Η ποια; Δημοκρατία υπάρχει όταν υπάρχει ισότητα και ο νόμος ισχύει για ΌΛΟΥΣ.η δημοκρατία!!!!! έχει κόστος
Η ποια; Δημοκρατία υπάρχει όταν υπάρχει ισότητα και ο νόμος ισχύει για ΌΛΟΥΣ.η δημοκρατία!!!!! έχει κόστος
Οι πολιτικοί είναι πιόνια του κεφαλαίου ,το κεφάλαιο πάντα ήταν απάνθρωπο από γεννησημιου του....Και όταν λέμε παράνομες δραστηριότητες τι εννοούμε; Πορνεία, λαθρεμπόριο καυσίμων, λαθρεμπόριο όπλων, τσιγάρων, ναρκωτικών.... Μα καλά, πιστεύεις κάνεις ότι σήμερα, δεν μπορεί ένα ΚΡΆΤΟΣ να τα εξαλείψει όλα αυτά; Με ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις, με κρατική ασφάλεια, με ΕΥΠ; Με τόσα μέσα; Ποιον κοροϊδεύουν; Εκεί είναι το μαύρο χρήμα και στόχος τους δεν είναι να ελέγξουν αυτό. Αν το ήθελαν έχουν όλα τα μέσα να το κάνουν.
Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα ούτε νοιάζεται για την ποιότητα ζωής της κοινωνίας. Κέρδος για το κέρδος, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο. Και άμα συμφέρει, απολύουμε και δύο χιλιάδες φουκαραδες και πάμε το εργοστάσιο στην Τουρκία. Το μοναστήρι να ναι καλά και καλόγερους βρίσκουμε που λέει η παροιμία.Οι πολιτικοί είναι πιόνια του κεφαλαίου ,το κεφάλαιο πάντα ήταν απάνθρωπο από γεννησημιου του....
ΕξπρεσιονHighest level of communication.
Υπάρχει .....η δημοκρατία, υπάρχει κ η Νννννννεα δημοκρατετοιοποια εννοείςη δημοκρατία!!!!! έχει κόστος
Βαριά η Καλογερικηόπως κ να το κάνουμε ανέκαθεν η κοινωνία ήταν υποκριτικήκουμάντο στον πλανήτη κάνουν οι σκοτεινές δυνάμεις,ανθρωποκτονος ο διάβολος,κάτσε να την κάνω γιατί βλέπω κάνα δυο να ψάχνουν για ξύλα(στην Πύρρα ο Ιωάννης)Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα ούτε νοιάζεται για την ποιότητα ζωής της κοινωνίας. Κέρδος για το κέρδος, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο. Και άμα συμφέρει, απολύουμε και δύο χιλιάδες φουκαραδες και πάμε το εργοστάσιο στην Τουρκία. Το μοναστήρι να ναι καλά και καλόγερους βρίσκουμε που λέει η παροιμία.
Δεν ξέρεις το ,"πες πες το κοπέλι ,κάνει την κυρά κ θέλει"θεμέλιος λίθος του μάρκετινγκΠολύ το βαρύνατε με τις τράπεζες ...
Δεν ξέρω ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο, ξέρω όμως ότι
1. αν δεν γνωρίζω πως δουλεύει ένα πράγμα δεν το ακουμπάω και
2. δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.
Μου θυμίζει το σκηνικό με το χρηματιστήριο και τον Σημίτη που άλλοι κονόμησαν γερά και άλλοι πραγματικά καταστράφηκαν και μετά τους έφταιγε ο Σημίτης, οι Ιλλουμινάτι, οι σκοτεινές δυνάμεις, η μεγάλη στοά, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ο γέρο Rothschild κτλ.
Όταν και ο τελευταίος τσοπάνης και η τελευταία "μανιά" έπαιζε ότι είχε στο χρηματιστήριο για να τα κονομήσει.
Το θυμόσαστε αυτό το "τέρας" της δημοσιογραφίας τον Αυτιά τότε που πρότεινε Χαλυβδόφυλλα και λοιπέ παπαριέ ?
Άρα όποιον και να ψηφίσουμε το ίδιο είναι, σαν τις κάνες και αυτοί ... ρε πως τα καταφέρνω κάθε φοράΚουμάντο κάνουν αυτοί που έχουν την τεχνολογία στα χέρια τους και τις πηγές ενέργειας κάπως έτσι έγιναν ζαμπλουτοι και μέτοχοι πίσω από το κάθε τι που μπορεί να είναι τράπεζα που σε δανείζει, φαρμακοβιομηχανία που θα σε σώσει κτλ δηλ σχήματα που υπάρχουν καθαρά για να εκμεταλλευτούν την ανάγκη των πολλών εις βάρος τους και εάν δεν υπάρχει ανάγκη δεν θα χάσουν ποτέ γιατί έχοντας τα μέσα που ανέφερα θα την δημιουργήσουν έπιπλαστα και πάλι θα πέσει ο κόσμος στη λούμπα που έστησαν μπροστά του.Το σύστημα δεν παλεύεται οποίος το νομίζει και δημιουργήσει αντίθετο ρεύμα είτε θα εξαγοραστεί είτε θα φυτευθεί.
Μια χαρά είναι η Στοκχόλμη σε σύγκριση με την Πιονγιάνγκ.Το μόνο που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο είναι η φιλοσοφία,όταν θα την βρείτε πουθενά εκτός από γραμμένη σε βιβλία Ελληνικά πείτε μου το και εμένα που εδρεύει σε ποια χώρα να πάω εκεί μήπως και ζήσω σαν άνθρωπος τουλάχιστον και όχι σαν πιόνι σε κλουβί με ανοιχτή πόρτα που αν βγω μόνος έξω το μόνο που θα με περιμένει είναι η μονοξια και η δυστυχια. Ξέρετε ολοι το σύνδρομο της Στοκχόλμης κάτι τέτοιο συμβαίνει στη σημερινή κοινωνία ,άποψη μου βέβαια ,αλλά με αυτά που βλέπω και ειδικά όταν έχουμε εκλογές εκεί έχω καταλήξει.
Πισω απο την BlackRock κρυβονται αυτοι οι''ζαμπλουτοι''......Κουμάντο κάνουν αυτοί που έχουν την τεχνολογία στα χέρια τους και τις πηγές ενέργειας κάπως έτσι έγιναν ζαμπλουτοι και μέτοχοι πίσω από το κάθε τι που μπορεί να είναι τράπεζα που σε δανείζει, φαρμακοβιομηχανία που θα σε σώσει κτλ δηλ σχήματα που υπάρχουν καθαρά για να εκμεταλλευτούν την ανάγκη των πολλών εις βάρος τους και εάν δεν υπάρχει ανάγκη δεν θα χάσουν ποτέ γιατί έχοντας τα μέσα που ανέφερα θα την δημιουργήσουν έπιπλαστα και πάλι θα πέσει ο κόσμος στη λούμπα που έστησαν μπροστά του.Το σύστημα δεν παλεύεται οποίος το νομίζει και δημιουργήσει αντίθετο ρεύμα είτε θα εξαγοραστεί είτε θα φυτευθεί.Το μόνο που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο είναι η φιλοσοφία,όταν θα την βρείτε πουθενά εκτός από γραμμένη σε βιβλία Ελληνικά πείτε μου το και εμένα που εδρεύει σε ποια χώρα να πάω εκεί μήπως και ζήσω σαν άνθρωπος τουλάχιστον και όχι σαν πιόνι σε κλουβί με ανοιχτή πόρτα που αν βγω μόνος έξω το μόνο που θα με περιμένει είναι η μονοξια και η δυστυχια. Ξέρετε ολοι το σύνδρομο της Στοκχόλμης κάτι τέτοιο συμβαίνει στη σημερινή κοινωνία ,άποψη μου βέβαια ,αλλά με αυτά που βλέπω και ειδικά όταν έχουμε εκλογές εκεί έχω καταλήξει.
Τους ξεχωρίζεις γιατί κυνηγάνε με Benelli, για αυτό και τους ζηλεύουν.Πισω απο την BlackRock κρυβονται αυτοι οι''ζαμπλουτοι''......
Δυστυχώς φίλε μου όταν σήμερα στη χώρα μας παίρνει κάποιος σύνταξη 1.000€ το μήνα θεωρείται,χωρίς υπερβολή,ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ! Υπάρχουν και πολλοί άλλοι που ως γνωστόν παίρνουν 500€ ή και λιγότερα το μήνα...Ο Θεός βοηθός διότι από τους πολιτικούς...Και τα μετρητά να εξαλειφθούν, οι παράνομες δραστηριότητες θα γίνονται με ευγενή μέταλλα ή άλλο τρόπο που δεν γνωρίζω, αλλά θα τη βρουν την άκρη. Το παράλογο δεν είναι οτι κάποιοι φοροδιαφευγουν. Το παράλογο είναι ότι οι πολιτικοί, όπως έχουν καταντήσει την Ελλάδα πιστεύουν ακόμα, ότι μπορεί να επιβιώσει άνθρωπος με εισόδημα ΚΆΤΩ των 12.000€ ΕΤΗΣΊΩΣ. Και κρίνουν τον ελληνικό λαό οι βουλευτές, που τα δώδεκα χιλιάρικα τα βουτανε από τον κρατικό κορβανα ΜΗΝΙΑΊΩΣ.
Όμως θυμάμαι καλά φίλε μου τον τότε εν ενεργεία πρωθυπουργό Σημίτη να λέει ότι ''το ΧΑΑ θα πάει στις 7.000 μονάδες!''. Αυτό φυσικά ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και παρέσυρε πολλούς: σου λέει ο άλλος ότι αφού το το λέει ο PM,αλήθεια θα είναι. Αμ δε!!Πολύ το βαρύνατε με τις τράπεζες ...
Δεν ξέρω ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο, ξέρω όμως ότι
1. αν δεν γνωρίζω πως δουλεύει ένα πράγμα δεν το ακουμπάω και
2. δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.
Μου θυμίζει το σκηνικό με το χρηματιστήριο και τον Σημίτη που άλλοι κονόμησαν γερά και άλλοι πραγματικά καταστράφηκαν και μετά τους έφταιγε ο Σημίτης, οι Ιλλουμινάτι, οι σκοτεινές δυνάμεις, η μεγάλη στοά, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ο γέρο Rothschild κτλ.
Όταν και ο τελευταίος τσοπάνης και η τελευταία "μανιά" έπαιζε ότι είχε στο χρηματιστήριο για να τα κονομήσει.
Το θυμόσαστε αυτό το "τέρας" της δημοσιογραφίας τον Αυτιά τότε που πρότεινε Χαλυβδόφυλλα και λοιπέ παπαριέ ?
Δεν είπα ότι ήταν σωστό ... ήταν όντως απαράδεκτο.Όμως θυμάμαι καλά φίλε μου τον τότε εν ενεργεία πρωθυπουργό Σημίτη να λέει ότι ''το ΧΑΑ θα πάει στις 7.000 μονάδες!''. Αυτό φυσικά ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και παρέσυρε πολλούς: σου λέει ο άλλος ότι αφού το το λέει ο PM,αλήθεια θα είναι. Αμ δε!!
Δυστυχώς συνήθως έτσι γίνεται...Δεν είπα ότι ήταν σωστό ... ήταν όντως απαράδεκτο.
Πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν.
Αλλά από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι θα βγάζει συνεχώς χρήματα από το χρηματιστήριο.
Απλή λογική.
Για αυτό έγραψα, όταν κάτι δεν ξέρεις πως λειτουργεί, καλύτερα να μην το αγγίζεις.
Όποιος πιστεύει τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, αυτά δυστυχώς παθαίνει.