Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν υπάρχει λόγος να μας ξεκανει κανείς γιατί θα χάσει τα πελατακια που τον κάνουν πλουσιότερο να μας χειρίζονται θέλουν οπως και όταν χρειαστεί και αυτό το έχουν επιτύχει σε μεγάλο ποσοστό πλέον και τα πρόβατα σου δεν θέλεις να τα ψοφήσεις γιατί αυτά σε συντηρούν θέλεις όμως να βόσκουν όπου θέλεις όποτε θέλεις και να τρώνε ότι θέλεις χωρίς αντίρρηση .Ποιο απλά δε γίνεται

Δεν υπάρχει λόγος να μας ξεκανει κανείς γιατί θα χάσει τα πελατακια που τον κάνουν πλουσιότερο να μας χειρίζονται θέλουν οπως και όταν χρειαστεί και αυτό το έχουν επιτύχει σε μεγάλο ποσοστό πλέον και τα πρόβατα σου δεν θέλεις να τα ψοφήσεις γιατί αυτά σε συντηρούν θέλεις όμως να βόσκουν όπου θέλεις όποτε θέλεις και να τρώνε ότι θέλεις χωρίς αντίρρηση .Ποιο απλά δε γίνεται
Θα ζήσουμε δηλαδή ρε Γιάννη ? 🤣
Μην μου το χαλάς τώρα ρε φίλε, πρώτη φορά ένιωσα μελλοθάνατος. 😂

Με έπεισες, τουλάχιστον δεν θα προλάβω τα ατσάλια.
Δεν με ενδιαφερει να σε πεισω, ειδικα εκ των υστερων, απλα οσο το δυνατον να προσεχουμε να μην πεφτουμε στην παγιδα των ΜΜΕ. Να ειμαστε επιφυλακτικοι.

Θα ζήσουμε δηλαδή ρε Γιάννη ? 🤣
Μην μου το χαλάς τώρα ρε φίλε, πρώτη φορά ένιωσα μελλοθάνατος. 😂
Μια χαρά θα ζήσουν όλοι φίλε το πρόβλημα είναι το πώς θα ζουν κάποιοι που θα μάρτυρανε κάθε μέρα σα σκλάβοι για να επιβιώσουν όπως και το πρόβλημα είναι πως σκοτώνει κάθε όπλο στο έχω ξαναγράψει όλα θα σκοτώσουν μέχρι κάποια μέτρα αλλά το πώς έχει μεγάλη διαφορα ,άλλο να σκοτώνει και άλλο με το μπαμ να κάνεις 5 στις 10 τον αθλητή του στίβου.Οι διάφορες είναι στις λεπτομέρειες οι λεπτομέρειες ανήκουν στους πολύ παρατηρητικούς που έχουν βέβαια και την ικανότητα αντίληψης των πραγμάτων .Αλλά γιατί να κάνουνε τη ζωή μας δύσκολη όλα είναι ίδια και όλοι θέλουν το καλό μας μας και έκλεισε το θέμα.Θα γράψει η ιστορία και αλήθεια κάποια στιγμή εάν υπάρχει άνθρωπος με τέτοια τάση σε βάθος χρόνου και δε γράφει ανάλογα τα αργύρια που έχει πάρει.Δε βλέπω κανέναν εχθρό προσωπικά αλλά βλέπω στρατό ηλίθιων με μαζοχιστικες τάσεις, τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο και αφού ανήκουμε όλοι στο στρατό και έχουμε δημοκρατία θα ακολουθήσουμε τη μάζα απλά φωνάζοντας ανά διαστήματα πάμε κατά διαόλου.

Δεν με ενδιαφερει να σε πεισω, ειδικα εκ των υστερων, απλα οσο το δυνατον να προσεχουμε να μην πεφτουμε στην παγιδα των ΜΜΕ. Να ειμαστε επιφυλακτικοι.
Είχες πάει Νταβός δηλαδή και το άκουσες με τα αφτιά σου ? Που το διάβασες ή που το είδες αυτό που μου είπες πριν ?
Πρόσεχε και τα βιβλία, γράφουν πάμπολες μ@λακίες.
Στο internet επίσης.

Επειδή έχω κάμποσους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας στην δουλειά, τους ξέρω καλά και μόλις τους ζητήσεις κανένα στοιχείο παραπάνω σου δείχνουν κανένα άσχετο άρθρο που το έγραψε κάποιος που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Τηλεόραση άνοιξα στις εκλογές μετά από πολλούς μήνες οπότε τα ΜΜΕ δεν με απασχολούν.

Μια χαρά θα ζήσουν όλοι φίλε το πρόβλημα είναι το πώς θα ζουν κάποιοι που θα μάρτυρανε κάθε μέρα σα σκλάβοι για να επιβιώσουν όπως και το πρόβλημα είναι πως σκοτώνει κάθε όπλο στο έχω ξαναγράψει όλα θα σκοτώσουν μέχρι κάποια μέτρα αλλά το πώς έχει μεγάλη διαφορα ,άλλο να σκοτώνει και άλλο με το μπαμ να κάνεις 5 στις 10 τον αθλητή του στίβου.Οι διάφορες είναι στις λεπτομέρειες οι λεπτομέρειες ανήκουν στους πολύ παρατηρητικούς που έχουν βέβαια και την ικανότητα αντίληψης των πραγμάτων .Αλλά γιατί να κάνουνε τη ζωή μας δύσκολη όλα είναι ίδια και όλοι θέλουν το καλό μας μας και έκλεισε το θέμα.Θα γράψει η ιστορία και αλήθεια κάποια στιγμή εάν υπάρχει άνθρωπος με τέτοια τάση σε βάθος χρόνου και δε γράφει ανάλογα τα αργύρια που έχει πάρει.Δε βλέπω κανέναν εχθρό προσωπικά αλλά βλέπω στρατό ηλίθιων με μαζοχιστικες τάσεις, τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο και αφού ανήκουμε όλοι στο στρατό και έχουμε δημοκρατία θα ακολουθήσουμε τη μάζα απλά φωνάζοντας ανά διαστήματα πάμε κατά διαόλου.
Δοκιμές έκανες με το Guerini ?
Κανόνισε δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να δω μια τουφεκιά του.
Ο χρόνος μας πιέζει ...

Είχες πάει Νταβός δηλαδή και το άκουσες με τα αφτιά σου ? Που το διάβασες ή που το είδες αυτό που μου είπες πριν ?
Πρόσεχε και τα βιβλία, γράφουν πάμπολες μ@λακίες.
Στο internet επίσης.

Επειδή έχω κάμποσους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας στην δουλειά, τους ξέρω καλά και μόλις τους ζητήσεις κανένα στοιχείο παραπάνω σου δείχνουν κανένα άσχετο άρθρο που το έγραψε κάποιος που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Τηλεόραση άνοιξα στις εκλογές μετά από πολλούς μήνες οπότε τα ΜΜΕ δεν με απασχολούν.

Δοκιμές έκανες με το Guerini ?
Κανόνισε δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να δω μια τουφεκιά του.
Ο χρόνος μας πιέζει ...
Δεν λεγονται ολα δημοσιως, πολλα δεν μπορω να πω ουτε σε δικους μου ανθρωπους απο κοντα.

Ο Χάρης θα ράψει τσέπες πάλι από τις ταφόπλακες.
Αν πεθάνει και αυτός βλέπω να μας τρώνε τα γρνια και οι καρακάξες. 🤪

Έχεις χρόνια ακόμη υπομονή και θα δεις γιατί έχω αρκετά .μπλεξίματα ακόμη και το έχω παραμελήσει το θέμα λίγο στη πράξη μόνο γιατί στο μυαλό είναι κάθε μέρα.
Πλάκα κάνω ...

Ακόμα περιμένω απάντηση το τι θα κάνει ο Κασιδιάρης τους παράνομους μετανάστες.
Έχει καταλάβει κανένας να μας διαφωτίσει ?
Θες να κατεβεις στις εκλογες και φτιαχνεις το προγραμμα σου και θες λυσεις ετοιμες σε προβληματα ετσι????
Αν ποτε ανεβει στην εξουσια θα δουμε!!!!

Ο Χάρης θα ράψει τσέπες πάλι από τις ταφόπλακες.
Αν πεθάνει και αυτός βλέπω να μας τρώνε τα γρνια και οι καρακάξες. 🤪

Πλάκα κάνω ...
Ρε κουφάλες μπρούμυτα θα σας βάλω και ταφόπλακα 20 πόντους Πάχους γιατί μπορεί να βγείτε

Θα συστησει ειδικες ομαδες επι φουσκωτων,με πολυβολα και μπολικες σφαιρες...
Σε ενδεχομενο εντοπισμο βαρκας λαθρο,θα στησει καραφλέικου τυπου καραουλι το σκαφος στα 6 μιλια απο την ακτη...
Μολις πλησιασουν,πυρ κατα βουληση....
Και το προβλημα....Παειιιιι...
.bye.

Δεν ειναι και ευκολο αλλα γινεται, κλεινεις συνορα, κοβεις επιδοματα και απελαση....
Αν σε αφησουν το ΝΑΤΟ και η Ευρωπα'ι'κη ενωση.

Status
Not open for further replies.
Back