Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μην ξεχνάμε ότι ο ''Τσάρος'' διετέλεσε κάποτε Αρχηγός της τρομερής αλλά ΚΑΙ λίαν αποτελεσματικής ΚGB!
εμένα πολύ εύκολο μου φάνηκε και πολύ τρανταχτό.
Βέβαια με αυτό τον τρόπο δηλώνει την κυριαρχία του και την αποτελεσματικότητα του...χωρίς πολλά λόγια και ανακοινώσεις αποφασίζω και πραγματοποιω....
Κρατάω βέβαια και μια πισινή...του στυλ ότι μπορεί απλά ο πριγκοζιν να συννενοηθηκε με τον τσαρο αυτό το τρικ, απλά για να εξαφανιστεί...
Τόσο άνετα ένοιωθε ο πριγκοζιν ώστε να κυκλοφορεί άνετα εντός της ρωσικής επικράτειας? Αυτός συνέχεια ήτανε αγ.πετρουπολη - Μόσχα και τούμπαλιν

Το είχα ακούσει όταν παλιά(επί δύο χρόνια) ήμουν ελεγκτής οδοντίατρος του ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκης: ''ΕΓΩ σε πληρώνω!'' Και αυτό από συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο...Αυτόν ποιος τον πλήρωνε;.think.
Εγώ γιατρέ είχα ακούσει το εξής από μαθητή. Τον είχα δει να σκίζει κάποιες σελίδες από καινούργιο σχολικό βιβλίο που του είχε δωθεί πριν κάποιες μέρες.
Οταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό ακουσε τι απάντηση έδωσε.
<< ο πατέρας μου είπε ότι το βιβλίο και τους καθηγητες τους πληρώνουμε εμείς οπότε το κάνω ότι μου αρέσει.>>

Το είχα ακούσει όταν παλιά(επί δύο χρόνια) ήμουν ελεγκτής οδοντίατρος του ΟΠΑΔ Θεσσαλονίκης: ''ΕΓΩ σε πληρώνω!'' Και αυτό από συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο...Αυτόν ποιος τον πλήρωνε;.think.
Εγω θα του ελεγα οτι πρεπει οπωσδηποτε να γινει εξαγωγη ολων των κοπτήρων,για λογους υγειας...
Και θα του τα εβγαζα...
Στο τελος:"Στο καλο να πας κουφάλα"...

Εγώ γιατρέ είχα ακούσει το εξής από μαθητή. Τον είχα δει να σκίζει κάποιες σελίδες από καινούργιο σχολικό βιβλίο που του είχε δωθεί πριν κάποιες μέρες.
Οταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό ακουσε τι απάντηση έδωσε.
<< ο πατέρας μου είπε ότι το βιβλίο και τους καθηγητες τους πληρώνουμε εμείς οπότε το κάνω ότι μου αρέσει.>>
Καλά λένε ότι η αγωγή καθενός ξεκινάει από το σπίτι και την οικογένειά του... .no.

εμένα πολύ εύκολο μου φάνηκε και πολύ τρανταχτό.
Βέβαια με αυτό τον τρόπο δηλώνει την κυριαρχία του και την αποτελεσματικότητα του...χωρίς πολλά λόγια και ανακοινώσεις αποφασίζω και πραγματοποιω....
Κρατάω βέβαια και μια πισινή...του στυλ ότι μπορεί απλά ο πριγκοζιν να συννενοηθηκε με τον τσαρο αυτό το τρικ, απλά για να εξαφανιστεί...
Τόσο άνετα ένοιωθε ο πριγκοζιν ώστε να κυκλοφορεί άνετα εντός της ρωσικής επικράτειας? Αυτός συνέχεια ήτανε αγ.πετρουπολη - Μόσχα και τούμπαλιν
Πράγματι, ή τον καθάρισαν ή τον φυγάδευσαν μυστικά κάπου αλλού. Πάντως θεωρώ πιθανότερο το σκότωμα: ΚGB γαρ....think.

Εγω θα του ελεγα οτι πρεπει οπωσδηποτε να γινει εξαγωγη ολων των κοπτήρων,για λογους υγειας...
Και θα του τα εβγαζα...
Πέρα από το χιούμορ φίλε μου, ο ελεγκτής ελέγχει τη δουλειά, δεν προτείνει ο ίδιος. Αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. :) Πάντως συμφωνώ με το γενικότερο πνεύμα σου...

Και θα του τα εβγαζα...
Θοδωρή λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά δεν κάνεις για οδοντίατρος !!!...
Ξέχασες να πάρεις τα λεφτά για τις εξαγωγές !!! ...

Δούκα, συμφωνω πως η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι για τον π...... Η ίδια αναλογία ανθρώπων και< ζώων > υπάρχει σε κάθε κοινωνική ομάδα η ποιότητα των γιατρών πχ δεν διαφέρει από αυτή των ενστολων , αγροτών ή πολιτικών. Και το 21 μικρή μειοψηφία ξεσηκωθηκε και πολέμησε, οι πολλοί εξαναγκαστηκαν με την βία να συστρατευτουν, έτσι θα γίνει πάλι, ελπίζω γρήγορα γιατί ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας. Οι Αλβανοί που λες σε πολλές περιπτώσεις πολέμησαν πιο πεισματικά και μανιασμενα από τους Τούρκους ( όπως τα άλλα <αδέρφια> μας στην ανατολή οι κουρδοι ή στο νότο οι Αιγύπτιοι), ΠΆΝΤΑ όμως εναντίον μας, το ίδιο θα γίνει και πάλι. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει κερκοπορτα, οι εχθροί γελάνε δίπλα μας με την αφέλεια μας.

Ήμαστε το πιο original μπουρδέλο που υπάρχει.Το δασαρχείο σε απειλεί εάν κόψεις καμία κλάρα από πεύκο που μπαίνει στο οικόπεδο σου,η πυροσβεστική κάνει συστάσεις για κοπές δέντρων και αποψιλωσεις χόρτων,οι δήμοι ασχολούνται με τις εκλογές τους,ετερόκλητοι και επικοινωνιολόγοι κάνουν μαθήματα σε μπασκετμπολίστες για το χειρότερο καλοκαίρι και πως οι φωτιές κάνουν μικροκλίμα καμινάδας,εκεί που παλεύεις να σώσεις τους κόπους μιας ζωής σου έρχεται μύνημα 112 "πάρε πούλο και άστο να καεί" και ο μαλάκας έχει φιλοξενούμενο τον φασίστα τάζοντας του εκπαίδευση των πιλότων του στα F16 viper χωρίς να έχουν ούτε παπάκι για το σουπερμάρκετ.Μαλακα τι φάση?

Ήμαστε το πιο original μπουρδέλο που υπάρχει.Το δασαρχείο σε απειλεί εάν κόψεις καμία κλάρα από πεύκο που μπαίνει στο οικόπεδο σου,η πυροσβεστική κάνει συστάσεις για κοπές δέντρων και αποψιλωσεις χόρτων,οι δήμοι ασχολούνται με τις εκλογές τους,ετερόκλητοι και επικοινωνιολόγοι κάνουν μαθήματα σε μπασκετμπολίστες για το χειρότερο καλοκαίρι και πως οι φωτιές κάνουν μικροκλίμα καμινάδας,εκεί που παλεύεις να σώσεις τους κόπους μιας ζωής σου έρχεται μύνημα 112 "πάρε πούλο και άστο να καεί" και ο μαλάκας έχει φιλοξενούμενο τον φασίστα τάζοντας του εκπαίδευση των πιλότων του στα F16 viper χωρίς να έχουν ούτε παπάκι για το σουπερμάρκετ.Μαλακα τι φάση?
Στα μπουρδελα υπαρχουν νομή…..εδώ είναι η χώρα του μαφίας ούτε στην κολομβια δεν είναι έτσι!!!!! Λοιπαμε πραγματικά που θα το γραψω αλλά χρειαζόμαστε κάτι!!! που θα αρχησει να πέρνει κεφάλια μπας και σώθει αυτός ο τοπος αλλιος ο σώζον εαυτόν σωθήτω!!!!

Μην λές τέτοια, έχουμε και τουριστική περίοδο ακόμα και κάνεις κακό στην .very funny. <<βαριά βιομηχανία >> της χώρας μας
Ζήσε τον μύθο και εσύ.....archive-eot-b.jpg

Δυστυχώς φίλε έτσι είναι.

Και σας δείχνω κάτι που ίσως η πλειοψηφία δεν γνωρίζει και αυτοί που γνωρίζουν έχουν υποκύψει ,αφορά το μέλλον του τόπου που αναρωτιόμαστε όλοι γιατί το ένα γιατί το άλλο.
Σύμβαση Cooper: Έτσι έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα οι ΗΠΑ https://www.newsbomb.gr/bomber/apok...etsi-edesan-tin-ellada-xeiropodara-oi-hpa/amp

Και με βάση τα όλα όσα γίνονται και ότι έδειξα παραπάνω καταλήγω δεν υπάρχει σωτηρία.Θα υπήρχε αν υπήρχαν πατριώτες που έντεχνως οποίος μιλήσει για πατριωτισμό γίνεται αυτόματα φασίστας η διώκεται και δεν αναφέρομαι στους πατριώτες του κώλου των τελευταίων ετών μιλάω γενικά.

Και σας δείχνω κάτι που ίσως η πλειοψηφία δεν γνωρίζει και αυτοί που γνωρίζουν έχουν υποκύψει ,αφορά το μέλλον του τόπου που αναρωτιόμαστε όλοι γιατί το ένα γιατί το άλλο.
Σύμβαση Cooper: Έτσι έδεσαν την Ελλάδα χειροπόδαρα οι ΗΠΑ https://www.newsbomb.gr/bomber/apok...etsi-edesan-tin-ellada-xeiropodara-oi-hpa/amp
''οι Αμερικανοί επέβαλαν την εκτέλεση του Μπελογιάννη και τριών ακόμη αγωνιστών που προασπίζονταν την πατρίδα τους''
Δεν προασπιζονταν την πατριδα τους. Αν πετυχαιναν τα σχεδια τους , θα υπεγραφαν αντιστοιχη με την cooper συμβαση οικονομικης υποτελειας , με τη Σοβιετικη Ενωση. Αφεντικα διαλεγουμε . . .

Status
Not open for further replies.
Back