Να βάζεις τελιτσες θα καταλάβουμε.Φτου να πάρει......
Με πρόλαβες.Κι ημουν έτοιμος να πω πολλά
Να βάζεις τελιτσες θα καταλάβουμε.Φτου να πάρει......
Το αναμενόμενο!Καλώς τα δεχτήκαμε
Δυσάρεστα νέα για τους εβριτες.
Ελπίζω να ισχύσει τοπικη απαγόρευση και όχι για όλον τον νομό.
Να ελπίζουμε πως η βλάστηση της περιοχής (κυρίως πλατύφυλλα) να είναι τέτοια που γρήγορα θα πετάξουν βλαστούς από τις ρίζες και ας φαίνονται καμμένα απάνω ...Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον Έβρο 620.000 στρέμματα καμμένα στον σημαντικότερο βιότοπο της Ελλάδας.
Το θέμα δεν είναι αν θα σταματήσει το κυνήγι αλλά το ότι το συγκεκριμένο οικοσύστημα, πρέπει να ανακάμψει
Τι να ανακάμψει ...τετοια δάση και όπως εχει αλλάξει το κλίμα ,δύσκολο. Ειναι 720.000στρ. μεχρι τωρα γιατι ακομη καίει.Πολύ δύσκολη η κατάσταση στον Έβρο 732.000 στρέμματα καμμένα στον σημαντικότερο βιότοπο της Ελλάδας.
Το θέμα δεν είναι αν θα σταματήσει το κυνήγι αλλά το ότι το συγκεκριμένο οικοσύστημα, πρέπει να ανακάμψει
Πεστα χρησωστομε !!!!!Φτου να πάρει......
Υπάρχει και αυτή η επιλογή .
Εδώ συκοφαντούν κάθε αντίπαλο στο κυνήγι θα έχουν ενδοιασμούς;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Αμα πεφταν εξωδικακια και μυνησουλες θα σου ελεγα εγω. Αλλα η ηγεσια πεταει χαρταετο.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Όσο η ΚΣΕ δεν διαθέτει επικοινωνιακή στρατηγική, αυτά κι άλλα χειρότερα θα λένε. Η επικοινωνία στις μέρες μας είναι το Α και το ΩΔεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Επίσης άλλο ένα ένα θέμα είναι, το γιατί πάντα και παντού το πρώτο πράγμα που λένε είναι να κοπεί το κυνήγι γενικάαλλά το ότι το συγκεκριμένο οικοσύστημα, πρέπει να ανακάμψει
Κάποιον που είναι ανοιχτά φασίστας δεν πρέπει να τον φοβάσαι, πρέπει να είσαι σε εγρήγορση να αντιδράσειςΔεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Τιποτα δεν μπορουν να καταλαβουν,οι ψευτοακτιβιστες,οι επαγγελματιες "ανθρωπιστες" και οι δηθεν "κατατρεγμενες" κοινωνικες μειονοτητες...Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο να καταφέρονται έτσι με τόσο μίσος και μένος εναντίον της δικής μας κοινωνικής ομάδας. Δεν είναι παράνομο να είναι κανείς κυνηγός ούτε κακό. Αλήθεια, γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν;
Παληκαρι μου, κατσε πιες μια μπυρα μετα απο αυτη τη ελεγεια , αυτο το δοκιμιο που εγραψες! Την αξιζεις! Περα απο την πλακα συμφωνω μεχρι την τριτη τελιτσα στο τελος.Τιποτα δεν μπορουν να καταλαβουν,οι ψευτοακτιβιστες,οι επαγγελματιες "ανθρωπιστες" και οι δηθεν "κατατρεγμενες" κοινωνικες μειονοτητες...
Ο καθενας απο αυτους,εχει κανει καραμελα τα ανθρωπινα δικαιωματα,την υποτιθεμενη ζωολατρεια,προσπαθωντας να επιβαλλουν τη γνωμη και την αποψη τους,χαρακτηριζοντας φασιστικη,ολοκληρωτικη και ακροδεξια,καθε αντιθετη φωνη...
Για παράδειγμα,οι Λοατκοι,εχουν καθε δικαιωμα να προβαλλουν μεσω παρελασεων τη φυσιολογικοτητα των προτιμησεων τους και να καταφερονται με αισχρους χαρακτηρισμους προς την Ελλαδα...
Αντιθετα ομως,μια τυχον διαδηλωση απο ετεροφυλους,με περιεχομενο την μη φυσιολογικοτητα της λοατκι κοινοτητας,θα στιγματιστει αμεσα ως ομοφοβικη,φασιστικη και γενικοτερα μια κινηση ως μη δικαιωματικη να συμβει...
Αυτο που συμβαινει στην πραγματικοτητα,ειναι οτι ολοι οι παραπανω,εκπροσωπουν τη χειροτερη μορφη φασισμου..
Αλλα δυστυχως,κοινωνιολογικα,ειναι το αναδυομενο ρευμα της εποχης μας,το επικρατεστερο και οποιος δεν το ακολουθει και δεν το ενστερνιζεται,αυτοματως θα στιγματιζεται σε κοινωνικο επιπεδο...
Πολυ φοβαμαι οτι το προβλημα αυτο,θα ενταθει σε μεγαλο βαθμο τα επομενα χρονια και πολυ συντομα μαλιστα...
Αυτό το χάλι του φ.μπ. χρόνια το λέμε και μάλλον έχει πάει πρός το χειρότερο αντί για καλύτεραοπως και με τις φωτογραφίες, που γαμιουνται στο φ.μπ..