Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τον να ασκηθεί δίωξη εναντίον κάποιου , σημαίνει ότι υπάρχουν τα στοιχεία ρε Βασίλη ; Θα με τρελάνεις απόψε;
Αν εγώ δω εσένα στο δάσος αύριο το πρωί και μετά από λίγο ανάψει μία φωτιά και πάω και σε καταγγείλω, εις βάρος σου δεν θα ασκηθεί δίωξη ;
Τώρα με το τι διαβάζω εγώ και τα περαστικά μας ας τα καλύτερα
Περαστικά μας.....

View attachment 77688
Ο Αλβανός σα Βαλκάνιος και αιώνες συγχροτισμενος με το ελληνικό στοιχείο, ήρθε παράνομα ναι και αφομοιώθηκε όμως και εντάχθηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία. Σε τέτοιο σημείο που να πονάει σήμερα το μέρος που τον δέχτηκε σαν να γεννήθηκε εδώ, περισσότερο απ' τους ελληνόφωνους που γεννήθηκαν εδώ.
Τα αναρχοαπλυτα στην Αλεξανδρούπολη έκαναν πορεία για τους λάθρο που κάηκαν. Γι αυτό δεν πρόκειται να πέσει ποτέ ο Κούλης γιατί δεν έχει απέναντι του σοβαρή αντιπολίτευση. Για την καταστροφή της πατρίδας μουγκα. Αυτοί οι λάθρο θα ήταν σήμερα ζωντανοί εάν α) επέλεγαν έναν νόμιμο τρόπο μετακίνησης Ή β) εμείς είχαμε σοβαρή φύλαξη συνόρων και δεν είχαν μπει ποτέ στην επικράτεια μας.
Να ξέρεις,ότι πολλά από τα "αναρχοάπλυτα"είναι Αλβανοί.
Όσο για την ενσωμάτωση-αφομοιωσή τους:Σε περίπτωση πολέμου,με τους Τούρκους,ποιόν θα υποστηρίξουν;
Θα πολεμήσουν για την Ελλάδα;

Να ξέρεις,ότι πολλά από τα "αναρχοάπλυτα"είναι Αλβανοί.
Όσο για την ενσωμάτωση-αφομοιωσή τους:Σε περίπτωση πολέμου,με τους Τούρκους,ποιόν θα υποστηρίξουν;
Θα πολεμήσουν για την Ελλάδα;
Γιατί οι Έλληνες θα πολεμήσουν;
Εδώ καθόμαστε και προτρέχουμε να υπερασπιστούμε λαθραίους και περιμένουμε να τελεσιδικησουν δίκες για να πάρουμε θέση σε ένα γεγονός.

Όσο για το αν θα πολεμήσουν, εγώ έχω ιδία πείρα απ' το 2006, όπου στο χωριό μου βγήκαν πρώτη γραμμή οι Αλβανοί μαζί με εμάς για να το υπερασπιστούν απ' τους μπαχαλακηδες. Δε χρειάζεται να επεκταθω για το συγκεκριμένο συμβάν περισσότερο, όλα έγιναν μπροστά στο σπίτι μου, μιας και μένω στην άκρη/είσοδο.
Ούτε Αλβανός είμαι, ούτε γκόμενα αλβανίδα έχω, ούτε καν φιλίες. Κι έχω μεγαλώσει σε γειτονιά που ήμουν το μοναδικό ελληνακι και έχω μεγαλώσει μαζί τους. Και ξέρω πολύ καλά, αν πιάνονται φίλοι κλπ κλπ
Τα σωστά θα τα λέω, όπως και τα στραβά.

Γιατί οι Έλληνες θα πολεμήσουν;
Εδώ καθόμαστε και προτρέχουμε να υπερασπιστούμε λαθραίους και περιμένουμε να τελεσιδικησουν δίκες για να πάρουμε θέση σε ένα γεγονός.
Όσοι πολεμήσουν.
Οι Αλβανοί,η πλειονότητα αυτών,θα ενεργήσουν για τα συμφέροντα των Τούρκων.
Έχουν μίσος για τους Έλληνες.

Όσοι πολεμήσουν.
Οι Αλβανοί,η πλειονότητα αυτών,θα ενεργήσουν για τα συμφέροντα των Τούρκων.
Έχουν μίσος για τους Έλληνες.
Έχουμε κάνα 2αρι εκατομμύρια μουσουλμάνους λάθρο μέσα.
Δε με αγχωνουν καθόλου οι Αλβανοί. Έχουν ακίνητες περιουσίες εδώ, το συμφέρον τους θα κοιτάξουν.

Το δείχνει κάθε φορά στην κάλπη πόσο υπερήφανος Έλληνας είναι.
Αλλο εννοεις και δεν το μεταφερεις σωστα στο γραπτο λογο και γινεται ευκολα η παρεξηγηση, εννοεις το 70% του πληθυσμου(οχι μονο της Ελλαδας) που ειναι βλαξ(διανοητικα καθυστερημενοι), ετσι ναι συμφωνω.

Αλλο εννοεις και δεν το μεταφερεις σωστα στο γραπτο λογο και γινεται ευκολα η παρεξηγηση, εννοεις το 70% του πληθυσμου(οχι μονο της Ελλαδας) που ειναι βλαξ(διανοητικα καθυστερημενοι), ετσι ναι συμφωνω.
Ναι αυτό λέω, δυστυχώς είναι μία κρίσιμη πλειοψηφία πλέον.

Όσο για το αν θα πολεμήσουν, εγώ έχω ιδία πείρα απ' το 2006, όπου στο χωριό μου βγήκαν πρώτη γραμμή οι Αλβανοί μαζί με εμάς για να το υπερασπιστούν απ' τους μπαχαλακηδες. Δε χρειάζεται να επεκταθω για το συγκεκριμένο συμβάν περισσότερο, όλα έγιναν μπροστά στο σπίτι μου, μιας και μένω στην άκρη/είσοδο.
Ούτε Αλβανός είμαι, ούτε γκόμενα αλβανίδα έχω, ούτε καν φιλίες. Κι έχω μεγαλώσει σε γειτονιά που ήμουν το μοναδικό ελληνακι και έχω μεγαλώσει μαζί τους. Και ξέρω πολύ καλά, αν πιάνονται φίλοι κλπ κλπ
Τα σωστά θα τα λέω, όπως και τα στραβά.
Ενα κομματι ειναι Ελληνες αλλα δεν μπορω να ξερω μετα απο τοσα χρονια αν εχει παραμεινει Ελληνικο ή ανακατευτηκε με σλαβους ή μογγολους.

Ο Αλβανός έχει ένα καλό (ακόμη τουλάχιστον) που ο Έλληνας το έχει απολέσει πολλά χρόνια. Το έχω ζήσει στο πετσί μου στη δουλειά μου.
Ο Αλβανός λοιπόν ΣΈΒΕΤΑΙ και ξέρει τη θέση του όταν μπαίνει σε μία δημόσια υπηρεσία, όπως το νοσοκομείο, για να εξυπηρετηθεί.
Απ'την ανάποδη ο Έλληνας (κατά μέσο όρο) δε σέβεται τίποτε και συμπεριφέρεται σαν να σου κάνει τη χάρη και είσαι ο δούλος του, ενώ έχει έρθει για να εξυπηρετηθεί.
Εγώ όταν έβλεπα απ' το ονοματεπώνυμο ότι έχω ασθενή Αλβανό χαιρομουν μέσα μου, γιατί ήξερα ότι θα έχω μια άψογη συνεργασία.
Αντιθέτως έχω αντιμετωπίσει ό,τι παλαβομαρα μπορείτε να φανταστείτε απ' τους ελληνόφωνους Γραικούς.
Το είχα ακούσει όταν παλιά(επί δύο χρόνια) ήμουν ελεγκτής οδοντίατρος του ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκης: ''ΕΓΩ σε πληρώνω!'' Και αυτό από συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο...Αυτόν ποιος τον πλήρωνε;.think.

Το είχα ακούσει όταν παλιά(επί δύο χρόνια) ήμουν ελεγκτής οδοντίατρος του ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκης: ''ΕΓΩ σε πληρώνω!'' Και αυτό από συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο...Αυτόν ποιος τον πλήρωνε;.think.
Είναι η συνήθης πρόκληση που εκστομίζουν τα ελληνόφωνα. Οι οποίοι 9/10 φορές είναι κάτι λιγδιαρηδες που ανάθεμα κι αν έχουν πληρώσει μισό φόρο στη ζωή τους. Όσο για την πληρωμή, αφού με πληρώνεις μάστορα, μου χρωστάς 2 μηνών εφημερίες.... Κάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο λοιπόν.
Συγγνώμη αν αυτά σοκάρουν, αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Status
Not open for further replies.
Back