηλέφωνο τα έκανε όλα.Τοσο καιρό που έδινε συνεντεύξεις σε YouTubers η κυβέρνηση της ψηφιακής μαλακινσης που ήταν?
Να της πάρει τα μέτρα για μάρμαρα;Τον Χάρη να στείλουμε!
Άλλο να είσαι Νεοδημοκρατης με τσεκούρι, άλλο φασίστας και άλλο ξυλοκόπος.Όλοι αυτοί που βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν αν ένας δολοφόνος ή βιαστής ή λαθρομετανάστης δεχθεί μία σφαλιάρα από αστυνομικό ή αν ένας <αντιεξουσιαστης> φάει μία κλωτσια, αφού έχει ρίξει μολότοφ και πέτρες, ξεχνάνε τα ιδεώδη τους όταν η καταπάτηση ελευθεριών αφορά τους απέναντι. Τί τους κάνει και λυσσανε εναντίον του κάθε Κασιδιαρη ενώ εθελοτυφλουν στα αίσχη των συστημικων <πολιτικων> ,των μειονοτικών κλπ ; Και για να προλάβω τυχόν <ευαισθητους > , ο μόνος ορισμός που μπορεί να με χαρακτηρίσει πολιτικά είναι αντιδεξιος, δεν είμαι κατοικίδιο κανενός.
Και άλλο προδότης της ίδιας σου της χώρας Το τσεκούρι άνοιξε κανένα κεφάλι ;Τα κοντάρια κράνη και μολότοφ έχουν λιγότερη αξία ;Η αυτοί είναι αγωνιστές που σπάνε τζαμαρίες και καταστρέφουν τα μαγαζιά του κοσμακη.Άλλο να είσαι Νεοδημοκρατης με τσεκούρι, άλλο φασίστας και άλλο ξυλοκόπος.
Αλεξ, είμαστε νομίζω αρκετά υποψιασμένοι και οι δύο ώστε να μην καταπίνουμε αμασητη την όποια <ενημερωση> μας πασάρουν. Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω μόνο από τα λίγα βιντεακια που έχω δει και από στιγμιότυπα σε δελτία ειδήσεων, κρίνοντας από αυτά μου φαίνεται ασύγκριτα προτιμωτερος από όλα τα καθωσπρέπει καθάρματα που υποδύονται τους προοδευτικους, είτε βρίσκονται στην νδ, πασοκ ή σύριζα. Αυτοί που κατά την γνώμη μου είναι ότι χειρότερο, είναι κάτι πλαδαρα ουφο όπως αυτό της νίκης και γενικά όλοι αυτοί οι μουτζαχεντιν που θέλουν να επιβάλλουν την λοξά τους.Άλλο να είσαι Νεοδημοκρατης με τσεκούρι, άλλο φασίστας και άλλο ξυλοκόπος.
Δεν έχω ψηφίσει ποτε τουλάχιστον σε αυτό έχω τη συνείδηση μου καθαρή ότι δεν συμμετειχα στην καταστροφή της Ελλάδας για να μου σβήσουν καμία κλήσηΑπέχεις
Αν φτάσει εκεί που πρέπει θα αναλάβουμε εμείς.......Ανεβασα εγω λινκ που αναφερει οτι εφτασε σχεδον 50%...ε και..εγινε κατι?και 80% να φτασει η αποχη αυτοι που ειναι να βγουν θα βγουν...δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κατι τετοια...και παλι θα βγουν και θα πουν "ο λαος μας ψηφισε " ασχετως αν πηγε να ψηφισει ενας στους πεντε...
Εγω για αυτο ειμαι της λογικης παω να ψηφισω χωρις ομως να εχω αυταπατες... και δεν κατηγορω αυτους που δεν πανε να ψηφισουν γιατι εχουν επιχειρηματα που ειναι σεβαστα και ενα απο τα βασικοτερα:"ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" η ιστορια εχει δειξει πως με αλλους τροπους αλλαζουν τα πραγματα...που και παλι το τελικο αποτελεσμα ειναι αμφιβολο...
Και στις δύο περιπτώσεις τα ποσοστά ήταν πολύ ψηλότεραΑπο 38,9 τον Μαιο ,χθες στο 49%
Αυτό εξυπηρετεί σκοπούς.
Ελα ρε , τέτοια εσωτερική επεξεργασία κάνει ;
Χάρη!!! Ανέλαβε!!!
Πολυεργαλείο σου λέω!
Κουφαλιτσες με βρήκατε χωρίς ρεύμα χθες και πλακώθηκα στα ουίσκια δε μπορούσα να γράψω και με γλεντάτε ε. Θα σας σιάξωΤώρα που τα έχει πιει!!! Άνετα!
Το γεγονος οτι τα οικονομικα συμφεροντα εχουν καταφερει να πεισουν τους πολιτες