Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχει φάει πολύ κόσμο αυτός στο χρηματιστήριο.
Αλλά ο ελληνικός λαός δεν έχει ούτε μνήμη ούτε κρίση.
Nαι; Ούτε εγώ το θυμάμαι. Τι έλεγε δλδ,''αγοράστε μετοχές και ο ΓΔ θα ανεβεί στις 7.000 μονάδες;''. Κάτι τέτοια φαντάζομαι....think.

Nαι; Ούτε εγώ το θυμάμαι. Τι έλεγε δλδ,''αγοράστε μετοχές και ο ΓΔ θα ανεβεί στις 7.000 μονάδες;''. Κάτι τέτοια φαντάζομαι....think.
Όλοι έτσι έλεγαν τότε γιατρέ, μέχρι και ο τότε υπουργός των οικονομικών !!! :eek:
Όσο για τον Αυτιά και ογκόλιθο δεν τον λες ! :D
Η ουσία πέρα από τα θρησκευτικά αισθήματα που είναι σεβαστά, είναι ότι είτε τα πιστεύει είτε όχι, πολύς κόσμος βαυκαλίζεται είτε με μερομήνια είτε με θεωρίες συνομωσίας, είτε με αστρολογίες !!!(λεφάκης,πατέρα κ.λ.π.), είτε ακόμα με προβλέψεις δικές τους ( τρομολαγνία, ψηφοθηρία, συκοφαντία κ.λ.π.) κ.λ.π. .... και όλοι αυτοί νομίζω έχουν απώτερο σκοπό με κάποιο τρόπο, να απλώσουν το χέρι τους στην τσέπη του διπλανού τους !!!:)

Η δύναμη πάντα βρισκόταν στον έλεγχο της πληροφορίας, κάθε είδους, στην αποθήκευση, έλεγχο διακίνησης της και εκμετάλλευσης της.
Δεν έχω ψάξει το θέμα με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Έχοντας κινητό, email, social media, έχουμε δώσει με τη συγκατάθεση μας το ελεύθερο στον έλεγχο των πληροφοριών μας σε ένα σωρό πολυεθνικούς κολοσσούς. Ποτέ κανείς δε διαβάζει τις συμβάσεις, απλά πατάμε αποδοχή όλων. Ή θυμηθείτε πολύ απλά τα cookies.
Εδώ έχουμε παρατηρήσει και το συζητούσαμε τις προάλλες με φίλους, μιλάς για ένα θέμα και έχεις δίπλα σου το κινητό και όταν σερφαρεις σου πετάει διαφημίσεις για το θέμα που συζητούσες. Χωρίς να το έχεις κάνει search στο Google.
Δεν είδα κανένα να διαμαρτύρεται για αυτό, Facebook έχει και ο τελευταίος ιερέας στο πιο απομακρυσμένο χωριό.
Αν θυμάστε πριν μερικά χρόνια ο Ζούκερμπεργκ κάθισε στο εδώλιο, διότι διέρρευσαν μέσω Facebook προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών.
Δεν πιστεύω για την ηλεκτρονική ταυτότητα σε χαράγματα, τσιπ κλπ
Σίγουρα όμως φαντάζομαι ότι θα συλλέγει προσωπικές μας πληροφορίες, ποιες θα είναι αυτές δεν γνωρίζω, καθώς όπως είπα δεν το έχω ψάξει.
Πάντως και να ήθελα, με όσα ζω καθημερινά, σίγουρα δε μπορώ να έχω καμία εμπιστοσύνη στο κράτος μου για τον έλεγχο αυτών των πληροφοριών. Είναι βαθιά αναξιοκρατικό και αναξιόπιστο. Πιο πολύ εμπιστεύομαι την Google, που λέει ο λόγος.
Αυτό για μένα είναι το μόνο ζήτημα για τις νέες ταυτότητες.

Εδώ έχουμε παρατηρήσει και το συζητούσαμε τις προάλλες με φίλους, μιλάς για ένα θέμα και έχεις δίπλα σου το κινητό και όταν σερφαρεις σου πετάει διαφημίσεις για το θέμα που συζητούσες. Χωρίς να το έχεις κάνει search στο Google.
Έχεις παρατηρήσει ότι πολλές εφαρμογές κατά την εγκατάσταση ζητούν άδεια χρήσης του μικροφώνου? τοποθεσία?επαφών?
Πας στις άδειες και τα καταργείς ολα

Στην χώρα που κανουν μεταφορα εικόνων για να βρεξει ,εσυ περιμένεις να μην φοβούνται τις ταυτότητες?
Που ειναι το κακο η το παραδοξο οταν ζητας το ελεος του Θεου να σε βοηθησε σε μια καταστροφη οπως ειναι η ανομβρια η οππιοδηποτε αλλο κακο που εμεις ως ανθρωποι δεν μπορουμε να αλλαξουμε;

Δεν λεω να καθεσαι χωρις να κανες κατι να ξεπεραστε το οποιοδηποτε κακο
Λεω οτι ζητας την βοηθεια και Την Χαρη Του οταν δεν σου μενει αλλη επιλογη η για να σε φωτισει να βρεις λυση στο προβλημα και δυναμη να αντεπεξελθεις

Οσοι πιστευουν ανεξαρτητως εαν ειναι μεσα στην εκκλησια συχνα η μια φορα το χρονο ετσι περνουν δυναμη και αντεπεξερχονται σε καθε τι δυσκολο

Όλοι έτσι έλεγαν τότε γιατρέ, μέχρι και ο τότε υπουργός των οικονομικών !!! :eek:
Η ουσία πέρα από τα θρησκευτικά αισθήματα που είναι σεβαστά, είναι ότι είτε τα πιστεύει είτε όχι, πολύς κόσμος βαυκαλίζεται είτε με μερομήνια είτε με θεωρίες συνομωσίας, είτε με αστρολογίες !!!(λεφάκης,πατέρα κ.λ.π.), είτε ακόμα με προβλέψεις δικές τους ( τρομολαγνία, ψηφοθηρία, συκοφαντία κ.λ.π.) κ.λ.π. .... και όλοι αυτοί νομίζω έχουν απώτερο σκοπό με κάποιο τρόπο, να απλώσουν το χέρι τους στην τσέπη του διπλανού τους !!!:)
Mα γι΄αυτό φίλε μου ο Θεός μας έδωσε και ΜΥΑΛΟ ώστε να μπορούμε να προφυλασσόμαστε κατά το δυνατόν από απατεώνες... :)

Το ''ογκόλιθος'' ήταν καθαρά ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ!

Τι είναι αυτό; Σε τι αναφέρεται;
Από δικό μου φίλο το πήρα , τέτοιο πάνελ έχει το μεγκα αν θυμάμαι καλά . Κάποια αιτιολογία για τις φωτιές είναι μάλλον . Επειδή επεσα για ξάπλα αν βρω όλο το σκηνικό θα το ανεβάσω

Status
Not open for further replies.
Back