Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
https://www.ihunt.gr/th-skylakakis-...hmiseis-gia-tin-energi-diacheirisi-ton-dason/

Γιατί δεν ρωτάς,τους φίλους σου τους ΑΠΕτζήδες;
Αυτοί κόπτωνται,για την προστασία του περιβάλλοντος...
Διαβάζοντας την τελευταία παραγράφω παρακαλο τον υπουργό να μην κάνη το καθήκον του και να πάει στον δ@&@&& μάζη με τους οικολογομ@@@@@σ.. που κατά της αν την Ελλάδα μια απέραντη νατουρα γεμάτη ΑΠΕ … νομίζοντας ότι θα σωσουν τον κόσμο από την κληματικη αλλαγή… και τα πρόβατα ακολουθούν…

Αυτή η υπερβολή που μας σερβίρουν όλα τα μέσα και για τα πάντα , ειναι άραγε τυχαία ;
Δε νομίζω!

Α ρε in.gr ,πως ησουνα και πως κατάντησες !

test keyboard keys
Αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι θερμοκάμερα τέτοιες θερμοκρασίες είναι πολύ πιθανό να βγάλεις.
Άσε τι γίνεται με τα μηχανήματα υπερύθρων με το laser :)

Για άλλη μία φορά μας τα χουν κάνει τσουρέκια για τα εισοδήματα που δηλώνονται στις φορολογικές δηλώσεις.
Έρχεται τώρα το επίσημο κράτος και μας λέει τι ;
ότι το 56 περίπου τοις εκατό των φορολογουμένων δηλώνει εισοδηματα κάτω από 10.000 ευρώ.
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη ανακάλυψη !
Και εγώ ρωτάω .
Ρε καργιόλια, ρε ξεφτιλισμένοι ξετσίπωτοι της εξουσίας, αφού το ξέρετε γιατί φτάσατε αυτή την επιδοματική πολιτική στα άκρα ;
Επιδόματα απο παντου. Τόσα οσα ποτε άλλοτε . Επιδόματα επι επιδομάτων , βάση δηλωθέντος εισοδήματος. Επιδοματα εκει που δεν πρέπει δηλαδή .
Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά ;;;

Για άλλη μία φορά μας τα χουν κάνει τσουρέκια για τα εισοδήματα που δηλώνονται στις φορολογικές δηλώσεις.
Έρχεται τώρα το επίσημο κράτος και μας λέει τι ;
ότι το 56 περίπου τοις εκατό των φορολογουμένων δηλώνει εισοδηματα κάτω από 10.000 ευρώ.
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη ανακάλυψη !
Και εγώ ρωτάω .
Ρε καργιόλια, ρε ξεφτιλισμένοι ξετσίπωτοι της εξουσίας, αφού το ξέρετε γιατί φτάσατε αυτή την επιδοματική πολιτική στα άκρα ;
Επιδόματα απο παντου. Τόσα οσα ποτε άλλοτε . Επιδόματα επι επιδομάτων , βάση δηλωθέντος εισοδήματος. Επιδοματα εκει που δεν πρέπει δηλαδή .
Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά ;;;
Ο κλέψας, του κλέψαντος ...
Μόνη λύση να εξαφανιστεί το μετρητό από την Ελλάδα ... θα κλάψουν μανούλες.
Εκεί θα φτάσουμε πάντως κάποια στιγμή και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Αυτό ήταν το μεγάλο στοίχημα το 2010 . Βέβαια θα ξεσήκωνε θύελλα , αλλά ήταν μία ευκαιρία που χάθηκε και περιορίστηκε στο αρχικό πλάνο που δεν επέτρεπε συναλλαγές με μετρητά άνω των 500 €.
Εκεί έχουμε μείνει τόσα χρόνια μετά

Τα μετρητά πέρα από την μαύρη συναλλαγή όμως αποτελούν και μέρος της ελευθερίας του ατόμου, χωρίς αυτά οι τραπεζίτες ( η μεγαλύτερη πηγή για τα κακά που βασανίζουν τον κόσμο), θα μάς έχουν υποδουλωσει πλήρως

Τα μετρητά πέρα από την μαύρη συναλλαγή όμως αποτελούν και μέρος της ελευθερίας του ατόμου, χωρίς αυτά οι τραπεζίτες ( η μεγαλύτερη πηγή για τα κακά που βασανίζουν τον κόσμο), θα μάς έχουν υποδουλωσει πλήρως
Χωρίς τράπεζες όμως θα ζούσαμε σκηνές far west.
Εγώ Λευτέρη χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο στην ζωή μου να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι με κλέβουν.
Όταν παίρνεις δάνειο χάνεις κομμάτι της ατομικής σου ελευθερίας και αυτό είναι λογικό ...
Τα δανεικά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι αγύριστα.
Οι τράπεζες επίσης δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Προσοχή στους υπογράφοντες σαν εγγυητές !!! Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι υπογράφουν.

Το "κράτος" έχω αισθανθεί πολλές φορές ότι με κλέβει.

Last edited:
Συμφωνώ Βασίλη με όλα τα παραπάνω, η απέχθεια μου για το παγκόσμιο τραπεζικό κατεστημένο έχει να κάνει με την απόλυτη κυριαρχία που έχουν αποκτήσει στην οικονομία του πλανήτη, και την παντελή αδυναμία να ελέγχεται ή έστω να περιορίζεται η παντοδυναμία τους από οποιονδήποτε. Οι κυβερνήσεις είναι υποτελεις τους και η απληστία που προκύπτει όταν κάποιος είναι υπεράνω όλων και αισθάνεται στο απυρόβλητο, είναι η αιτία για τα περισσότερα δεινά της ανθρωπότητας .

Και τα μετρητά να εξαλειφθούν, οι παράνομες δραστηριότητες θα γίνονται με ευγενή μέταλλα ή άλλο τρόπο που δεν γνωρίζω, αλλά θα τη βρουν την άκρη. Το παράλογο δεν είναι οτι κάποιοι φοροδιαφευγουν. Το παράλογο είναι ότι οι πολιτικοί, όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα πιστεύουν ακόμα, ότι μπορεί να επιβιώσει άνθρωπος με εισόδημα ΚΆΤΩ των 12.000€ ΕΤΗΣΊΩΣ. Και κρίνουν τον ελληνικό λαό οι βουλευτές, που τα δώδεκα χιλιάρικα τα βουτανε από τον κρατικό κορβανα ΜΗΝΙΑΊΩΣ.

Και τα μετρητά να εξαλειφθούν, οι παράνομες δραστηριότητες θα γίνονται με ευγενή μέταλλα ή άλλο τρόπο που δεν γνωρίζω, αλλά θα τη βρουν την άκρη. Το παράλογο δεν είναι οτι κάποιοι φοροδιαφευγουν. Το παράλογο είναι ότι οι πολιτικοί, όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα πιστεύουν ακόμα, ότι μπορεί να επιβιώσει άνθρωπος με εισόδημα ΚΆΤΩ των 12.000€ ΕΤΗΣΊΩΣ. Και κρίνουν τον ελληνικό λαό οι βουλευτές, που τα δώδεκα χιλιάρικα τα βουτανε από τον κρατικό κορβανα ΜΗΝΙΑΊΩΣ.
η δημοκρατία!!!!! έχει κόστος

Και όταν λέμε παράνομες δραστηριότητες τι εννοούμε; Πορνεία, λαθρεμπόριο καυσίμων, λαθρεμπόριο όπλων, τσιγάρων, ναρκωτικών.... Μα καλά, πιστεύεις κάνεις ότι σήμερα, δεν μπορεί ένα ΚΡΆΤΟΣ να τα εξαλείψει όλα αυτά; Με ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις, με κρατική ασφάλεια, με ΕΥΠ; Με τόσα μέσα; Ποιον κοροϊδεύουν; Εκεί είναι το μαύρο χρήμα και στόχος τους δεν είναι να ελέγξουν αυτό. Αν το ήθελαν έχουν όλα τα μέσα να το κάνουν.

Status
Not open for further replies.
Back