Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ύστερα, τα εμβόλια είχαν μέσα τσιπάκια για να πιάνουμε 5G.
Μακάρι ρε φίλε, που τέτοια τύχη ?
Θα σπάζαμε τους κωδικούς και θα βλέπαμε Nova και Animal planet τζάμπα 🤣
"Αφού ήταν εμβολιασμένος, γιατί πέθανε?" ,λες και το εμβόλιο ήταν ελιξίριο αθανασίας...
Τώρα το αφήγημα είναι ότι όσοι έκαναν το εμβόλιο θα πεθάνουν λόγω παγκοσμίου σχεδίου μείωσης πληθυσμού.
Άμα ζούσε ο Τράγκας θα το έπαιζε κάθε μέρα.
Τώρα γιατί θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, δεν μας το λένε, το κρατάνε μυστικό.
Μάλλον λόγω global warming ή για να λύσουν το συνταξιοδοτικό.

Λες και χάθηκαν άλλοι πιο κερδοφόροι τρόποι να μειώσουν τους πληθυσμούς.
Ρε μήπως το έκαναν για να ζήσουμε μέχρι τα 150 και να δουλεύουμε σαν φούστηδες μέχρι τα 140, ενώ αυτοί που δεν το έκαναν θα πεθαίνουν δουλεύοντας χωρίς να πάρουν σύνταξη ποτέ ? 🤣

Stay tuned ...
Το θέμα μου θυμίζει βλητικές δοκιμές, ... ποιός θα ζήσει περισσότερο από τον άλλο. 🤣😜

Last edited:
Φυσικά νομίζω ότι αυτό με τις ασπιρίνες είναι υπερβολή στο άλλο άκρο....think.
Συγκεκριμένα εκείνη την εποχή το κουτάκι με τις ασπιρίνες εδω ειχε Κάτω απο 1€ ενω στη Γερμανία ,αν θυμαμαι καλα 5 ή 6 €. Τιμή αποτρεπτική να κατεβάζεις τος ασπιρίνες σαν καραμέλες για πλάκα . Αντίθετα δηλαδη μ αυτο που συμβαίνει εδώ.
Εδω για πλακα πινουμε τα Depon με τις χούφτες ,ασε τις αντιβιώσεις και τα αντιφλεγμονώδη .

Μακάρι ρε φίλε, που τέτοια τύχη ?
Θα σπάζαμε και τους κωδικούς και θα βλέπαμε Nova και Animal planet τζάμπα 🤣

Τώρα το αφήγημα είναι ότι όσοι έκαναν το εμβόλιο θα πεθάνουν λόγω παγκοσμίου σχεδίου μείωσης πληθυσμού.
Άμα ζούσε ο Τράγκας θα το έπαιζε κάθε μέρα.
Τώρα γιατί θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, δεν μας το λένε, το κρατάνε μυστικό.
Μάλλον λόγω global warming ή για να λύσουν το συνταξιοδοτικό.

Λες και χάθηκαν άλλοι πιο κερδοφόροι τρόποι να μειώσουν τους πληθυσμούς.
Ρε μήπως το έκαναν για να ζήσουμε μέχρι τα 150 και να δουλεύουμε σαν φούστηδες μέχρι τα 140, ενώ αυτοί που δεν το έκαναν θα πεθαίνουν δουλεύοντας χωρίς να πάρουν σύνταξη ποτέ ? 🤣

Stay tuned ...
Το θέμα μου θυμίζει βλητικές δοκιμές, ... ποιός θα ζήσει περισσότερο από τον άλλο. 🤣😜
Πολύς κόσμος μπερδεύει την εργαλειοποίση ενός προβλήματος/θέματος με την ηθελημένη πρόκλησή του.
Άλλο δημιούργησαν τον ιό κι άλλο με αφορμή την πανδημία θα δουλεύετε πλέον από το σπίτι, να γλιτώνει η εταιρεία το ερκοντισιον.

Συγκεκριμένα εκείνη την εποχή το κουτάκι με τις ασπιρίνες εδω ειχε Κάτω απο 1€ ενω στη Γερμανία ,αν θυμαμαι καλα 5 ή 6 €. Τιμή αποτρεπτική να κατεβάζεις τος ασπιρίνες σαν καραμέλες για πλάκα . Αντίθετα δηλαδη μ αυτο που συμβαίνει εδώ.
Εδω για πλακα πινουμε τα Depon με τις χούφτες ,ασε τις αντιβιώσεις και τα αντιφλεγμονώδη .
Aπό τα τρία που ανέφερες τα Depon, Panadol κλπ παρακεταμόλες είναι πιο ''αθώα'' φάρμακα και λίαν αποτελεσματικά σε μεγάλο εύρος ενοχλήσεων,πόνων,ασθενειών. Τα άλλα δύο θέλουν όντως μεγαλύτερη προσοχή...

Εναλλακτική ιατρική και ομοιοπαθητικά φάρμακα επίσης ... μιλάμε για πολύ μεγάλη μπίζνα και το ξέρω από πρώτο χέρι.
Για αποτελέσματα δεν ξέρω ... λογικά θα έχουν τα ποσοστά επιτυχίας τους και αυτά αλλιώς δεν θα πουλούσαν.

Άλλο δημιούργησαν τον ιό
Χαζομάρα μου φαίνεται να δημιουργήσουν έναν νέο ιό και να τον απελευθερώσουν, ενώ υπάρχουν άλλοι πιο αποτελεσματικοί στο σκότωμα με γνωστές θνησιμότητες.
Λέω εγώ τώρα, .... σύμφωνα με την Λεπίδα του Occam.

http://physics4u.gr/blog/2021/05/26/τι-είναι-η-λεπίδα-του-occam/

Χαζομάρα μου φαίνεται να δημιουργήσουν έναν νέο ιό και να τον απελευθερώσουν, ενώ υπάρχουν άλλοι πιο αποτελεσματικοί στο σκότωμα με γνωστές θνησιμότητες.
Λέω εγώ τώρα, .... σύμφωνα με την Λεπίδα του Occam.

http://physics4u.gr/blog/2021/05/26/τι-είναι-η-λεπίδα-του-occam/
Συμφωνώ απόλυτα!

ο 2008 πηγα στο Μόναχο. Ξέρετε τι μου ζήτησε να του παω συγγενής που ζει εκει 40 χρόνια ; Μερικά κουτάκια ασπιρίνες Bayer !
Δημήτρη απλά στη Γερμανία η ασπιρίνη είχε δεκαπλάσια τιμή απο ότι εδώ, τώρα ακρίβυνε κι εδώ πολύ αλλά και πάλι δεν έφτασε τις τιμές στη Γερμανία. Η ασπιρίνη στην Ελλάδα ανέβηκε από 0,50€ το 2012 στα 3,40 o_O

1687941790385.png

Υ.Γ : Καλά Βασίλη, τώρα σε έσκισα!!!.big smile.

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι από τα ελικόπτερα πυροβολούν ανθρώπους εν πλω και στο ψαχνό αν δεν υπακούσουν στα προειδοποιητικά πυρά που μπορεί να ρίχνονται
Τσεκαρισμένο και επιβεβαιωμενο από δύο άτομα, άσχετα μεταξύ τους, ο ένας αξιωματικός του αυστραλιανού λιμενικού και ο δεύτερος αστυνομικός ελληνοαυστραλος με ιδίαν συμμετοχή. Τι κάνει η Αυστραλία ; τους συγκεντρώνει σε δύο νησιά στα βορειοανατολικα, και τους συντηρεί εκεί έως ότου δεχτούν επιστροφή στην πατρίδα τους, δεν τους δίνει μισθό ή επίδομα, ούτε δωρεάν κινητό με μονάδες, ούτε τούς αφήνει να περιπλανωνται , αλλά βέβαια αυτοί δεν είναι ανθρωπιστες όπως οι πολιτικοί μας που διαγκωνιζονται ποιος θα μπει πρώτος στην λίστα πληρωμών του Κατάρ, ούτε έχουν ΜΚΟ που υποκαθιστουν το κράτος και χρηματοδοτουνται από αυτό. Επίσης Βασίλη, τα βιολογικά εργαστήρια για παραγωγή βιολογικών όπλων δεν είναι προϊόν θεωριών συνωμοσίας, είναι ευρύτατα διαδεδομένα, χρηματοδοτουνται αδρά και αποτελούν ίσως το πιο εφιαλτικό ενδεχόμενο στο μέλλον γιατί είναι προσιτά και δεν ελέγχονται εύκολα.

Επίσης Βασίλη, τα βιολογικά εργαστήρια για παραγωγή βιολογικών όπλων δεν είναι προϊόν θεωριών συνωμοσίας, είναι ευρύτατα διαδεδομένα, χρηματοδοτουνται αδρά και αποτελούν ίσως το πιο εφιαλτικό ενδεχόμενο στο μέλλον γιατί είναι προσιτά και δεν ελέγχονται εύκολα.
Δεν είπα ότι είναι θεωρίες συνωμοσίας τα βιολογικά εργαστήρια και μάλιστα από χρόνια κάνουν πειράματα ώστε οι ιοί να χτυπάνε συγκεκριμένες φυλές ανθρώπων.
Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό ...

Εγώ θέλω να ακούσω την άποψη ενός γιατρού που δεν το έκανε ,χάνοντας τη θέση του ‼️έχουμε κάποιον❓
Θα βρεις (πιθανόν) πολλούς που θα σου πουν εγώ, ζήτα τους το username και password από το taxis για να σιγουρευτείς ότι λένε την αλήθεια.

Βρε Γιάννη το έκαναν στο Ισραήλ αυτό με τo 5G network + Wifi με απεριόριστα data ... τι επιπλέον ψάχνουμε ? .sarcastic.

https://corona.health.gov.il/en/vaccine-for-covid/

Ποιός είναι αυτός που θα κοροϊδέψει την Mossad ?

Κουβέντα με φυσηκοθαραπευτη … μετά τον 3 εμβολιασμό η πελατεία αυξήθηκε 50% σε ατομα ηλικίας 65/70 πλας… περισσότερες γυναίκες από πόνους σε όλο τους το σώμα μη συμβατές από της εκτεταμένες εξέταση που έχουν υποστεί… παρενέργειες τον εμβολίου 99%. Έχω τέτοια ατομα στο οικογενειακό μου περιβάλλον οι άνθρωποι υποφέρουν… περαστηκα

Κουβέντα με φυσηκοθαραπευτη … μετά τον 3 εμβολιασμό η πελατεία αυξήθηκε 50% σε ατομα ηλικίας 65/70 πλας… περισσότερες γυναίκες από πόνους σε όλο τους το σώμα μη συμβατές από της εκτεταμένες εξέταση που έχουν υποστεί… παρενέργειες τον εμβολίου 99%. Έχω τέτοια ατομα στο οικογενειακό μου περιβάλλον οι άνθρωποι υποφέρουν… περαστηκα
Το ότι σταμάτησαν οι δραστηριότητες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, λιώσαμε 3 ζευγάρια παντόφλες στο δρομολόγιο κουζίνα-σαλόνι, βούλιαξε ο καναπές και περνάγαμε όλη μέρα φυλακισμένοι, αρκεί από μόνο του να σε στείλει στον Φυσικοθεραπευτή.

Το ότι σταμάτησαν οι δραστηριότητες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, λιώσαμε 3 ζευγάρια παντόφλες στο δρομολόγιο κουζίνα-σαλόνι, βούλιαξε ο καναπές και περνάγαμε όλη μέρα φυλακισμένοι, αρκεί από μόνο του να σε στείλει στον Φυσικοθεραπευτή.
Καλό αυτό και έχει λογικοί … αλλά στο χωριο που ζουμε δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητα μας

Ως άγαμος και άτεκνος δηλώνω ότι δεν προσβάλλομαι απ' το σχόλιο του κυρίου Τζημερου και συμφωνώ μαζί του
Αγαμος και ατεκνος μπορει να εισαι αλλα εχεις μητερα, ισως αδερφή, φιλες και γνωστες κλπ κλπ....
κυρίου Τζημερου
.think.

Status
Not open for further replies.
Back