Απο 38,9 τον Μαιο ,χθες στο 49%Πόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
Ανεβασα εγω λινκ που αναφερει οτι εφτασε σχεδον 50%...ε και..εγινε κατι?και 80% να φτασει η αποχη αυτοι που ειναι να βγουν θα βγουν...δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κατι τετοια...και παλι θα βγουν και θα πουν "ο λαος μας ψηφισε " ασχετως αν πηγε να ψηφισει ενας στους πεντε...Πόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
Αυτο ειναι το συνθημα των αναρχικων....Ανεβασα εγω λινκ που αναφερει οτι εφτασε σχεδον 50%...ε και..εγινε κατι?και 80% να φτασει η αποχη αυτοι που ειναι να βγουν θα βγουν...δεν ιδρωνει το αυτι τους απο κατι τετοια...και παλι θα βγουν και θα πουν "ο λαος μας ψηφισε " ασχετως αν πηγε να ψηφισει ενας στους πεντε...
Εγω για αυτο ειμαι της λογικης παω να ψηφισω χωρις ομως να εχω αυταπατες... και δεν κατηγορω αυτους που δεν πανε να ψηφισουν γιατι εχουν επιχειρηματα που ειναι σεβαστα και ενα απο τα βασικοτερα:"ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ" η ιστορια εχει δειξει πως με αλλους τροπους αλλαζουν τα πραγματα...που και παλι το τελικο αποτελεσμα ειναι αμφιβολο...
Το θεμα δεν ειναι ποιανου ειναι (που δεν ειναι...) το συνθημα αλλα αν ισχυει...Αυτο ειναι το συνθημα των αναρχικων....
ΑπέχειςΠόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
Το αν ισχυει,ειναι υποκειμενικο...Το θεμα δεν ειναι ποιανου ειναι (που δεν ειναι...) το συνθημα αλλα αν ισχυει...
Καρλ Μαρξ...Το αν ισχυει,ειναι υποκειμενικο...
Και ομως ειναι...
Όλοι αναρχικοί έχουμε γίνει σήμερα ...Αυτο ειναι το συνθημα των αναρχικων....
ΟκκΚαρλ Μαρξ...
80% μπορεί να φτάσει? ακόμα καλύτερα, είδαμε και εμάς που ψηφίζουμε τι φυντάνια στέλνουμε στην βουλή,Πόση ήταν η αποχή ? Γιατι βλέπω κανένας δεν το σχολιάζει αυτό ε ρε σανο
Ένας μαθηματικός τα λύνει πολύ εύκολα αυτά τα άπλα προβλήματα.Απο 38,9 τον Μαιο ,χθες στο 49%
Αυτό εξυπηρετεί σκοπούς.
Τι είναι τούτο πάλι? Δεν μου αρέσει που είναι γυναίκα.Υφυπουργός περιβάλλοντος: Αλεξάνδρα Σδούκου.
Τραβα σε μάστορα και φτιάξε ενα τσίγκινο οσο ειναι καιρός .Τι είναι τούτο πάλι? Δεν μου αρέσει που είναι γυναίκα.
https://www.energia.gr/article/1680...ofasise-na-valei-ta-aytokinhta-mas-sthnpriza-Υφυπουργός περιβάλλοντος: Αλεξάνδρα Σδούκου.
Τελευταία φορά,που ήταν γυναίκα υπουργός, αρμόδια,για τα θέματα θήρας, θυμόμαστε τι είχε γίνει...Τι είναι τούτο πάλι? Δεν μου αρέσει που είναι γυναίκα.