Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
Ανεβασα εγω λινκ που αναφερει οτι εφτασε σχεδον 50%...ε και..εγινε κατι?και 80% να φτασει η αποχη αυτοι που ειναι να βγουν θα βγουν...δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κατι τετοια...και παλι θα βγουν και θα πουν "ο λαος μας ψηφισε " ασχετως αν πηγε να ψηφισει ενας στους πεντε...
Εγω για αυτο ειμαι της λογικης παω να ψηφισω χωρις ομως να εχω αυταπατες... και δεν κατηγορω αυτους που δεν πανε να ψηφισουν γιατι εχουν επιχειρηματα που ειναι σεβαστα και ενα απο τα βασικοτερα:"ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" η ιστορια εχει δειξει πως με αλλους τροπους αλλαζουν τα πραγματα...που και παλι το τελικο αποτελεσμα ειναι αμφιβολο...

Ανεβασα εγω λινκ που αναφερει οτι εφτασε σχεδον 50%...ε και..εγινε κατι?και 80% να φτασει η αποχη αυτοι που ειναι να βγουν θα βγουν...δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κατι τετοια...και παλι θα βγουν και θα πουν "ο λαος μας ψηφισε " ασχετως αν πηγε να ψηφισει ενας στους πεντε...
Εγω για αυτο ειμαι της λογικης παω να ψηφισω χωρις ομως να εχω αυταπατες... και δεν κατηγορω αυτους που δεν πανε να ψηφισουν γιατι εχουν επιχειρηματα που ειναι σεβαστα και ενα απο τα βασικοτερα:"ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" η ιστορια εχει δειξει πως με αλλους τροπους αλλαζουν τα πραγματα...που και παλι το τελικο αποτελεσμα ειναι αμφιβολο...
Αυτο ειναι το συνθημα των αναρχικων....

Πόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
80% μπορεί να φτάσει? ακόμα καλύτερα, είδαμε και εμάς που ψηφίζουμε τι φυντάνια στέλνουμε στην βουλή,
και από ότι βλέπω τελειώνει το δικό μου απόθεμα, εάν έχει κανένας περίσσιο μου στέλνει

Απο 38,9 τον Μαιο ,χθες στο 49%
Αυτό εξυπηρετεί σκοπούς.
Ένας μαθηματικός τα λύνει πολύ εύκολα αυτά τα άπλα προβλήματα.
Μάιος 2023: 38,9% αποχή ΝΔ:40,7
Ιούνιος 2023 :49% αποχή ΝΔ:40,5
Αύγουστος 2023 :69% αποχή ΝΔ:40,3
Ιούνιος 2027 :89% αποχή ΝΔ:40,2
Ιούνιος 2030: 99% αποχή ΝΔ:40,2 γτ απο έδω και πέρα εφαρμόζεται το σταθερά τολμηρά μπροστά)

Ελπίζω να το πάρει πάνω του ο υπουργός και να μην της δώσει σαν αρμοδιότητα και την θηρα, γίνεται αυτό και έχει γίνει και άλλες φορές, γιατί άντε τώρα να της εξήγηση πάλι ο καραφλας τι γίνεται με την θηρα. Καλά κρασιά, τα λεφτά θα μας σώσουν πάλι!

Status
Not open for further replies.
Back